Iskolanapokra tervezek vitasorozatot különböző témákban mint pl. a melegség. Ez jó ötlet?
Olyan témákat szeretnék még, ami megosztó és vitázni is lehet róla, amiről kevés szó esik. Tudnátok ilyeneket javasolni még? Csak a melegség jutott eszembe ilyen téren ...
köszönöm
Micsoda, most mire gondolsz? Most ha azt mondom, hogy mittudomén Liptai Klaudia, meghívják vagy mi? :D Ezt nem értem. Egyébként szerintem tanár vagy diák is lehetne vitavezető, miért ne? Az a lényeg, hogy meg tudja őrizni a pártatlanságát.
Bár mondjuk nem tudom, ezek nekem túl kényes témák egy iskolai vitanaphoz, de hát te kértél ilyeneket, te tudod :/
Ne nem konkrét személyt, hanem olyanokat, akik hitelesek a témában. Mert hát egy ilyen beszélgetést terelni is kell. Szóval akinek a szavára adnak és tájékozott a témában is...
Egy tanár vagy diák nem biztos hogy alkalmas, mert esetleg nem foglalkoznak a diákkal, a tanár meg elrettentő lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!