Szabályos volt a videóban lévő előzés az autós részéről?
Nekem is van jogosítványom nekem is van autóm.
Csak az autósnak lehet igaza!
Na kb ilyen szinten vannak az itteni válaszolók.
"hogy a kerékpáros ott ment, ahol a biztonság és a KRESZ előírásai miatt kell. "
Vagyis az út közepén, úgy, hogy jobbra még van vagy 2 méter? Oké, akkor ezentúl én is így fogok menni, autóval.
Ahh, nem igaz, hogy nincs szemmértéke senkinek.
Ott az út szélén áll egy kocsi, az 2 méter. Mellette si-
mán elfér még 2 kocsi, ami 6 méter. 4 méteren nehogy már
ne férjen el a kerékpáros és a gépkocsi. Még úgy is, hogy
a kerékpáros középpontja és a jobb oldali kocsisor és az
előző kocsi között 1-1 méter van... (mert az előzésnél
látszik, hogy kb a padkán ment a szerencsétlen).
Azt se tudja a nyominger ki teker mögötte, ő meg nagy lazán kiszál emberkedni.
Megállt volna a biciklis egyből rohant volna vissza a kis női autójába.
Még szerencse, hogy nem látom a kerékpáros fején a glóriát.
Mert ő aztán úgy közlekedett, mint aki figyelembe veszi a közlekedés többi részvevőjét is a kölcsönös egymás segítés jegyében?
Jó lenne, ha egy kicsit magába is nézne....
@49: ki beszélt glótiáról? Inkább végignézted volna a linkelt videót, mielőtt kommentelsz...
Ott ugyanis egyáltalán nem a kerékpáros az, amely veszélyesen megközelített volna bármely másik járművet, nem ő volt, aki teljesen szabálytalanul parkolt az útkereszteződésben, elhagyva a járművét, nem ő viselkedett agresszívan a mellette szabályosan elhaladó másik közlekedővel szemben...
Ha ezért glória jár, az sokat elmond a mai közlekedési morálról -különös tekintettel a gépkocsivezetőkre, akik szerint a felsorolt jelenségek a közlekedés normális részét képezik és nem tudnak mit kezdeni azzal, ha valaki ehelyett inkább a szabályoknak megfelelően közlekedik.
Sapienti sat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!