Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szabályos volt a videóban...

Szabályos volt a videóban lévő előzés az autós részéről?

2017. máj. 7. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 Alex Fly ***** válasza:
0%
"Az a baj, hogy a bringások KURVÁRA nem tudják a kreszt" -és ennek ellenére mégsem ők azok, akik naponta ilyen durván megszegik azt...
2017. jún. 6. 12:22
 72/74 anonim ***** válasza:
100%

"és ennek ellenére mégsem ők azok, akik naponta ilyen durván megszegik azt..."

Hogy nem? Piroson lazán áttekernek, meg sehol nem állnak meg? Ez a szabály? :D Na mondjuk tőled Alex Fly nem is vártam mást.

2017. jún. 6. 13:07
 73/74 Alex Fly ***** válasza:

Nem lep meg. Akik 0%-ra értékelik a KRESZ előírásait, azoktól nem is várok mást.

Ha jól tudom, a gépkocsivezetők azok, akiknek 70%-a saját bevallása szerint is tudatosan szegi meg a szabályokat.

2017. jún. 6. 19:58
 74/74 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ebből 69 % az értelmetlen szabályokat szegi meg tudatosan.

Pl. ahol 30-as tábla kerül egy olyan kanyarba, amit 60-nal is kényelmesen be lehet venni, vagy ahol elsőbbségadás helyett stoptáblát raknak egy jól belátható, forgalommentes kereszteződésbe, na az ilyeneket én is megszegem.

De hát az ilyesminek köze nincs a biciklisek elmebeteg dolgaihoz.

Pl. múltkor az utca bal oldaláról indulva nem tudta kivárni a szembe jövő autót, így felszállt, és a bal oldalon indult el. Mikor elment a szembe jövő, egy hirtelen mozdulattal átvágott jobbra, pont elém. Szerencséje volt, mert direkt figyeltem, így már előre átraktam a lábam a fékre, ezért egy nagy fékcsikorgással épp meg tudtam állni.

Meg hát ugye, azok is biciklisek, akik a kocsmából hazafelé a jobb és bal padka között billegnek oda-vissza. Mert nekik megint lehet hóttrészegen részt venni a közlekedésben. (A mindennel megetethető értelmi fogyatékos alkoholisták között kiugróan magas a kormány támogatottsága, ami veszélybe került a szondáztatással és büntetéssel, tehát visszavonták a szabályt.)

2017. jún. 7. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!