Szabályos volt a videóban lévő előzés az autós részéről?
10 emberből már 8 nak van B jogsija. Igen, bicikliseknek is.
Az autósok se éppen alkalmazzák a megtanúlt kreszt.
Szokásos youtubos bicajkamerás hülyegyerek,van belőle néhány trollfajzat a videómegosztókon csak rá kell keresni. Egész nap tekercsel a városban mert semmi dolga, és keresi a bajt,a konfliktust ,hogy aztán felrakhassa a netre.
Ezen a felvételen is az látszik hogy direkt az út közepén megy hogy nehogy elférjen nyugodtan mellette az autós. Gondolja ,hogy az majd az ő seggét fogja nézni ahogy teker 20al és majd megvárja hogy 2 sávos legyen az út. Hát nem fogja megvárni,elmegy mellette teljesen jogosan,még csak közel sem volt.
Aztán hiába mutogat , hogy legyen nézettsége, csak néhány hasonszőrű fogja lájkolni.
Azt írja, hogy a csatornafedelet kerülte ki, de látható, hogy már előtte is folyamatosan a bal oldali útfélen haladt.
Az előzés pillanatában megállítva, látni, hogy az 1 m is szűken volt meg közte meg az előző között. (Utána meg bejön középre a bosnyák, tehát annyira azért nem volt közel.) Csak hát, amint írja, 30-cal tekert, és valószínűleg ezért ijesztőbbnek tűnt neki a dolog, mint 15-tel billegve.
Természetesen, ilyen közel menni előzéskor nem szabályos, mert az autó keltette légörvény felboríthatja a biciklist.
Na de azt nem szabad elfelejteni, hogy a gyerek volt a barom, mert ő haladt illetlen nyomvonalon. Oké, hogy ha nem jön senki, akkor a csatornafedelek miatt átmegy, de ha nem tudja folyamatosan figyelni a mögöttes forgalmat, akkor ne menjen át, hanem haladjon 10-zel, ha csak annyi telik tőle.
Mindenkivel előfordul néha, kerékpárral meg autóval is, hogy figyelmetlenségből hülyeséget csinál. Na de ilyenkor elnézést kérni szokás, nem bemutogatni a másiknak.
Én a bosnyáknak drukkoltam.
Ááááá, nem hiszem el, és még ő van (vagy te kérdező) felháborodva? Esküszöm, ezeket a városi bringásokat mind ütném, olyan beképzelt, bunkó mind, hogy nem igaz.
Megy a széles út közepén, van vagy másfél méter jobbra, és még ő van felháborodva? Esküszöm, les*opom magam az ilyenektől....
Itt az a probléma, hogy a bringás egy bunkó paraszt (és ezért érdemelné meg a tockost).
Teljesen mindegy mivel közlekedem, forgalomban részt venni egy társasjáték, így mindig törekszem arra hogy fölöslegesen ne akadályozzak mást. Pl ha pályán teljesen szabályosan előzök 1-2-3 kamiont de látom hogy más haladna, akkor odalépek hogy hamarabb befejezhessem az előzést és mindenki mehessen a dolgára, ne tartsam fel a többieket.
Ugyanìgy ez a szerencsétlen drótszamaras is, értem én is biztonságos távolságot tartott a parkoló autóktól, de ezzel teljesen fölöslegesen feltartotta a közlekedés többi résztvevőjét (vagy feltartotta volna ha az autós követte volna míg szabályosan előzhet), szóval pont fosik a többiekre, neki legyen jó (bunkó paraszt)
Én is simán megelőztem volna, persze jóval előtte rákönyököltem volna a dudára és rajta is maradtam volna egy ideig.
Milyen köcsög autósok vannak.
Én se álltam volna meg a bringás helyébe, mert onnan sitteltek volna le.
Beviz Elek: Teljesen egyetértek veled.
Nonszensz, hogy elvárja, hogy 30-cal menjek utána km-eken keresztül és nézzem ahogy riszálja a seggét, amikor annyit kéne csinálnia, hogy lelassít és akkor kimehetne a szélére.
Én is félrehúzodok, ha kilométeres sor van a piros lámpánál, hadd tudjon elmenni.
Általában türelmes vagyok és kibírom, de amikor már percek óta a seggrázását kell bámulnom, akkor megunom, ráfekszek a dudára és lecentizem az anyjába. (ha csinos hölgyről van szó, akkor nem biztos, hogy megunom :))
Ráadásul ez a 25-30 km/h-ás biciklis tempó a legrosszabb a kocsinak is: vagy kettesben üvöltetem a motort, vagy hármasban alacsony fordulaton kínzom. Amelyik biciklis halad 40-50-nel azzal nincs is probléma 50-es szakaszon.
Velük csak az országúton van tele a tököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!