Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?
Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!
De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).
Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".
Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?
KÉRETIK NEM ENGEM SZIDNI AZÉRT MERT HOZTAM PÁR PÉLDÁT AZOK KÖZÜL, AMIKET LEGINKÁBB EMAILBEN KAPTAM MÁSOKTÓL. ENNYI KÖZÖM VAN HOZZÁJUK!
Ezt így sokadszorra azért sikerül felfogni, vagy ne is reménykedjek benne?
Kérdésre pedig elmondom, hogy nálunk is volt beavatás, de én kimaradtam belőle, mert csak a nyápickább fiúkat szedték elő, és őket avatták be, a nagyobb részét az elsősöknek nem szivatták.
20:05
Tudod az elsősök meg vannak szeppenve egy új helyen, és én még nem hallottam olyan esetről, hogy úgymond visszaadták volna. Na meg gondolod, akor annak nem lett volna folytatása, aztán a nagyok meg nem szivatták volna be újra? Szóval ez kizárt, bármilyen kis öntudatos is valaki.
De te nő vagy, nem? http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Óóóó, mostmár e-mailben kaptad? Entschuldigen Sie, ez valahogy az elején nem így tűnt, tipikus "mentőakció" a részedról...
és most mi logika lenne abban, hogy "mentsem magam"? képzeld el, kaptam pár emailt különböző beavatási szokásokról, igen, de én ezt korábban is mondtam
bár ha felteszem, hogy mondjuk nálunk van ilyen jelenleg, akkor mi lenne? szóval nem értem a logikát, de sztem te se
1, sztem kérdés, hogy ezt a poént mennyire lehet megalázásnak venni
2, én megtehetem, hogy osztom az észt, mert sokaknak hiányzik, egyszerűen azt látom, hogy főleg fizikai erőszak és intellektuálli spoén között rengetegen nem képesen különbséget tenni, azaz mégis szükség van az útmutatásomra
"intellektuálli spoén"
Oh ember, az tényleg nagyon hasrengető, hogy milyen kifejezésekkel tudod illetni az ösztönlény szintű, "betörő" játékaitokat. :)
"Kérdésre pedig elmondom, hogy nálunk is volt beavatás, de én kimaradtam belőle, mert csak a nyápickább fiúkat szedték elő, és őket avatták be, a nagyobb részét az elsősöknek nem szivatták."
Háhá, lehullt a lepel, akkor most légy szíves fogd be a szád és ülj le, egyes :D még komolyan volt képed pofázni, isteneeeeeeeeeeeeeem ekkora failt.... Nem lettél beavatva hehehe. Amúgy ha csak a nyápickákat szedik elő azzal csak azt bizonyítják, hogy mekkora egy töketlen kis nyomik, öten mernek nekimenni egy fele akkorának mint ők.
22:12
Miért, te hogyan képzeled el, hogyan "kell" viselkedeni valakinek, akit így "megaláztak"? Mit kéne tennie? Sztem nyilván egészséges esetben megrázza magát és megy tovább az élet. Gond akkor van, ha egy eleve beteg személyiséghez nyúltak véletlenül, és ez ki tudja miket váltott ki belőle. De kérlek, oszd meg velem, te mit gondolsz, és mit értesz a viselkedés alatt? (amúgy egy ilyen lány wc-ben lehúzott gatyásdi játékot vagy egy f@szról fánkevősdit tényleg olyan nagy megalázásnak tartasz? - ez is érdekelne)
23:09
Igen, ez egy fizikai erőszaktól mentes, hatalmas intellektuális poén. Te milyen kifejezést használnál rá? Oly sokszor írtam már, hogy ezek a játékok abszolút nem brutalitásról és fizikai bántalmazásról szólnak, hanem az INTELLEKTUÁLIS POÉNKODÁSOK szintjén megmaradnak. Mi a gond ezzel? Neked is mondom megint, hogy nem agyonverték az illetőt, hanem poénból lehúzták a gatyáját a lány wc-ben!! Nagy különbség, és mellesleg ezen mindenki jót nevetett, egy jó estét teremtett vele a koleszban. Na most akkor itt mégse egy ember gonoszkodik csak úgymond ...
23:36
Na nehogy azt hidd, hogy ez csak egy helyen van így, általában jellemző, hogy a nyápickábbak birizgálják a nagyobb, vagányabb fiúk szemét. Ez hol nem így van? Még gimiben is hallottam, hogy a nyápicabb elsőst keményen szivatgatták, de ott azért ritkább, ahogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!