Emelt biosz/kémia. Ki hogy ítéli a megoldókulcs alapján?
Figyelt kérdés
Nekem idén is ugrott az orvosi, a rengeteg tanulás ellenére is...2013. máj. 16. 10:47
51/159 anonim válasza:
Max szóbelivel a bioszom 80 körüli, a kémia 54... Én orvosnak készültem/készülök mióta gimibe járok! Nem tudom, hogyan ronthattam el ennyire, az elméletet pl kémiából kívülről- belülről megtanultam, mégis elrontottam... Szintén olyanokat, amiket azelőtt akár egy nappal még tudtam! Ezért vagyok annyira elkeseredve!
53/159 anonim válasza:
Én nem hiszem, jó lett az összes többi érettségim, és kitűnő vagyok, szerintem duplázás nélkül jobban járok!
(Legutóbbi)
54/159 anonim válasza:
De hány pontod lenne? A többi érettségid nem húzza fel?
Nekem anno több pontom lett simán, mint duplázással.
Hát ha ennyire orvos akarsz lenni, akkor megpróbálod jövőre is:)
56/159 anonim válasza:
én sem duplázok :) ahhoz 90est kellett volna produkálnom :DD de hát attól azért messze állok...
57/159 anonim válasza:
Hát, 415 vidékre szerintem határeset. Az pont az a kategória, amivel vagy éppen bekerülsz, vagy éppen lecsúszol.
Reméljük az előbbi.
58/159 anonim válasza:
Meglátjuk! Minden esetre tavaly volt ha jól emlékszem Debrecenbe és Pécsre 415, de akkor még nem kértek két emeltet. Bízom azért a pontcsökkentésben! Olvastam már olyan hozzászólásokat, akik megkockáztatták akár a 400 pont alá csökkenést is! Bízom benne, hogy nekik lesz igazuk!
59/159 anonim válasza:
400 pont alá az életben nem fog csökkenni. Ilyenben felesleges reménykedni. Szerintem ha már 410 lesz vidéken lehet örülni.
60/159 anonim válasza:
Meg azért ne vicceljünk már. 30%-os kémia emelttel, meg 54%-os biológia emelttel akarunk orvosira menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!