Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?
Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!
De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).
Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".
Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?
de az alap kérdéshez térve:
te, mint befelé forduló, kellemetlenül érezted volna magad a lányok előtt egy farokban? vagy segített volna vagányabb sráccá válni?
Jórészt téged idéztelek. Te ismételtél el mindent 20-szor. Ha követhetetlen, magadra vess. Ahhoz is készség kell, hogy az ember a szöveg értelmét leszűrje.
"ha egyszer átesnek a nyápickább típusok egy "f@szról fánkevésen" pl a többiek előtt, akkor csökken a nagy szeméremérzetük."
Nem törvényszerű, és ha pszichológiai problémája van, a visszájára sül el a "nagyok mentőakciója".
"de a nagyok megpróbálnak ezen segíteni"
Oh igen, mert annyira jószívűek, hogy az általad is "nyunyókának" degradált fiatalokat, csupán baráti szeretetből akarják gátlásaikban feloldani. Még véletlen sem azért, mert pillanatnyi örömöt lelnek a másik sanyargatásában. Van egy mondás, ami kifejezetten ideillő: "Legszebb öröm a káröröm."
"Nem logikus ez is ?"
A te logika-rendszereddel mérve talán, mindenki más logikájával nyakatekert, kifordított.
"A végén még haragudni kell a felsősökre?"
Csak arra lehet haragudni, aki kiérdemli. A haragra való jogot pedig nem azzal vívja ki valaki, hogy kivonja magát a közösségből, vagy a szívatásból, és nem is azzal, ha ártatlan tréfát eszel ki ellene. Az általad említett példák már túlmennek az "enyhe" jelzőn.
"te, mint befelé forduló, kellemetlenül érezted volna magad a lányok előtt egy farokban? vagy segített volna vagányabb sráccá válni?"
Mivel a gyengébbik nem táborát erősítem, csak nőként tudok válaszolni. Engem nem tudtak volna elkapni, és lekötözni, ha erősebb nem, de leleményesebb vagyok annál, hogy így megfúrjanak. Ha mégis ilyen történt volna, valószínűleg magamba fordulok, még a sikeres megtorlás után is.
"leleményesebb vagyok annál, hogy így megfúrjanak"
Nehogy azt hidd! Elkap 5-6 izmosabb felsős, aztán egyszerűen kiköt, ennyi. Így szokott ez történni, szóval nem értem, ezt leleményességgel mégis hogyan akarod kivédeni. Véleményem szerint nem lehet.
Ha lány vagy, akkor az más téma persze.
Kérdező!
Igaz nem nekem címezted hogy megalázó e a nemiszer. fánkevés(nem is találtam meg ezt a történetet hol is van leírva,de hozzászólnék),de bocses már,aki fiúként tök heteróként egy másik fiú eszik,hozzá ér más előtt,kényszer hatására,de akár nem tömegről hanem 3-4 ember jelenlétről beszélünk,hogy ne lenne az.
Undorító nekem már csak arra is gondolni amikor azonos neműek bármilyen mértékben is közelednek s. értelemben egymáshoz,(mindegy milyen címen),ez meg majdnem egy olyan szitú.Undorító,megalázó,nem hetero viselkedés.
(Ha meg valaki tök heteróként belemegy ilyenbe mert azt gondolja de menő,bocs de én ilyennel ha tudok róla szóba se állnék,az ilyen olyan sötét mint az éjszaka.
De ha lányról beszélsz,hogy ő egyen egy fiú nemiszer mások előtt akarata ellenére és nem egy laza erkölcsű,kur.vás,bevállalos,akárkivel,akárhol stb. csaj,akkor hogy ne lenne az.
Vannak emberek akiknek vannak erkölcseik,erkölcsi normáik,amikhez ragaszkodnak,(szokásokról is sokszor beszéltünk,ott már a török nőket is felhoztunk,hogy bécsbe jó sokan vannak de még ott is hordják a fátylat,és hosszú ruhában fürdenek még a strandon is)(így talán érthetőbb nem minden kifogás,meg a szégyenlősségről szól,ahogy te ezt minden esetben gondolod,de vannak emberek akik igen is bizonyos dolgokhoz kötödnek és ragaszkodnak)akár elfogadod akár nem ez így van.Én sem mennék be ilyenbe mert sose voltam könnyű vérű,meg olyan típus is,voltak kikapos barátnőim,és volt is aki bele akart volna vinni,de erélyesen mondtam nem fogja fel és kénytelen volt felfogni és megérteni.Nem hiszem hogy lányoknak is mindenkinek ilyennek kellene lennie,ahogy fiúknál se hogy mindenkinek így kéne viselkedniük és ezt követniük,mert ez valami menő dolog lenne.
Egy pl az sem igaz hogy minden fiú olyan hogy együtt akarna lenni az olyan lánnyal,vagy kihasználná a helyzetet,nem egy fiút ismerek aki ha tudja valakiről hogy olyan és ki tudja hányan végig men.tek rajta nem kell neki,van akit a részeg csajok vagy káronkodok is kiakasztanak és nézhet ki akármilyen jól de ha megszólal betesz neki egy lapáttal ott hagyja.Bármilyen hihetetlen van ilyen.
Nem hiszem hogy mindenkinek laza erkölcsi normákat kellene követnie,sex..uális játékban résztvenni,mutogatni magát,vagy divat lesz.binek lenni(diszkókban biztos láttad mivel azt sugallja a média is hogy a leszb.ikusság milyen menő,//kézen fogva sétálgató lányokra,egymához odasimulokra tánc közben,vagy csókolozokra,csak azért mert épp valaki előtt fel akarnak vágni//,vagy legalábbis úgy viselkednie,vagy nőies,metró sexálisan öltözködnie,ha ő más stílust képvisel és le utánoz,hanem egyénisége van,ahogy fiúnál is nem meő,vagány a többésg számára legalábbis a értelmesebb fiúk és általánosságban emberek számára aki villantgatja magát,obcém dogokat csinál,felrakja magát az internetre egy tökben,vagy olyan pózban,vagy folyton káronkodik.Lehet elröhögnek rajta,meg a dumáján,de azért a háta mögött aki kicsit is értelmes,meg vannak normái annak meg van erről a véleménye,sötétnek tartja,akin jót lehet röhögni.
Itt most nem arról beszélek,hogy lehúzzák a gatyáját és akkor lelkiznie kell nyilvánosan,biztos zavarja és ott ahol nem látják lelkizik is kicsit,elgondolkodik de sza.r érzés volt,ami normális is.Hanem az sem normális aki azt hiszi hogy attól lesz menő ha nyilvánosan pisá.l mások előtt,vagy mutogatja magát,vagy részegen bepi. sál,haverjával olyan pózokban fényképezi magát,mint ha bu .zik lennének,(napisza rt meg lehet nézni,akkor érted mire gondolok,tegnap találkoztam előszőr az oldallal,hát ha ezek neked a normális emberek,akkor bocsi két külön világban élünk,ahogy a többi válaszolótól is külön világban élsz)lepi .sálja az ájult haverját,aki kiütötte magát a piától.Bocses de az ilyen ember is messze van a normálistól.
Éppen elég erkölcstelenek sokan,nem hiszem hogy mindenkinek a fennt említett módokon kellene viselkedniük és nem látok abban semmit hogy rosszul érzi magát valaki egy ilyen szitútól.Lehet nem mutatja mások előtt,hanem inkább elvonul lehiggad és megnyugtatja magát utána.
De te magad nem vettél részt beavatáson akkor hogy nyilatkozhatsz más nevében hogy mért lenne ez megalázó?
Nem hiszem hogy mindenkinek sexuális játékokban,vagy vetkőzésekben kellene résztvenni beavatás és gólya címén.Nem tudom én ilyenel még nem találkoztam.
Jézusom, nagyon sok megjegyezni valóm lenne, d nem akarom hosszan.
1, Figyi, olyan szinten írsz össze-vissza, meg hibásan, értelmetlenül, hogy egy csomó mondatodat nem értem egyszerűen. Sajnálom.
2, Aztán vannak speciális kifejezéseid is, amiket használsz, nekem meg fogalmam nincs, mégis milyen jelentéssel. Pl sokadszorra mondod, hogy "villant, villantgat" ... na ez meg mi a frászt jelent?
3, És ami ledöbbentő: te kevered a szezont a faszonnal! Itt nincs szó erkölcsről meg szexualitásról, hiszen nem az a beavatási játék, hogy nyilvánosan sexelnie kellene bárkinek, hanem egyszerű gatyaletolásról !!! GYATYALETOLÁS !! Ez felfogható? Ez neked szexualitás? Szóval ne haragudj, de kifordítod a dolgokat szándékosan, és a végén olyat magyarázol bele, amitől valójában messze áll. Szted nincs különbség egy letolt gatyával állás és a szexualitás között?
4, Aztán hogy egy ilyen játékhoz miként kapcsolódik az erkölcs, az megint jó kérdés. Lehet attól még extrán erkölcsös valaki, bármelyik fél, csak mert ilyen beavatási játékokban vesz részt. Szóval hogy jön ide a törökök hosszú ruhája is pl ? Meg hogy a lányok a discóban esetleg falják egymást?
Teljesen követhetetlen vagy !!!
19:47
Vajon miért is bontottam ketté a fizikai erőszakot az intellektuális poénkodástól? Te megint csakis abban tudsz gondolkodni, és ez számomra hihetetlen.
Végül, összefoglalásnak:
számomra megdöbbentő pszichológiailag, hogy egy intellektuális játék mekkora agressziót képes szülni, és miért csak brutális fizikai bántásmódokban találhat valaki "elégtéteét". Sztem a logikus az lenne, ha ő is hasonlóan intellektuális viccelődést keresne az illető ellen. Ez lenne a normális, de a hatalmas agresszió ezt nem teszi lehetővé. Csak ez rémisztő ám valahol!!
akkor te hogyan választanád szét a fizikai bántalmazástól? mert eddig ezt nem igen sikerült senkinek megérteni, láthatod te magad is, és ez számomra elgondolkodtató jelenség, leginkább annak jele, hogy milyen hatalmas agresszió is bújik meg a legtöbbekben már alapból, és ez csak egy ok, amiért a felszínre kerülhet
(egyébként meg hogyne lenne köze az intellektushoz, hiszen nyilván ezek mókás, viccből kitalált játékok, NEM PEDIG AGYONVERÉSEK!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!