Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?
Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!
De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).
Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".
Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?
Retardáld??? Talán inkább pszichopata, szadista!
Mások bántalmazásán,megalázásán élvezkedő náci állat!!!!!
Ja bocs az "állat" szót azt visszavonom,mert az állatokat nem akarom megsérteni azzal, hogy ehhez a primitív, szadista,torzlelkű mocsodékhoz hasonlítom őket!
De makkor úgy írd, hogy akik részt vesznek ebben a játékban a gólyatáborokban, azok is mind retardáltak meg pszichopaták!
Azért figyelem emberek!
Csak játékról beszéltünk végig, nem kell mindjárt így beszélni!
Kérdező!
Ha neked poén(más megalázása,kikötözése,megütése,erőszakkal az az lefogással,pofonnal,lekötözéssel megalázó helyzetbe hozni,kényszeríteni,akkor beteg vagy) meg hagynád sőt örülnél neki hogy saját nemed fark.áról leehetsz valamit,hozzáérhetsz ahhoz,ha most a te esetedet nézzük,akkor valami homo. hajlam is bújkál benned az tuti.
De most férfi,nő vagy mi vagy,esetelg mindkettő?Írd már meg,mert hol ezt írod hol meg azt.
Hol 5-6,hol meg 15 évvel vagy idősebb náluk más kérdéseknél.
Bár az elég szormorű most hogy tisztáztad te fősulisokról beszélsz(18-19 évesen inkább utóbb mennek fősulira)és te 15-tel íród magad idősebbnek akkor az 33-34 évet jelent,és ezen a szinten vagy és ilyeneken agyalsz,meg ez izgat fel.Ennyi idősen más másképp kellene gondolkodnia az embernek,már komolyabbnak kellene lennie,felnőttnek,nem pedig egy tini agyával rendelkezni.
Hát ha már felhoztad hogy akkor azok is aberáltak akik ezt művelik,a válaszom igen,meg aki élvezkedik későbbi megbánás nélkül az ilyeneken,csak ezzel egy próbléma van,ilyen abnor.mális szinten áll 20-23 évesen,de valószínűleg talán mire annyi lesz mint te 33-34 már nem így áll a dolgokhoz.
Pl erre ismertem olyanokat akik lány létükre undorító stílusban viselkedtek,beszéltek,mint az útszéli kur.vák,vagy a legmocskosabb szájú kocsmáros asszonykák,(megjegyezném utóbbinál vannak igen normálisak közülük,ne hogy vita adódjon ebből is)köpködtek,piáltak,cigiztek,aztán középsuli végén munkahely,társ és később család és 21-22 évesen már tök más jelleme volt,kedvesség,nyugodtság stb.(okés vannak kivételek akik úgyan ilyenek maradnak),de azt láttam hogy sokan igen jó irányban változtak meg,az idővel megkomolyodtak.Ahogy fiúknál is láttam ezt a pl-át.(persze ha azt mondanám nem láttam ellenpéldát amikor egy nyugodt,visszafogott gyerek mikor középsuliba került nem vált volna piáló,bunk.ó stílusú,beképzelt,köpködő stb.akkor hazudnék,de itt is azt láttam hogy később a húszas évei végére,közepére benőtt a fejük lágya.
"Azért figyelem emberek!
Csak játékról beszéltünk végig, nem kell mindjárt így beszélni!"
El kell fogadnod, hogy itt a jelen pillanatban kisebbségben vagy a véleményeddel.
Mellesleg miért ne lehetne így beszélni? Ez nem fizikai erőszak. hehe
Kérdező!
Szerintem hogy ne szánnák megalázásnak azt hogy egy másik fiú farká.ról egyél,itt nincs közösségi szellem,eleve velük később nem fogsz lógni hanem a veled egykorúakkal.Ha nem vagy hom.o kicsit sem akkor nem fér bele a fas.zról evés,vagy csók,más perver.z saját nemeddel végzendő dolog.
Persze annak aki csinálja lehet poén,ha olyan szinten van agyilag,de egészséges szellmiségűnek más far,káról evés nem az.Olyan mintha buza.ságra kényszerítenék egy kicsit.
Azt meg nem láthatod hogy lehet ott röhöt azon más akivel megcsinálták,de utána nem tudni mit gondol,elgondolkodik raja vagy sem.Volt osztálytársam aki igen csak szeretett másokat piszkálni,aztán kiderült évek múlva,hogy utána otthon lelkizett,meg azért csinálta mert a saját szerencsétlenségét így leplezte,meg a lelkibetegségét.Itt éltek ki a kudarcait,inkább ő piszkál,mint hogy őt piszkálják.
De ez is érdekes nálunk mindig is a belavatás másképp volt nemenként elkülönítve és sose ment el buz.aságba,vagy vetkőzés.
Az is fura a fiúkba(búz.aságra) erre nagyobb hajlam lehet,mert lányok nem akarnak más lányt meztelenül nézegetni,mellekről való lenyal.ást vagy más ehhez hasonló perverz feladatot kitalálni,csak azért hogy lássák a másikat valamennyire ruha nélkül,míg fiúknál ez elég sokszor előjön és ez is benne van,nem csak hogy megalázzák,más fiúval csináltassnak hom.o jellegű feladatot vele,hanem nézni is akarják.Az elős olimpiák is arról szóltak hogy csak férfiak vettek részt és meztlenül végezték a sportokat,stírülték a testüket,ahogy kamaszkor elején a lányok nem érdeklődnek a másik iránt olyan nagy mértékben,szinte alíg,míg sok fiú azzal foglalkozik mekkora lehet a másiknak.Szóval valami hajlam azért csak van,pedofilba,perverzbe is több a hímenű.
De én heteroként nem találnám poénnak ha hozzám közeledne egy egyező nemű és sexuális játékot szeretne,bocs ezért is vagyok hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!