Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegség - mit szóltok ehhez?

Melegség - mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Egy hivatalos szervezet portálján jelent meg, cenzurázom kicsit, mert aztán még nekem lesz bajom belőle, egyébként azért kaptam a levelet én személyesen, mert pszichológusként a meleg dolgozók mellé álltam, na de ez a legtöbbeknek nem tetszett, íme:

"Hi!

Lezárták ezt a meleg topicot végre, jobban is tették mert izzott már ott minden...!

Ne vedd sértésnek, nem ismerlek, nem is itéllek meg, de öregem, ha te tényleg xxxxxx vagy a lehető legrosszabb volt, hogy a melegek mellé álltál a témában, ez nem az a világ ahol elviselik őket, akár küzdősport bajnokok akár mások, a lényeg nem ez, hanem, hogy együtt kell vele zuhanyozni, borotválkozni, és nem utólsó sorban 24 órát vele tölteni...!

Hogy mit akarok ezzel?

Az egyenlő bánásmód hatóság, a bíróságok, a polgármester, az Unió, vagy akár az atya úristen is mondhatja, hogy nekik joguk van velünk dolgozni, de ha nem képesek a csapat részévé vállni és gyorsan lerakni valamit az asztalra, akkor a xxxxxxxxxnál nincs semmi esélyük, már pedig ahány xxxxxxxxx én ismerek, elég sokat ismerek megjegyezném, sosem hagyná érvényesülni, mert természetellenesnek érzi a légkört, azért mert meleg az illető, persze joga van annak lennie, meg rá lehet verni azokra akik ezt így gondolják, hogy homofóbok, és följelentést érdemelnek, persze meg lehet tenni ezt is, de ettől a helyzetük nem fog változni sőt csak romlani fog egyre jobban!

üdv.: xxxx ""

Mi a vélemény? Tényleg ennyire balkáni a gondolkodás itt ebben az országban? Vagy csak fegyveres testületeknél nem tűrik meg a melegeket? És akkor ennél jóval durvább megnyilvánulások is voltak, ez csak olyan "baráti", közepesnek mondható ellenszenv.

Ki mit gondol ???

2009. szept. 25. 06:44
 61/115 A kérdező kommentje:

Azért nagyon kledöbbenek ám, én lezárom, nem fogok bele halni, csak nagyon elszomorom azon, hogy a magyar átlag-intelligencia valóban ez lenne? És akkor menjek nyugatra? Tudod bizony nagyon szomorú vagyok amikor megyek is, és kb homlokegyenest más mentalitást látok.

Ezt a hülyeséget meg verd már ki a fejedből, biztos nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ezt mondogathatod, persze nem lep meg, de képzeld el, én nem vagyok meleg. Na most aztán hű de nagy csoda mi? És mégis ismerek melegeket, ez még nagyobb csoda. Édes jó istenem .... Tudod nem a nyugat majmolása acélom, és ott se tökéletes minden, sőt sok szempontból a magyarokat előrébb tenném, na de toleranciából és egyáltalán nyitott gondolkodásból, azaz egyszerűen csak a gondokodás képességéből, valljuk meg, nagyon le vagyunk maradva. Ez pedig megdöbbentő. A különbség szakadéknyi, véleményem szerint ehhez nem elég 1 generáció, valamiért nálunk divat hülyének lenni, ezt már írtam, és ugyan a fiataloknál van egy elég radikális változás, még bizony generációk kérdése, mire ez a téma is helye kerül.

Na oké, legyen ámen, én lezártam. De a kérdést továbbra is tedd fel magadnak, mi lenne, ha a fiad egy szép napon eléd állna, és közölné egyszerűen, hogy márpedig ő meleg és barátja is van! Kíváncsi lennék areakciódra, de nagyon! Persze sok ember hozzáállása ilyenkor szokott a legtöbbet változni, hát hajrá.

2009. okt. 13. 10:29
 62/115 anonim ***** válasza:
27%
nekem tök mindegy,hogy fogalmazol,akkor se fogom soha elfogadni a b...kat!!!!nem azt írom,hogy fogd fel,hanem fogadd el! NORMÁLIS ESETBEN SENKI NEM FOGADJA EL ŐKET ?ÉS EZ ÍGY HELYES! VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN ELÉG LELKI SÉRÜLT MEG SAJNOS B____ IS
2009. okt. 15. 15:22
 63/115 A kérdező kommentje:

és már megint ez a felettébb értelmes "normális eset" ..

oké, már lezártam, úgyhogy nem reagálok, csak döbbenek és döbbenek

2009. okt. 15. 19:54
 64/115 anonim ***** válasza:
27%
hát jobb is!!!!! mert a b...k még azt sem érdemlik,hogy írjunk róluk.
2009. okt. 16. 19:10
 65/115 A kérdező kommentje:
figyi tudod mit? te egyszerűen idióta vagy, ennyi ... és sajnos elég sok ilyen van ebben az országban, ezt meg én jegyzem meg, valamiért civilizáltabb országokban ez nem olyan nagy durranás, sőt kb fel se kapja senki a fejét, itt meg megy a nagy utálkozás, hát hará!
2009. okt. 16. 21:42
 66/115 anonim ***** válasza:
35%
Te vagy idióta,én normális vagyok,férjhez mentem,rendesen élek,vannak gyerekeim,csak annyi,hogy nem bírom a b...kat.de ezzel sokan így vannak.
2009. okt. 18. 15:47
 67/115 A kérdező kommentje:

Értem, tehát akkor neked ez a NORMÁLIS definíciója ...

Hát tudod, nem hiszem h jó úton jársz, én ismertem olyat, akinek felesége volt, két gyereke, jó munkája, pénze, látszatra tök jól éltek, jártak nyaranta nyaralni, minden oké volt, csak tudod egy kis bibi volt az ürgével, hogy az anyja hátába vágta a konyhakést és fél évig az ágyneműtartóban tárolta a holttestet, mert miután megölte, másnap ugyan úgy ment szépen dolgozni, hiszen ő egy jó ember. Sőt, mi több, normális, és szegény nem is emlékezett arra, hogy előző nap a kezébe került az a konyhakés ....

Hát sztem a definíciód nem állja meg a helyét.

2009. okt. 18. 18:53
 68/115 anonim ***** válasza:
38%
jaj, az akkor elme beteg,olyan rossz dolog az is mint a b...!! én szerintem jó úton haladok,mindent elértem,amit akartam,és 36éves vagyok.te nem tudom mit akarsz,engem nem győzöl meg,hidd el,hogy nem egészséges,ha valaki meleg ,és nem alapít normális családot!nálam az olyan nem ember.csá.
2009. okt. 19. 17:06
 69/115 anonim ***** válasza:
62%

És szerinted mégis ki a fenét érdekel, hogy szerinted ki ember és ki nem? Szerinted meg Te nem vagy normális, na bumm! És akkor mi van? Semmi!

Szerintem már 20 válasszal ezelőtt mindenki leírta a véleményét, azóta ugyanazt ismételgeti mindkét oldal.

2009. okt. 19. 18:06
 70/115 A kérdező kommentje:

Na igen, ne vitázzunk, de láttátok a Fiúk a klubból c. sorozatot? Hát számomra meg az volt behalás, az kész, a mga őszinteségével ill. a naturalisztikus leplezetlenségével valami eszméletlenül, mondhatni kegyetlenül őszinte. Na de pont ezért szeretetem, én meg azt tudom javasolni sok mindenkinek aki itt utálkozik, higgyétek el, rengeteg sokat lehet tanulni a melegek életének mentalitásából, egyáltalán az egész meleg-kérdés mibenlétéről. Nekem nagyon tetszik, remélem adják még, annál jobbansztem nem igen lehet megbotránkoztatni az álszent társadalmunkat (én egyedül ennek kapcsán a családos üzletemberre emlékszem aki .... haláli).

Ill. meleg srácok, ha valakinek megvan DVD-n, lécci szóljon, hogy tudjatok nekem adni egy copyt! Köszi!

2009. okt. 19. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!