Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Manapság miért sokkal nyunyóká...

Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!

De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).

Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".

Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?

2011. máj. 10. 09:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/259 A kérdező kommentje:

na erre ahosszú bejegyzésre csak a lényeg: sztem pedig nem megalázás, annyira ragaszkodik valaki ehhez a szóhoz, de az említett dolgokat meg szépen kihagyja

na aztán az meg, hogy nem akar a közösség tagja lenni ... na neee, el tudod ezt képzelni egy koleszban, ahol 5 évig fog élni? és még nem antiszoc. hogy ő márpedig abszolút nem akar a közösség tagja lenni? ezt nem gondoltad komolyan sztem

2011. máj. 10. 19:31
 62/259 anonim ***** válasza:
89%

Nem az EGÉSZ közösségnek nem akar a tagja lenni, hanem ennek a kis csoportnak, ami szemétkedik vele beavatás címén.

Hmmm nem kiabált a Führer hogy sorakozó? Jó lesz sietned...

2011. máj. 10. 19:37
 63/259 anonim ***** válasza:
91%

De igen, megalázás, miért ne lenne az? De most pingpongozzak veled, vagy mi?

És igen, komolyan gondoltam: "És különben is, ki mondta, hogy tagja akar lenni ilyenek közösségének?" Olvasd el mégegyszer.

Milyen "említett dolgokat" hagytam ki?

19:25

2011. máj. 10. 19:38
 64/259 A kérdező kommentje:

nálunk az a kis csoport az több száz embert jelentett ... ahogy indult az egész topic, eleve azzal kezdtem, hogy manapság már mintha nem lenne annyira divat a beavatósdi, pedig a mi időnkben ez ment az egész koleszban, szóval nem egy kis csoportról beszélek, ne ferdíts

a másik:

nagyon elmentünk a személyeskedés felé, holott leírtam egy olyan esetet, amihez semmi közöm nem volt, és utána, hogy nálunk divat volt a beavatás, na ehhez képest engem támadtok a srác kikötözés emiatt

kutya legyek, ha értem

2011. máj. 10. 19:41
 65/259 A kérdező kommentje:

jó, akkor legyen megalázás!

és meg tudod mondani, miért az ? hol a határ nálad vagy mégis mit tartanál poénos beavatásnak egy nyunyóka esetén, akinek a nagyok egy kis megleckéztetésnek szánják az avatást? és a saját érdekében, ezt ne feledjük!!

2011. máj. 10. 19:45
 66/259 anonim ***** válasza:
91%
Azért támadnak, mert egyetértesz a szemetekkel. :D Tehát szemét vagy. Egyéb kérdés? Ja, és ha több száz ember csinálja- csordaszellem a szemétkedésben. Gratula.
2011. máj. 10. 19:50
 67/259 A kérdező kommentje:

nem, alapjában én az elvvel értek egyet, azaz hogy van egy nyunyesz, akiből a nagyobbak vagányabb srácot próbálnak csinálni, hogy megállja a helyét a közösségben

na én ennyit láttam ebből

egyébként meg az összes tököm tele van azzal, hogy manapság mindenki olyan kis "egyedike", hogy jaj csak nehogy hozzá nyúljon valaki, mert aztán 10 évig pszichoterápia kell majd neki

--- na szted ez normális ? hova tűnt a férfias hozzáállás ?

2011. máj. 10. 19:58
 68/259 anonim ***** válasza:
91%

"a másik:

nagyon elmentünk a személyeskedés felé, holott leírtam egy olyan esetet, amihez semmi közöm nem volt, és utána, hogy nálunk divat volt a beavatás, na ehhez képest engem támadtok a srác kikötözés emiatt

kutya legyek, ha értem"

Én nem támdtalak a gyerek kikötözéséért.

"Azért támadnak, mert egyetértesz a szemetekkel. :D Tehát szemét vagy. Egyéb kérdés? Ja, és ha több száz ember csinálja- csordaszellem a szemétkedésben. Gratula."

Ja, ezt is leírtam már egyszer(vagy ha nem ezt, akkor hasonlót), de lehet, hogy elkerülte a figyelmedet...

"jó, akkor legyen megalázás!

és meg tudod mondani, miért az ? hol a határ nálad vagy mégis mit tartanál poénos beavatásnak egy nyunyóka esetén, akinek a nagyok egy kis megleckéztetésnek szánják az avatást? és a saját érdekében, ezt ne feledjük!!"

Ha jól értem, nálad ez a "nyunyóka" azt jelenti, hogy olyan, aki nem vesz részt az ilyen baromságokban, mint egymás megalázása "beavatásképpen". Nem követett el semmit a világon, mégis megszivatják - és nekem ne jöjjenek ezzel a hülye dumával, hogy "a saját érdekében". Akkor már ne csináljanak semmit, ha normálisan nem tudnak, majd ha kell valami, szólok, én tudom, mi a jó nekem. Nincs szükség ilyenekre, nem kell senkit sem megleckéztetni. Ellenben oda lehet jönni és beszélgetést kezdeményezni. El lehet menni szórakozni, kirándulni, bulizni, ismerkedni erőszak és kényszerítés nélkül, mint ahogyan azt a normális emberek szokták. Ez tényleg lehetetlen, vagy mi? Vagy tényleg ennyire nem volnék "emberi", hogy nem értem még mindig, mi a jó az ilyen beavatásokban? Persze, biztos én vagyok a nemnormális...

19:38

2011. máj. 10. 19:59
 69/259 anonim ***** válasza:
91%

A szívatás és a poén között nagy a különbség és az sem mindegy hogy most valakit azért szívatnak meg,mert megérdemlik,szemétkedik másokkal,vagy csak azért mert szerencsétlen,mert undorító.Sokszor láttam olyat hogy valakit azért szívatnak,vagy szemétkednek vele,mert szegényebb,szerncsétlen a külseje,de olyan értelemben hogy azon nem tud változtatni pl. pici,kopaszodó,nagy orra van stb. és ezért kötne bele.Meg szívatás és szívatás között is különbség van,vagy a szívatás módja és milyensége között és hogy valóban megérdemli vagy sem.

Nálunk mindig azokkal szemétkedtek akik igazából senkinek sem ártottak és főleg azok miatt amit már írtam külseje,vagy mert anyagilag o-ák voltak,és nem engedhetettek meg maguknak semmit.Na azért meg senkit nem kellene szívatni,ha arról nem tehet.Szóval azért a tényeket tudni kellene.

2011. máj. 10. 20:04
 70/259 A kérdező kommentje:

most ezzel azt mondod, hogy te még soha sehol nem hallottál beavatási játékokról?

én továbbra is játéknak hívom, igen, mert nem tartom megalázásnak ezt sem

hidd el, az ő érdeke egyébként! szó volt arról, hogy nem véletlenül szállnak rá valakire a nagyok, és ezen el lehetne gondolkodni ... azaz mégis a nyunyó érdekében történik akkor

2011. máj. 10. 20:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!