Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?
Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.
A kár tetemes.
A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.
Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.
"(eegyébként továbbra is kamu az egész)"
Kisfiam. Akkor lehet elhúzni innét és más témakör alatt rontani a légkört! Gondolom te vagy az aki hetente írja a mocskolódó privát üzeneteit nekem, de megnyugtatlak, hogy egyikre sem fogok válaszolni. Elolvasás nélkül töröltem mindet eddig, a jövőben sem fogok mást csinálni. Köszi.
Igen, feketén-fehéren le van írva, hogy a "JÁRMŰVEZETŐNEK GONDOSKODNIA KELL". Tehát a TE felelősséged, hogy olyan embert keríts magad mellé, aki jól irányít. Ez egyébként ettől függetlenül nem hárítja át rá a felelősséget, ez pont az írja le, hogy a TE dolgod hogy olyan személyt vigyél irányítani, aki helyesen csinálja. Ha ő hibázik, az is a TE hibád jogilag, mert TE nem gondoskodtál ALKALMAS személyről.
Ebből az írásodból egyértelműen látszik, hogy ügyvédnek közelében nem voltál, ő nem mondana ekkora baromságot mint amit te itt leírsz.
"Épp ez a lényeg, hogy ő alkalmas személy lett volna tolatás irányítására, ezért a felelősséget rá lehetett volna húzni"
NEM. Ha ő hibázik, akkor nem volt alkalmas az irányításra. Ha olyat választottál az irányításra, aki nem alkalams, akkor TE hibáztál.
Nincs neked ügyvéded, max álmaidban, se autód, szervízben meg max akkor jártál, amikor anyucit kisérted el ovi után elhozni a kocsit.
Egyébként nem, nem vagyok ügyvéd, de ismered mondást "Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy megmondjam, hogy szar ízű a főzelék"
És ha ennyire bizonygatod hogy nem kamu a kérdés, akkor a következő hozzászólásod az legyen, hogy teszel fel egy képet az autódról törötten (vagy méginkább az aknában állva) oké?
Amire aztán majd írod, hogy letöltöttem valahonnan. Hülyének ne nézzél.
"Egyébként nem, nem vagyok ügyvéd"
Na látod. Akkor a hozzászólásod is ennyit ér. Semennyit. Egyáltalán miért vagy még mindig itt? Neked ez örömet okoz, hogy szekálsz másokat egy anonim fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!