Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Manapság miért sokkal nyunyóká...

Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!

De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).

Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".

Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?

2011. máj. 10. 09:06
 231/259 anonim ***** válasza:
90%

1: egyedül azoknak mókás, akik elkövetik + a többi debilnek, akik velük vannak

2: aki intelligens az már eleve nem vesz részt ilyenekben mint kikötözni valakit vagy, fánkot etetni valakivel egy másik péniszéről.. kicsit gondolkodjál már el öcsém!

2011. máj. 15. 12:02
 232/259 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjátok már, talán agyvérzést kap.
2011. máj. 15. 12:21
 233/259 A kérdező kommentje:

jó, én feladom, mert nem tudjátok felfogni, hogy én is csak hallottam az esetekről, és amúgy közöm nincs hozzájuk

az meg érdekes, hogy úgy mesélték el nekem, hogy hatalmas sikere volt mindkét eseménynek a gólyatáborban, itt meg ennyire nincs, ezt az ellentétet se nagyon értem

na de további minden jót, kár itt veszekedni

2011. máj. 15. 13:20
 234/259 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy csak hallottad, de támogatod, ami majdnem ugyanolyan, mintha te is részt vettél volna benne. Ezt fogd már föl akkor.

Ja biztos siker volt azok között, akik benne voltak vagy támogatták azzal, hogy nem tettek semmit ellene. Ja meg még élvezték is. A dolog lényege, hogy a példák amikkel jöttél NEM HELYESEK! Ennyi.

2011. máj. 15. 13:23
 235/259 anonim ***** válasza:
89%
Én meg csak támogatom az agyvérzésedet, nem én csinálom, szóval ezért ne ítélj el tuskó.
2011. máj. 15. 13:52
 236/259 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező!

Te itt arról írtál hogy szerinted is ez mekkora poén,ha majd veled csinálnák akkor már nem lenne akkora poén szerintem.

A sexuális játékok meg onnan jöttek,hogy előhoztad a fánk evést pénis.zről,egyik válaszolóra kérdeztél rá,hogy neki ez is megalázó lenne,bocs de ez már igen is közelít a sexualitáshoz és a sexuális játékokhoz,mint téma.

Itt te nem akarod felfogni ki mit írt és mivel sok féle dolgot hoztál fel ezért is keveredsz folyton össze és ugrálsz témák között.

Ne hogy már nem tudod mi az a villantás,amikor megmutatod hosszabb vagy rövidebb időre,kiteszed a melled,vagy egyéb intim testrészed stb. nemtől függetlenül.

Egyik mondatoddal ütöd a másikat,hisz az egyik hozzászólásomhoz azt írtad,hogy azért mert valaki szerencsétlenebb pl. külőleg vagy másképp nem kell szívatni ebben igazat adsz a végén,majd,utána meg hogy téged a beavatásokból kihagytak csak a nyápicokat szívatták rájuk is fért véleményed szerint ezt írod egy későbbi kommentben.Saját magad cáfolod meg.

És sokszor úgy beszélsz,mint ha szerinted az lenne az elmebajos és annak lenne komoly gondja mentálisan aki nem támogat ilyes fajta dolgokat(más kikötözését akarata ellenére,vagy nem tudom honnan jött elő,kitől de a fánk evést a nemiszer.vről.)

Olyan mintha az áradna belőled hogy aki sem a lelki,sem a testi erőszakot,terrort (mert erőszakkal kikötözés,magyarul lefogom,az is erőszak,ahogy a pofozás is stb.)nem támogatja az valami beteg személyiség lenne.

Az erkölcs meg hogyan jön ide,meg a török nők szokásai,hogy te mindenre ha valaki nem akar nagyközönség előtt vetkőzni egyből a szégyenlősséggel jösz,de nem is az egészséges mértékűvel,hanem mindjárt egyből betegessel (szerintem semmi beteges nincs abban hogy az ilyes fajta megszégyenítést nem támogatják),hát erre írtam le,hogy vannak akik az erkölcsi normáik,vagy szokásaik miatt sem vennének részt ilyen beavatásokon,mert tartják magukat az általuk felállított normákhoz.Nézd aki totál erkölcsös nem valószínűleg tudja hol a határ.

Nem tudom továbbra is csak azt tudom írni,semmi fajta ilyen kényszer miatt vetkőzős,kikötözös beavatás,gólya avatási ceremóniával nem találkoztam.Nálunk,ismerettségi körömbe ez a buliról szólt és nem úgy ahogy te gondolod.

Beteg perverziókat senki nem élt ki nálunk.Oké hogy te csak hallottál róla,de úgy beszélsz erről mintha ez egy követendő példa kellene hogy legyen és milyen tuti jó így elbánni a másikkal.

2011. máj. 15. 19:26
 237/259 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

A 17. oldalon írod a fánkos sztorit,szóval nem tudom te feléd mennyire elfajzott.ak,deb.ilek a diákok,de ez arra vall,meg akiknek az poén,hogy azonos neműhöz szájjal hozzá érjen odalennt,mert kikerülni nem lehet teljesen.Bocsi de ez olyan mintha meleget akarnának belőlük csinálni vagy a ötlet kitalálojába lenne hajlam rá.

Az az antiszociális aki ilyenen élvezkedik,meg akinek ilyenek fordulnak meg az agyában,az elfolytott sex.uális vágyait éli így ki,meg az agresszióját.

Ebben semmi poént,meg közösség építést,vagy személyiség építést nem látok,aki ilyenben ezt látja annak valami baja van,perver.z elméje.Heteróként a saját nememhez így közeledni kényszer hatására bocses de ez visszaélés fogalmát súrolja már.

Gondolkodj el egy kicsit,hogy valami nagyon nem kalppol ezen a téren veled.

1.De tegyük tisztába hol fiú vagy hol nő korábbi írásaidban.Szóval mi van akkor most?

2.Arról van szó hogy hol fériként gondolsz te mit tennél a helyzetben és azért írsz magadról férfiként hol meg nőként vagy mi a helyzet veled?

2011. máj. 15. 19:44
 238/259 A kérdező kommentje:

*** És nekem honnan kéne tudnom ezt a villantás szót? Hihetetlen. Úgy tűnik, a szlenget nem ismerem annyira, na de hát nem vagyok már diák. Viszont nem értem, mire írtad, hogy van olyan, aki olykor villant? Hol, hogyan, kinek? Nyilván senki nem teszi ki a nemiszervét csak úgy az utcán, szal én el sem tudom képzelni. Így aztán nem csoda, ha magát a szót sem ismerem. Vagy cak úgy simán az iskolafolyosón gondoltad? Mert olyan sztem nem létezik, h letolja valaki a másik előtt, csak azért, hogy mutogassa magát.

*** Hát azt pedig hagyjuk, hogy én mit tartok normálisnak, nem is ez az érdekes, de NEM ÉN VAGYOK AZ ÉRTDEKES, ÉN CSAK LEÍRTAM PÁR DOLGOT, az az elgondolkodtató, hogy a leírt két esetnél hatalmas nevető tábora volt mind a kikötözött srácnak mind a fánk evésnek, szóval mindenkinek nagyon tetszett. Szóval én úgy gondolom, hogy ha nem lett volna jó poén, akkor pl lett volna legalább egy lány, aki nem nevet rajta, hanem elengedi onnan. De nem így történt, hanem ezt mindenki játékosan kezelte, és csak szétröhögték magukat.

*** Fizikai erőszakról pedig nem hallottam, csak az olyat fogták le a felsősök, aki nem engedelmeskedett, és ki akarta húzni magát a fánk evős játékból, de amúgy nem volt semmi pofon meg semmi lefogás. Az meg egy másik dolog, hogy a felsősöktől kapott pár pofonka inkább nevelő célzattal hat, mintsem fizikai erőszakról lehessen beszélni. Látjátok, ez is bizonyítja, hogy csak egy hatalmas játékról volt szó. És egyik se az én találmányom, de abban a gólyatáborban bizony a mai napig is alkalmazzák évente, és mondhatni a gólyatábor fénypontja mindig.

*** Na de egy nagyon fontos dolog:

Azért bámennyire is tetszik vagy nem tetszik valakinek, a szexualitást ne keverjük bele, hiszen nem arról van szó!Ez egy újabb félreértés, mint ahogyan az is, hogy netán már buz.iskodás lenne. Nem, nincs benne semmi buz.iskodás! Szexualitás az lenne, ha ott egymással valamire kényszerítenék az elsősöket, de nem erről beszélünk! Ahhoz nem kellenének fánkok se kapásból. Szóval a meztelenség nem egyenlő kapásból a szexualitással. Az én véleményem pedig továbbra is sokadlagos, csak eseteket hoztam, ennyi, de most mintha végre valaki felfogta volna, hogy nincs hozzá közöm. A végén még ezt is megérem, el se hiszem.

Közben pedig olvastam korábbi gólyatáboros történeteket is itt a GYIK-en (is), és bizony ott is írtak szivatásokat bőven. Hát ennyi részemről. Ez a szexualitással való párosítás megint nagyon kiakasztott, ne haragudj, de szóval semmi köze hozzá sztem.

(Szakmai gyakorlatom során olyannal találkoztam, hogy a felsőbb évesek a tusolóban rendszeresen kiverették a farkát a nyunyókább elsősnek, és ezen jót nevettek. Na ezt már valóban szexuális játéknak tartom én is, és ez már durva nagyon!! Egyetértesz? Érzed a különbséget? )

2011. máj. 16. 06:38
 239/259 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy egyre többet válaszolsz, megcáfolod saját magad az előző válaszaid tükrében.

"Fizikai erőszakról pedig nem hallottam,"

„a pofon sztem is erőszak már valamilyen szinten”

"aki azt mondja, hogy "nem", ... lefogják többen és leszedik róla a gatyát, aki meg rúgkapált, harapott, szal nagyon hisztizett, azt meg még pár fülessel is észhez térítették."

"csak az olyat fogták le a felsősök, aki nem engedelmeskedett, és ki akarta húzni magát a fánk evős játékból, de amúgy nem volt semmi pofon meg semmi lefogás."

2011. máj. 16. 14:02
 240/259 A kérdező kommentje:

nem cáfolom, inkább azt mondom ezzel is, hogy pár nagy pofont még nem sorolunk sztem a fizikai erőszakhoz, ez még belefér a játékos kategóriába egy ilyen elsős beavatás kapcsán

pont középiskolából hallottam bizony kemény fizikai bántalmazásos beavatást, hogy az elsőst eléggé elverték a wc-ben szünetben, na látod, ezt már én is durvának tartom

sztem azt h nem volt pofon, azt a lekötéshez értettem, mert nekem úgy mesélték el, hogy két srác kapott csak pár fülest a fánk evős játéknál

na de én kevés vagyok ahhoz h eldöntsem, helyes vagy sem, de egy biztos: nem hiszem, h a cél az agyonverés lett volna, sokkal inkább a megnevelés

(ha összeollózod az írásaim részeit, akkor persze h ellentmondó dolgok születnek)

Ez van fiúk-lányok, és tőlem tök függetlenül ezek a dolgok léteznek, ilyen csúnya a világ.

2011. máj. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!