Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?
Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!
De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).
Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".
Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?
Kérdező!
Folyton saját magad cáfolod meg és véleményt módosítasz,hisz az egyikben az írod te csak hallottál róla,a másikban meg milyen jó poén hogy fánkot etettnek egy fiú farká.ról,(pl vagy hogy kikötözték) egy másik fiúval.
Bocses de ez már bőven surolja a sexuális játékokat.Hogy ne lenne buz.is amikor egyneműek így van úgy a másik nemiszervével kapcsolatba kerülnek?Ebben igen is van már sexualitás,és perverzi.ó bőven.Nem normális dolog.
Nem tudom ezeknek a történeteknek mennyi az igazság alapjuk valójában,meg milyen iskolákról beszélünk,és hányadikasok beavatásáról,középsuli első(14-15 évesek,ami durva,mert fiatal korúakról van szó,ott bármi nemű sexuális játkéra kényszerítés törvényileg is szigorúbban van véve)vagy főiskoláról beszélsz.
Akárhogy is,te nem csak leírtad,hanem olyanokat írtál hogy micsoda jó poén,mekkora jó vicc.Normális ember nem akar más fas@záról fánkót enni(bocses egyrészt van szaga,más részt pisis,tudod nincs ott törlés vízelés után sem,meg amúgy is.)Nekem elég undorító elképzelni hogy az egyik srác a másik srác fark.ához emeli a száját és onnan eszeget,ahogy ha lánynál képzelnék el hasonló szitút.
Beszélsz össze-vissza hisz az poén neked,meg egy fas.za dolog, ha valakit erőszakkal,fizikailag lefognak,falhoz nyomnak és úgy veszik el a ruháit,kikötözik,tehetetlen helyzetbe hozzák egy csomó ember szeme láttára.Nekem ez a normális sokszor szinte így beszélsz.
1.Hány személyiség lakik benned?
2.Mért nem mered végre megmondani hogy hínemű vagy nőnemű vagy?(mert más kérdésben is hol ez,hol az vagy)
Elég szomorú ha elvileg már nem iskolás vagy szellemileg és főleg érzelmileg is ott tartasz hogy mások fizikai,lelki bántalmazása,megalázása okoz neked örömet(ha ilyenekről hallasz)ezt tartod poénnak.
Az is érdekes hogy folyton perve.rz játékok vagy meztelenséggel kapcsolatos témákat keresgetsz és ott is az okoz örömöt,az kelti fel az érdeklődésed ha az akarat ellenére történik,kínós helyzet adódik,ha megfélelmlítés,fizikai erővel való visszaéléssel történik.
A másik érdekesség hogy mindig a fiúkat célzod meg,nincs benned valami hajlam véletlenül?
Mert tényleg nem tudom most milyen nemű is vagy.
Kérdező!
Itt nem arról van szó,ahogy te írod hogy te csak leírod ilyenek is vannak,hanem hogy egyetértesz,sőt jónak tartod mások megfélemlítését,sexuális játékra kényszerítését,kikötözést,a fizikai,lelki erőszakot stb.
Egészséges érzelmi világgal bíró embernek nem fordul meg ilyena fejében és nem támogat efajta megalázó,erőszakos dolokat.
Kérdező!
Elhiszem hogy tőled függetlenül előfordulhatnak ilyen számomra már az atrocitás kategóriájába tartozó túlkapások,visszaélések.:(
DE itt mindenki azért támadott mert te meg majdnem hogy pozítívumként tüntetted fel ezeket a tetteket és más sérelmét mókásnak tartottad.
Azért kicsit azon kellene elgondolkodni,hogy ha középiskolás gólyákról beszélünk akkor ott 14-15 éves gyerekekről van szó.
Te nem csak leírtad hanem támogattad,meg milyen jó fej dolognak tartottad mást lelkileg,fizikailag bántalmazni,itt ez volt a baj,ez szült ellenérzést minden egészséges lelki világgal rendelkező emberben..
Nézd, sztem túlzás itt atrocitásról meg fizikai bántalmazásról beszélni, hiszen én pont azt emeltem ki, hogy két külön dolog bántalmazni valakit és poénkodni valakivel, akár ilyen szivatás módjára. És ne mondd, hogy csak nekem tűnik mókásnak mindkét leírt eset, mert azt is elmondtam, hogy az egész tábor számára viccesnek tűnt, hiszen máskülönben nem lett volna hatalmas nevetés, és nem élvezte volna mindenki. Ja és ugyan megemlítettem azt is, hogy tudok durva beavatási szokásokról középiskolában is, de ezeket 18-19 éves egyetemista gólyákkal hallottam, szóval nincs szó gyerekekről, de ezt is olyan sokszor letisztáztuk már.
Mindemellett megértelek én, hogy ezt már kemény szivatásnak tartod, csak azért ne mossuk össze a fizikai bántalmazással (a játékos 2 pofon azért mégse az sztem).
De akkor te pl hogyan képzeled el a gólyák beavatását? Csak mert azóta is kérdezgetek fiatalokat, és mesélnek nekem pár esetről, és hidd el, vannak ehhez hasonlók még bőven. Ahogy több helyről is hallottam, a vetkőzésre üvegezés és kártyázás elég nagy divat (ami persze nem attól függ, hogy akarja-e az elsős vagy sem, hanem ez benne a szivatás, hogy számára kötelező jellegű).
És én már nem is nyilvánítok erről véleményt, nehogy megint én legyek a rossz, de szóval ebben sincs benne a kezem, és mégis több helyen szokás.
De maradjunk annál, hogy kíváncsi lennék, te milyen beavatási szivatásokat képzelsz el vagy esetleg milyeneken estél át (ugyan egy lány számára ez más persze, azt mindenhonnan hallottam, hogy csak a fiúk szivatására mentek rá, a lányokat békén hagyták).
Ja még annyi, h hidd el, én megértem, h netán valamelyik érzékenyebb, "nyunyibb" elsős számára ez megalázó lehet, na de ezek pont a közösségbe nevelésről szólnak, azaz pont az a célja az ilyen játékoknak, hogy a nyunyesz elsőst is megpróbálják a közösség részévé nevelni.
Ezt azért elismered, nem? Arról a nagyok se tehetnek, hogy ennek ellenére is vannak olyan elsősök, akik olyan szinten nyápickák, hogy inkább el se mennek a gólyatáborba, mert félnek ettől. Ezt is leírták páran, na de ez nem valami közösségi viselkedés sztem.
Kérdező!
Te beteg vagy az hogy egyik fiú a másik péniszéről eszik,hozzá ér,szájába veszi valamilyen módon hol lenne poén.Nem az nevet akivel csinálják,hanem mások élvezkednek azokon akiket megalázták.Bocs de az hogy egyik fiú a másik far&kát a szájába veszi,tök mindegy hogy mi van ráhúzva beteges és perverz és aberált dolog.Én nem a két pofonról beszélek,bár az is már fizikai erőszak,de az hogy lefogják,lehúzzák valakiről a gatyát,fánkot ráhúznak és egy másik gyerek leeszi,hozzá ér,a szájába veszi a fark@át perverz.
Szerintem aki heteró beállítottságú teljes mértékben vele egyneművel nem akar semmiféle intim kapcsolatba keveredni,nem akar róla sem lenya&lni,sem leenni intim részéről semmit.Aki erre kényszerít mást az beteg és ez már visszaélés.De én ilyenről nem hallottam hogy azonos neműeknek egymással bármi ilyen jellegűt kellett volna tenniük kényszer hatására.
Azért a sima vetkőzés és egy saját nemű péni&szének a szájba vétele még ha rá is húztak valamit,akár már túl közel hajolása hozzá két nagyon külön dolog és az utóbbi már igen komoly korlátokat feszeget.
Nem hiszem hogy egy heterónak aki épp elméjű buli lenne hogy lehúzzák a gatyáját és egy másik fiú eszeget,nyalogat le róla kaját.Undorító.Nem hiszem neki ez poén lenne.
De veled igen komoly gond van,mert senki nem értett veled egyet.
Poénból te egy veled egyneművel szintén leetettnéd a nemiszer.vedről a kaját,ill a végén már másképp is hozzád érne a szájával?Poén lenne neked is?
Én el nem tudnám képzelni hogy egy csaj nyalakod.jon rajtam vagy egyéb más leszbi.kussághoz hasonló tevékenységet műveljen.Mivel vannak határok nálam és heteró vagyok,poénból sem csókoloznék más lánnyal,mert az nem poén hanem azt mutatja mennyire primit iv,buta valójában,azt hiszi menő,de csak ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!