Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Manapság miért sokkal nyunyóká...

Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!

De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).

Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".

Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?

2011. máj. 10. 09:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/259 anonim ***** válasza:
89%

"nálunk az a kis csoport az több száz embert jelentett ... ahogy indult az egész topic, eleve azzal kezdtem, hogy manapság már mintha nem lenne annyira divat a beavatósdi, pedig a mi időnkben ez ment az egész koleszban, szóval nem egy kis csoportról beszélek, ne ferdíts "

Hát mivel most jelentetted ki, hogy már nem divat a beavatósdi alá is írtad, hogy szúk csoportról beszélsz.

Mondd már el, hogy miért játék az a "nyűnyőnek" hogy pucéran kikötözik a radiátorhoz? A legkegyetlenebb hadifogoly táborokban csináltak ilyet, hogy valakit pucéran kötöztek ki.

Egyébként tényleg mondd már el, téged hogy avattak be? Mert feltételezem nem így.

Más: ha szerinted nem leszel szégyenlős azután, hogy mindenki látott pucéran, akkor miért nem ruha nélkül flangálsz? Egyszer mindenki lát aztán utána többet nem is lesz megalázó. Tényleg biztos a te farkad se áll fel egy oylan nőre akit egynél többször láttál.

2011. máj. 10. 21:11
 82/259 A kérdező kommentje:

jaj istenem, fáradok ...

természetesen nem a nyunyónak volt játék, hanem a nagyobbaknak a kikötözés (legalábbis feltételezem), na de ez a lényege, egy ilyen közegben a nyunyónak nem sok szava lehet, mert annak is az lesz a vége, hogy a nagyobb srácok még fel is pofozzák, amiért tiszteletlen (pont legutóbb írtam erről, hogy volt ilyen, nem is egy)

tényleg olyan keménynek tartod ezt, hogy hadifogoly táborhoz hasonlítod? háát azért túlzás sztem, de hát felőlem gondolhatod így, csak megismétlem, hogy ennél durvább betörések is vannak manapság is, szóval akkor ők mit mondjanak ...

2011. máj. 10. 21:21
 83/259 anonim ***** válasza:
90%

Egy ideális világban valószínűleg mindenki poénnak fogná fel, de egy ideális világban ilyesmit nem csinálnának, amit egy ember kellemetlennek érez. És attól még, hogy ők a nagyobbak, idősebbek, pont hogy azt jelentené, hogy benőtt már a fejük lágya, és jó irányba kéne terelni az újakat, nem elvenni a kedvüket az egész egyetemi környezettől, mert nem jó olyan környezetben lenni, ahol állandóan egy olyan eseményre emlékeztetnek, amit te abszolút megalázónak éltél meg. (Mármint te pont nem, de más többnyire igen.)

Gonoszak tudnak lenni a férfiak és a nők egyaránt egy olyan emberrel, aki ilyesmit szenvedett el.

2011. máj. 10. 21:26
 84/259 anonim ***** válasza:
89%

"hát ennyi kérdésre nem tudok válaszolni, de én nem hiszem, hogy ennek lenne olyan hatása, hogy párkapcsolati problémákat okozna, hiszen nyilván a lányok ugyanúgy poénként fogták fel az eseményt, szóval sztem se nem oszt se nem szoroz, annyi h max megmosolyogták kicsit"

Gondolom tudod te azt, melyik kérdésen volt a lényeg, de úgy tűnik, nem kívánod megválaszolni. "Nem hiszed"? Az bőven nem elég, és amúgy igazuk van itt az előttem szólóknak, hogy okozhat ilyen problémákat is. Az neki NEM poén, hogy ikötözik meztelenül. De ismét fölteszem a két kérdést:

Te hogy éreznéd magadat, ha letolt gatyával kikötöznének a lányvécében, és otthagynának tehetetlenül?

Téged hogyan avattak be?

"még egy másik dolog: nem arról van szó, hogy ki a jó úristenek ők"

De, bizony, itt arról van szó.

"hanem egyszerűen egy közösségben a nagyobbak ... ennyi, és ez mindenhol így van, hogy az övék a tisztelet, és az újakat betörik, főleg ha valakinek túl nagy az arca, olyan is volt, akit a tusolóban pofoztak meg többen, mert tiszteletlen volt, na puff, és nem kötötte fel magát"

Ja, értem én, tehát nálad ez ilyen hierarchiarendszer szerint működik. Márpedig én nem fogok tisztelni senkit csak azért, mert pár évvel hamarabb ment az egyetemre, mint én. És bírjanak magukkal, nem állatok ők(bár lehet, hogy mégis), hogy ne bírjanak normálisan, kultúráltan viselkedni. Mondd, mi a francért kellene NEKEM tisztelni ezeket? Akik így viselkednek, azt én nem fogom tisztelni, ahogyan azért sem tisztelem őket, mert idősebbek, attól még ugyanolyan barmok maradnak, ha így viselkednek. Pár évvel hamarabb mentek oda. És?

"sokkal durvább betörésekről hallottam, én nem is hittem volna, hogy ez ilyen felháborodást vált ki ... de komolyan!"

Akkor te rossz körökben mozogsz, kérlekszépen, erről senki már nem tehet, csak te.

Lehet, hogy a 20:44-es válaszoló elmélete nem fedi 100%-ban a valóságot, de még mindig SOKKAL közelebb van hozzá, mint a tiéd.

"természetesen nem a nyunyónak volt játék, hanem a nagyobbaknak a kikötözés (legalábbis feltételezem), na de ez a lényege, egy ilyen közegben a nyunyónak nem sok szava lehet, mert annak is az lesz a vége, hogy a nagyobb srácok még fel is pofozzák, amiért tiszteletlen (pont legutóbb írtam erről, hogy volt ilyen, nem is egy)"

Ahogy mondtam. Én sem tisztelném őket, ha ilyet csinálnának. Semmit nem tettek le az asztalra a világon, nem tudnak rólam semmit, csak kiskirályoskodnának.

Különben pedig megkérdezhetem, ki a fenének képzeled magadat, hogy állandóan "nyunyó"-nak nevezel olyanokat, akikről azt sem tudod, hogy valójában milyen a személyiségük? Szerinted te fölöttük állsz? Akkor látom már, miért szereted ennyire ezt az egészet...

20:45

2011. máj. 10. 21:28
 85/259 anonim ***** válasza:
91%

Higgyétek el mondhattok akármit ennek a NÁCI "nyuszi doki"-nak, (az itteni kérdező)őt úgysem érdekli! Leírtam róla a lényeget a 6. oldalon 19:11-kor.

Ő még azt is mondta amott abban a másik topicban aminek a linkjét is megadtam, hogy ő mint "pszichológus" híve a TESTI FENYÍTÉSNEK és sok gyereket ilyen módszerrel lehet "gyógyítani"!!!

Ott is használta azt a bizonyos mondatot, amihez hasonlót ide is írt láttam, hogy "azt a csúnya egót szét kell zúzni, hogy érezze a diák, hogy ő itt "NEM LEHET" egyéniség, csak egy közösség tagja! És szerinte( mármint a NÁCI nyuszi doki szerint) egy közösség attól jó közösség, hogy az egyéneknek NEM LEHETNEK jogai,(pl ha kell erőszakkal, pofonokkal kényszeríteni a megalázó, egymás előtti meztelen vizsgálatokra a diákokat)

És ezek a dolgok szerinte azért kellenek mert szerinte egy közösség ETTŐL lesz jó közösség, hogy NEM LEHETNEK JOGAIK, vagyis be "kell" tuszkolni őket az egymás előtti meztelen vizsgálatra és tűrni, hogy az osztálytársaik végignézzék a nemiszerv vizsgálatukat stb.

Nem tudja elfogadni, hogy ahány ember annyiféle és noha lehet, hogy van olyan akit az ilyesmi nem zavar, de SOKAKAT ZAVAR!!!! És ilyenkor ezt illik tiszteletben tartani, hogy ő EGYÉNI vizsgálatot akar, amihez JOGA van BÁRKINEK!

Ezt a NÁCI nyuszi dokit ez a közös meztelenség és a másik erőszakos megalázása izgatja! Aki elolvassa az írásait amott is, annak 100 %-ig tiszta lesz.

Ja egyszer nőnek is megpróbálta kiadni magát, de a kutya se hitte el.Ez ugyanolyan kamu mint az, hogy ő pszichológus! Hahaha....

Vetkőzz meztelenre te NÁCI nyuszi doki és kötözzenek ki téged valami nyílvános helyre!!!!!!!! És ALÁZZANAK meg téged te betegagyú, mások megalázásán élvezkedő NÁCI ÁLLAT!

2011. máj. 10. 21:43
 86/259 anonim ***** válasza:
64%

21:43 Fejezd már be a nácizást, attól hogy a kérdező vélhetően tuskó még nem náci.

Amúgy még mindig nem válaszoltál, hogy neked mielyen beavatásod volt?

2011. máj. 10. 21:46
 87/259 anonim ***** válasza:
88%

"logikátlan a fordított szégyenérzet-növekedés elmélete, csak kicsit el kéne gondolkodni"

Utóbbi rád is rád férne. Mellékesen nem értesz hozzá. :)

2011. máj. 10. 21:47
 88/259 anonim ***** válasza:
90%

21:43!

Egy másik hozzászóló nevezte őt "NÁCI"-nak amott már mondtam! Figyelmesebben kéne olvasnod!

Amiatt nevezte őt annak mert nyuszi doki (az itteni kérdező) KÜLÖNBSÉGET tett EMBER és EMBER között életkor, diák mivolt és társadalmi státusz miatt!!!!!

Vagyis nyuszi doki szerint NEKI és az elit nagykutyák gyerekeinek JÁR a kivételezés és a tisztelet, de egy átlagembernek és egy kiskorú diáknak NEM JÁR!!!!!!!!

Erre írta ezt az ottani egyik kommentelő, hogy úgy beszél mint egy náci!

Nem tudom ki volt ez de IGAZA VAN! Ez a primitív bunkó igenis ÚGY BESZÉL MINT EGY NÁCI!!!!!!

Annyi a különbség közte és Adolf Hitler között, hogy Hitler nemzetek alapján tett különbséget ember és ember között, ő pedig....

-életkor-diák státusz-társadalmi elithez tartpzás alapján.

Vagyis az említetteknek LEHETNEK jogai és jár nekik a tisztelet.....

De aki kiskorú és átlagember gyereke annak NEM JÁR és "meg kell" alázni!

Ez szerintem is egy NÁCI!!!!!!!!!!!!!!!

Akárki is nevezte őt annak először, csókoltatom! IGAZA VAN!

Ami az egyik embernek JÁR az a MÁSIKNAK is JÁR!

Attól mert valaki kiskorú vagy nem nagykutyák gyereke, még ugyanolyan EMBER és UGYANOLYAN EMBERI JOGOK járnak NEKIK IS!!!!

2011. máj. 10. 22:02
 89/259 anonim ***** válasza:
89%

Na, kedves kérdező.

Nekem éppen az nem lenne logikus, hogy az eset után neki is eltűnjön a szégyenérzete, és ugyanúgy ne szégyenkezzen, ahogy te nem szégyenkeznél a lányok előtt. Mert nem a saját akaratából mutatta meg nekik, hanem KÉNYSZERÍTETTÉTEK rá.

A másik: az emberek nem egyformák. Vannak, akik nem tartják poénnak ezt, és nem nevetnek veletek. Nekem nem logikus az, hogy valakinek összetöritek az önérzetét, és aztán ő beépül közétek. Nekem az a logikus, hogy ezek után meg akarná bosszulni a megaláztatását, és elszigetelődne tőletek, ellenségként tekintene rátok. Én menekülnék egy olyan csoportból, amely a felvételt az önérzet összetörésével kapcsolná össze.

2011. máj. 10. 23:14
 90/259 anonim ***** válasza:
89%
Folytatás: Te azt mondod, hogy a felsőbb évesebbek nem atyaúristenek, de tisztelni kell őket csak azért, mert felsőbb évesek. Ha nem atyaúristenek, akkor miért durvulnak az újakkal, akiket még nem ismernek, azzal, hogy biztos jó poénnak fogja ő is tartani, hogy így durvulnak vele? Hm?
2011. máj. 10. 23:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!