Manapság miért sokkal nyunyókábbak a fiatalok az elsőben szokásos beavatásokkal kapcsolatban?
Itt arra gondolok, hogy a mi időnkben (alig 15 éve) tök természetes volt, hogy játékos módon pl koleszban azért voltak beavatási szertartások, na nem megverésre gondolok egyáltalán!!
De azért azt éreztették vele, hogy bekerült egy közösségbe, és hogy ők a gólyák, egyetemi koleszban is (vagyis főeg ott).
Na ma meg hallom, hogy van valami hasonló, és nemhogy botrány, hanem kifejezetten rendőrségi ügy lesz abból, hogy "összetörték szegény elsős önérzetét".
Miért van ez a nagy különbség? Vagy azért sok helyen ma is divat még beavatni az elsősöket?
Figyelj, ha nem fogod fel, teljesen felesleges neked bármit is bizonygatni, a te saját szegényes lelki sivárságodat mutatod éppen be.
Igen, én voltam, akit szívattak a koleszban, a nagy semmiért, azért mert nem akartam minden pénteken okádásig vedelni magam, hanem inkább olvastam. Tessék le lehet nézni és szívatni.
Igen, dühös leszek, ha ilyen primitív embereket látok, mint te.
:D De igazából inkább sajnállak.
Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne az intelligenciához, ez csupán egy játék az elsősök fogadására ...
Aztán most csak próbálok racionálisan gondolkodni, és nézd, ha egyszer ott az összes lány látta letolt gatyával, akkor feltehetően nyilván nem lett többet szégyenlős, hiszen mi értelme lett volna? Hiszen már mindenki látta, aki akarta ... nem jól gondolom? miért lett volna utána is szégyenlős? így már mehetett a lány tusolóba is :))
azért azt beláthatod, h elég nyunyóka lehetett, ha ezt csinálták vele
Kedves kérdező, és minden hasonlóan gondolkodó ember! Ajánlok a figyelmetekbe egy írást:
Olvassátok el.
Utána pedig gondolkodjatok el egy kicsit azon, hogy az emberek mennyie különbözőek, és az egyes embereknek mennyire mást jelenthet a sárba tiprás fogalma.
Már ne haragudj, de te inkább idióta vagy, mint primitív.
Racionálisan gondolkodva, ha mindenki látja a farkad, nem leszel szeégyenlős, Az lehet, hogy Te mindenkinek gátlás nélkül mutogatod, de az egészséges szemérmű emberek nem szeretik kirakni mások orra elé, pláne nem, ha ellenkező neműekről van szó...
Hát hallod...
Kedves nagyon intelligens kérdező, aki még arra sem emlékszik, hogy mit ír!
"egy ilyenből az lett, hogy "jaj szegény azóta pszichológushoz jár" meg rendőrségi ügy kezdődött,"
Ezt te írtad. Na már most, ha pszichológushoz járt az eset után, akkor mindenképpen lett baja.
Másrészt látszik, hogy még a konyhai joghoz sem konyítasz, ugyanis a Btk ismeri a személyi szabadság korlátozását, amit bőven kimerít a lekötözés, pláne félpucéran, nincs olyan szerencsétlen ügyész aki egy ilyen pert ne nyert volna meg.
Amúgy még mindig azt mondom, hogy a beavatás tök jó dolog, ha mindkét félnek vicces, de ez a példa amit hoztál kifejezetten kimeríti a "betöröm a fejét ha elkapom utána" fogalmát nálam pedig elég békés ember vagyok.
"Nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne az intelligenciához, ez csupán egy játék az elsősök fogadására ..."
Az intelligencia nem egyenlő a tudással, és szerintem egy normális, kultúrált ember nem csinál ilyeneket. Aki meg igen, ahhoz valahogyan nincs gusztusom, biztos nagon furcsa vagyok.
"Aztán most csak próbálok racionálisan gondolkodni, és nézd, ha egyszer ott az összes lány látta letolt gatyával, akkor feltehetően nyilván nem lett többet szégyenlős, hiszen mi értelme lett volna? Hiszen már mindenki látta, aki akarta ... nem jól gondolom? miért lett volna utána is szégyenlős? így már mehetett a lány tusolóba is :))"
Nem azért szégyenlős valaki, mert nem akarja, hogy meglássák, milyen letolt gatyával.
"azért azt beláthatod, h elég nyunyóka lehetett, ha ezt csinálták vele"
Elkövetett valamit? Igen? Mit? Ártott valakinek? Magyaráz már el. Mi a francot csinált, amiért ki kellett kötözni a lányvécébe letolt gatyával? Azzal érdemelte ezt, hogy elsős, és/vagy hogy nem akart a hasonló primitív tevékenységekben részt venni?
18:21
jó, én elmondtam, hogy racionálisan levezetve miért gondolom úgy, mondd már meg nekem, hogyan lehet valaki még azok után is szégyenlős a lányok előtt ? mi értelme lenne?
a másik, még én vagyok az idióta? ne is haragudj, de mintha lenne különbség egy radiátorhoz kötözés és egy fejbetörés között ...
"A kérdező kommentje:
jó, én elmondtam, hogy racionálisan levezetve miért gondolom úgy, mondd már meg nekem, hogyan lehet valaki még azok után is szégyenlős a lányok előtt ? mi értelme lenne?"
Mondd már meg, drága jó ember, hogy a szégyenlősség mióta nyugszik racionális alapokon?
"a másik, még én vagyok az idióta? ne is haragudj, de mintha lenne különbség egy radiátorhoz kötözés és egy fejbetörés között ..."
Nyilvánvalóan van, csakhogy itt mi most nem konrét estekről vitakozunk, hanem elvekről ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!