Melegség - mit szóltok ehhez?
Egy hivatalos szervezet portálján jelent meg, cenzurázom kicsit, mert aztán még nekem lesz bajom belőle, egyébként azért kaptam a levelet én személyesen, mert pszichológusként a meleg dolgozók mellé álltam, na de ez a legtöbbeknek nem tetszett, íme:
"Hi!
Lezárták ezt a meleg topicot végre, jobban is tették mert izzott már ott minden...!
Ne vedd sértésnek, nem ismerlek, nem is itéllek meg, de öregem, ha te tényleg xxxxxx vagy a lehető legrosszabb volt, hogy a melegek mellé álltál a témában, ez nem az a világ ahol elviselik őket, akár küzdősport bajnokok akár mások, a lényeg nem ez, hanem, hogy együtt kell vele zuhanyozni, borotválkozni, és nem utólsó sorban 24 órát vele tölteni...!
Hogy mit akarok ezzel?
Az egyenlő bánásmód hatóság, a bíróságok, a polgármester, az Unió, vagy akár az atya úristen is mondhatja, hogy nekik joguk van velünk dolgozni, de ha nem képesek a csapat részévé vállni és gyorsan lerakni valamit az asztalra, akkor a xxxxxxxxxnál nincs semmi esélyük, már pedig ahány xxxxxxxxx én ismerek, elég sokat ismerek megjegyezném, sosem hagyná érvényesülni, mert természetellenesnek érzi a légkört, azért mert meleg az illető, persze joga van annak lennie, meg rá lehet verni azokra akik ezt így gondolják, hogy homofóbok, és följelentést érdemelnek, persze meg lehet tenni ezt is, de ettől a helyzetük nem fog változni sőt csak romlani fog egyre jobban!
üdv.: xxxx ""
Mi a vélemény? Tényleg ennyire balkáni a gondolkodás itt ebben az országban? Vagy csak fegyveres testületeknél nem tűrik meg a melegeket? És akkor ennél jóval durvább megnyilvánulások is voltak, ez csak olyan "baráti", közepesnek mondható ellenszenv.
Ki mit gondol ???
Hányszor láttál már melegeket ölelkezni, te észlény? Engem pedig az zavar amikor a tinik egymást nyalják-falják az utcán. Akkor most utáljam ki őket a világból?
A melegek semmilyen veszélyt nem jelentenek senkire.
Nem mocskosak, nem terjesztenek betegségeket, nem változtatnak át senkit homoszexuálissá.
A homofóbia olyan közösségben terjed el, ahol az egyének nem képesek egyéni véleményeket formálni, csak egy-két húzóember van a csoportban akik homofóbok, a többiek csak azt szajkózzák amit ők hogy bevágódjanak. Mert ugye mik a homofóbok fő "érvei"? Hogy nem szeretnék látni, ahogy a melegek ölelkeznek. Látjuk őket? Nem. Én a 25 évem alatt egy darab leszbikus párt láttam. Egyet. Az is különös még, hogy a melegfelvonulás ellen azok tiltakoztak és tüntettek a legtöbben, akik az öszödi beszéd után is randalíroztak. Véletlen? Dehogy. A szélsőség minden ellen tiltakozik ami nem illik bele a maga kis világképébe.
Azért sejtem hogy a legtöbbjük a két egymással hancúrozó nőt szívesen elnézegeti, tehát ezek még undorító képmutatók is. Mondjuk ennyi ésszel mire számítson az ember? Szóval homofób, itt te vagy az aki nem szívesen látott! Menj a gyűlöleteddel, és légy vele boldog, de a rendes embereket hagyd békén!
nevetséges hogy egyesek mennyire buták és önzők. szerintem mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeressen valakit, és senkinek semmi köze hozzá, hogy a másik kit szeret, vagy hogy férfit vagy nőt szeret-e! persze ebben a világban mindenki istennek képzeli magát és mindenki a másik életével foglalkozik!
én egyetlen meleg párt sem láttam még ölelkezni, csókolózni az utcán, de még egymás kezét szorongató párt sem láttam. és ez nagyon szomorú, mert annak ellenére hogy egy meleg pár szereti egymást (ugyanúgy mint egy hetero) nem mutathatják ki, nem élhetnek normális életet. mert a sok szűklátókörű agytröszt nem engedi nekik hogy boldog, normális életet éljenek, amilyenhez minden embernek joga van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!