Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Manapság miért sokkal nyunyóká...

Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!

De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).

Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".

Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?

2011. máj. 10. 09:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/259 anonim ***** válasza:
28%

"gratulálok, hogy te sem tudsz különbséget tenni fizikai bántalmazás és poénos játék között, ezt tényleg olyan nehéz megkülönböztetni?"

Te kis nyunyóka, a fizikai bántalmazás igen is vicces és talán sokkal jobban fejleszti a jellemet, mint a gyerekes kikötözős játékaitok. Az én környezetemben mindenki élvezettel veri magát vagy egymást, mindig jót nevetünk egy egy nagyobb zúzódáson, csonttörésen. Annyira szórakoztató az egész, hogy már a legelemibb vágyunk, hogy megtapasztaljuk a fájdalom összes dimenzióját.

Az, hogy nálatok ez nem szokás, a te határaidba nem fér bele, azaz egyéni szocproblémád. Egyáltalán nem értem, miért vagy kiakadva más ingerküszöbén, ha tiéd is legalább ugyanannyira alacsony.

2011. máj. 11. 16:20
 122/259 anonim ***** válasza:
85%
Mi meg lehugyozzuk, meg leszarjuk egymást, mindezt csoportosan és meztelenül. Hát lehet ennél jobb beavatás?Meg lehet ennél jobban élni a közösséghez tartozás élményét?:D:D
2011. máj. 11. 16:31
 123/259 anonim ***** válasza:
100%
Valaki még az első oldalak egyikén ajánlotta Az osztály című film megnézését. Megnézem. Én is ajánlom.
2011. máj. 11. 16:33
 124/259 anonim ***** válasza:
86%

16:20

Na idefigyelj öcsike, ezt én is csináltam/csinálom haveri körbe, hogy egymást ütjük verjük, persze ésszerű keretek között, de egy ismeretlennel csak akkor cisnálnám ezt, ha bántani akarom és nem jellemfejlesztésből, te kis nyünyőke. Amúgy erre a nyünyőre egy rohadt szinonimát sem ismer sekélyes szókészletetek?

2011. máj. 11. 16:50
 125/259 anonim ***** válasza:
80%

16:50

Na idefigyelj nyünyőbátyácska, a szarkasztikus tükröt nem neked állítottam.

2011. máj. 11. 16:57
 126/259 A kérdező kommentje:

Mi ez a sok zöldség? már annyira belekeveredtek, hogy először megszégyenítő beavatásról beszélt itt valaki, de úgy, hogy ne legyen megszégyenítés :))

Tökre bírom, hogy ismét keverik páran a kemény, FIZIKAI ERŐSZAKOT, a verést a játékos poénkodással.

Ezen nem tudunk már túl jutni soha? Nem hiszem el ... Tudomásom szerint a leírt esetben NEM BÁNTOTTÁK a nyunyókát!!! oké??? Szóval csak játék!!!

2011. máj. 11. 17:03
 127/259 anonim ***** válasza:
86%

10:55 vagyok

11:31

elnézést, majd vonatkoztass el tőlem, ha kiröhöglek, mert a haverom levágta a golyóidat

a többit nem olvasom el, mentegetőzés, ökörködés

ezt még megláttam:

"végül pedig hu de gonosz ember vagyok, mert én is mosolyognék rajta és még be is vallom ... tök jó, nem kifizetődő őszintének lenni, hiszen sokan mások is mosolyogtak és mosolygnak rajta, csak egyszerűen követni se tudom pszichésen a logikádat, hogy miért kavarod ennyire, és miért csinálsz belőle ekkora ügyet. "

igen, szar ember vagy, mert kiröhögsz egy szerencsétlent, és nem látod gondnak az esetet. a többi csak kifogás és mellébeszélés

nem kifizetődő, mert csak megsértődnek az emberek, ha elmondom mit gondolok róluk.

feltettél egy kérdést, válaszoltunk.

nem tetszik? gyűrd le a tabuidat

nem akarlak semmiről sem meggyőzni, tagadhatsz, kereshetsz kifogásokat, a lelkiismereteddel neked kell szembenézned, nem nekem.

de remélem hogy hamarosan változni fogsz, habár nem látok rá nagy esélyt.

11:34

hidd el, leszarom a világot

te meg igazítsd az agyad a trendekhez

11:43

nem akarod. a kettő közt különbség van.

11:55

nehéz elhinni, hogy nem mindenki velejéig féreg, ugye?

lassan egyedül maradsz, kénytelen leszel a másik többséghez pártolni...

12:03 "A tiszteletet ugyanis senkitől sem lehet kikényszeríteni, csakis kiérdemelni. Nem értesz egyet? :) "

egyetértek

tiszteletet pedig nem érdemel, aki nem tud tisztelni

12:13

nem mindenki egyforma, mert rengeteg dolog alakít minket. nekem meg ellenszenves az ilyen viselkedés, nem vagyok kíváncsi senki farkára reggelizés közben.

megteheted olyan emberekkel, akik közel állnak hozzád, de mások nem biztos hogy kíváncsiak rá. ezért nem mindegy hogy a barátnője nézegeti meztelenül vagy egy rakás idegen

és most nagyon türelmesen elmagyaráztam, habár őszintén nem sokat remélek olyantól, akinek ezt magyarázni kell, miközben te magad is tudod, csak provokálni akarsz másokat.

nagyon remélem hogy kamu vagy

12:34

köszönöm hogy helyettem is ápolod

13:15

szakmailag...

nem vagy te pszichológus, vedd le a nyelved a csernusszoborról

majd ha összevernek téged a részeg punkok az utcán, dicsérd meg őket, mennyire nyitott a személyiségük

előbb végezz el egy iskolát, utána okoskodj a szociáldarwinizmusról. de az is elég ha olvasgatsz történelemkönyveket

13:59

"Lehet pszichológiailag mindent indokolni ám, ha a tapasztalat nem igazolja azt ugye. :) "

halkan megjegyzem, hogy ez sajnos a valódi pszichológusokra és pszichiáterekre is igaz

uborkákat dugnak fel egymás végbelébe, utána kimegy az életbe, hogy ő segít megoldani a te lelki bajodat, mert látja hogy nem vagy normális...

14:24

mivel kamu pszichológus, ezen sem kell meglepődni, habár az sem lepne meg ha valóban ennyire csökött lenne

16:05

ezzel félig egyetértek

hívjuk türelempróbának

16:20

egyetértek. a putriban minden normális gyerek öli a másikat, ettől lesznek olyan életerősek

16:50

a kérdező csak addig tépi a száját, amíg ilyenekről van szó, ha már hozzáérnek, szalad a pszichológushoz.

haverok közt simán elmegy, olyanok közt is, aki nem haver, csak legfeljebb felkeressük a haverokkal, és "eljáccogatunk vele"

ilyen egyszerű

2011. máj. 11. 17:04
 128/259 anonim ***** válasza:
86%

10:55 vagyok

17:03

na ide figyelj te egysejtű nyünyőke, titkot árulok el:

létezik mentális erőszak is

mivel az emberi szabadság és szemérem megsértése a fenti eset jellemzője, ezért BÜNTETÉS szabható ki.

szóval kérlek ezek után ne gyere a rizsázásaiddal, mert SZAR EMBER VAGY, hiszen ezen röhögtél.

történetesen ha személyesen láttad, még bűntárs is vagy.

fizikailag nem bántották. lelkileg terrorizálták.

de ha gondolod, össze is verhetünk téged, és utána megmondjuk, hogy nem bántottunk, hiszen nem voltál se meztelen, de még csak ki se kötöztünk.

nem tudom, hogy miben hazudtál még, de én gyorsan megváltoznék a helyedben, mielőtt kiderülne hogy bűntárs voltál egy ilyenben.

a kérdésedre visszatérve: nem másokkal van baj, hanem az ilyen emberekkel, mint te, aki viccesnek tartja ezeket a BŰNTETTEKET.

2011. máj. 11. 17:14
 129/259 A kérdező kommentje:

Hajrá, és még mindig a fizikai erőszak a központban! Ehhez sztem már debilitás kell, nem azért ...

Aztán meg beleolvastam az egészbe, és izginek találtam egy megfogalmazást:

"mert kiröhögsz egy szerencsétlent,"

--- értem, szóval te szerinted is "egy szerencsétlen", csak ezt eddig elfelejtetted mondani, aztán most meg kibukott belőled ... lám te is így gondolod, én pedig ilyet sosem állítottam

Na próbálok válaszolni mindjárt arra, amit ígértem, de komolyan úgy érzem magam, mint fény az éjszakában, sokadszorra mondom, hogy nem volt fizikai erőszak, erre meg sokadszorra is többen ezzel jönnek. Na azért valljuk meg, ez már kifejezetten szellemi teljesítmény !

2011. máj. 11. 17:19
 130/259 anonim ***** válasza:
81%
Közvetlen fizikai erőszak nélkül is el lehet ám követni bűncselekményt.
2011. máj. 11. 17:22
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!