Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan, akinek valószín...

Van itt olyan, akinek valószínűleg idén sem sikerül bekerülni az orvosira?

Figyelt kérdés

Már egyre kevésbé bizakodom. Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz és most lesz a negyedik év, hogy felvételizem az orvosira. Eddig mindig csak 1-2 pont híja volt, de mivel nagyon az orvosit akarom, B-tervet nem fogadok el.

Most kezdem észre venni, hogy ez már érzelmileg nagyon megterhelő számomra.

Szerintetek, ha most sem vesznek fel, akkor küzdjek tovább vagy érjem be "kevesebbel"?

28/N

2015. júl. 13. 23:04
 51/105 Saavedro ***** válasza:
21%

"Sok embert ismerek,akit csak 3x vettek fel"

"rengeteg jo orvossal kevesebbek lennénk,ha mindenki feladná könnyen !"

Pont nem sikerült felfognod a szituáció lényegét, ugyanis itt nem erről van szó...

" Talán itt vagy valaki ? Szerintem senki..."

Szerinted, Pistike?

2015. júl. 16. 19:27
 52/105 anonim ***** válasza:
60%
Deee nagyon is világos,nincs jobb dolgotok mint csesztetni itt az embereket,de nem neked írtam szerintem xd Vagy több névvel is véded magad,sorry ? :))
2015. júl. 16. 19:42
 53/105 Saavedro ***** válasza:
23%

"Deee nagyon is világos"

Akkor miért írsz olyasmiket, ami nagyon az ellenkezőjére utal? - "Sok embert ismerek,akit csak 3x vettek fel" "rengeteg jo orvossal kevesebbek lennénk,ha mindenki feladná könnyen !"

"nincs jobb dolgotok mint csesztetni itt az embereket"

Hát persze persze, te Orákulum :)

"de nem neked írtam szerintem xd"

Akkor kinek? Mert nem nagyon látom, hogy kérdezett volna valaki (és nem írnék ilyet, ha nem az első válaszodból indulnék ki)...

ikszdé legyen majd máskor is...!

2015. júl. 16. 20:58
 54/105 anonim ***** válasza:
66%

"63%-os Dr,én először azt hittem gimnazista vagy,aki most örül,hogy felvehette a biologia fakultaciot :))

Áruld mar el a titkod,kristálygömbből megmondod látatlanul,hogy ki alkalmas orvosira?"

Egyetlen ellenpéldát sem ismerek, aki negyedik, ötödik alkalommal került volna be és elfogadható orvos lett volna belőle, bár olyat is kb. egyet ismerek, aki így elvégezte.

Azzal semmi bajom, ha valaki harmadik alkalommal kerül be, de valahol húzni kell egy határt. Kétszer, el lehet valamit szúrni, de ez már ciki, amiről itt szó van. Ami meg a személyeskedő primitív stílusodat illeti, bocs, de rohadtul nincs kedvem lesüllyedni a szintedre. Magadat minősítetted vele. Ó és ne magadból indulj ki, nekem csak egy profilom van.

2015. júl. 16. 21:20
 55/105 anonim ***** válasza:
100%

Hééé emberek, a kérdező feltett egy kérdést, hogy mi kívülállók, akik semmit nem tudunk csak hogy negyedjére se biztos, hogy bekerül, mondjuk meg érdemes e még próbálkozni. Nos meglett mondva, lett ilyen is olyan a válaszok között. Nem értem miért nem lehet ezt elfogadni, és kell baszakodni. Ha nem akarsz olyanokat hallani, ami neked nem tetszik, vagy te máshogy képzeled, akkor ne bonyolódj bele. Olvasd el, hogy mások mit gondolnak és lépj tovább rajta.. nem kell ezen vergődni egy hétig.. Kár ezen vitázni.. Semmi értelme ezeknek a kérdéseknek, mert csak vitát szítanak, hiszen értelemszerűen van ebben a témában 1 ellentétes véleményű tábor.

Én is azt mondom hogy egy idő után ésszerű abbahagyni, de ettől még nem kell ezt megfogadnod. Elolvasod, tiszteletben tartod, hogy én így vélekedek és nincs pocskondiázás. Nekem sem sikerült tavaly, tudom milyen érzés. Én sem szívesen adnám fel ha ez lenne az álmom, de ha már sokadjára nem kerülök be, elgondolkodnék azon, hogy nekem való e.

2015. júl. 16. 21:56
 56/105 anonim ***** válasza:
78%
Jaa,hogy a te esetedben szintről egyáltalán beszélhetünk ,szoljal legközelebb xdddd Kedves utolsó,én azért kiváncsi vagyok kik ezek akik itt trollkodnak orvosi diplomával,kicsit szánalmas csak :) Én is orvostanhallgató vagyok,de a hideg kiraz ezektől a rideg emberektől .... :)Én,meg pont azt látom gyakorlatba azok ügyesebbek,akik később érkeznek egyetemre,mintha sokkal elszántabban es nagyobb kitartással tennék a dolgukat :)Én 3x nyertem felvételt egyebkent,es haladok szépen az én ütemembe,csak a sajat fejlődésemre koncentrálok :)
2015. júl. 16. 22:22
 57/105 Saavedro ***** válasza:
18%

"Jaa,hogy a te esetedben szintről egyáltalán beszélhetünk ,szoljal legközelebb xdddd"

Milyen degradáló a stílusod, az észérvek megfogalmazása is megy? Mert eddig nem látni itt egyet se.

Majd a szakvizsgán is ixdé legyen 'orvostanhallgató'! (ezzel a 'stílussal?')

2015. júl. 16. 22:27
 58/105 anonim ***** válasza:
77%
Az meg a hab a tortán,ha ti mar végeztetek,közép kemia val jottetek csak egyetemre,az emelt ezerszer nehezebb szerintem,ezt is vegyetek mar figyelembe,közép kémiát mindenki kisujjbol nyomná a mostaniak közül ....
2015. júl. 16. 22:27
 59/105 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy gondolom jelenleg az emelt kemia szamitasok döntik el ki tud bejutni,aki azt el tudja sajátítani nyert ugye van,mert az elmélet megtanulható, ehhez szerintem a legtöbb esetben magantanarra van szükség,viszont nem biztos,hogy mindenki tud jót találni,vagy ha van is foglaltak mar.Egyik ismerősömet Pesten meg nyáron is behívta a tanáruk gyakorolni,ezért a suli is nagyon fontos...ezért írjak többen is KÖRÜLMÉNYEK,ez a kulcs,ki honnan indul el.
2015. júl. 16. 22:41
 60/105 Saavedro ***** válasza:
64%
Nyilván akkor meg se szólaltam volna. Csakhát pont két emeltet tettem le.
2015. júl. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!