Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/158 anonim ***** válasza:
0%
Ha írni akarsz, tedd itt, hadd röhögjönmindenki rajtad. Tudod, szórakoztat a kutyaugatás, kislány.
2021. máj. 10. 20:17
 62/158 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem erre a kérdésre végtelenül egyszerű a válasz:

az a hibás aki beleesik.

Hívhatjuk másként is: bamba, figyelmetlen, balfék, szerencsétlen, málé, és még akár hogy, de most az egyszer legyen csak simán a neve: HIBÁS. ;)

2021. máj. 11. 18:45
 63/158 A kérdező kommentje:

Én nem írtam itt senkinek álnéven és még nem beszéltem az ügyvéddel sem, mert még nem értem el oda. Nem tehetek róla, hogy nem rögtön hétfőn fogad. Arról sem tehetek, hogy szerinted emiatt kamu az egész. Ez van, én sem örülök neki jobban elhiheted. Emiatt nem kell mocskolódó privát üzeneteket küldeni, köszi. Majd írok tájékoztatást, ha eljutok odáig!

(privátra válasz)

2021. máj. 11. 22:06
 64/158 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként nekem a futóművesem volt olyan, hogy iszonyú para volt hozzá beállni. Az aknája szerintem sem olyan volt, mint az átlag. Ha pontosan beálltam akkor kb 2-2 cm-re volt az akna széle. Nem is járok már oda hozzá. Elég volt kétszer. Normális helyeken van csápos emelő.
2021. máj. 11. 23:59
 65/158 anonim ***** válasza:
84%
#63: Jó, várjuk a fejleményeket, ne feljtsd el megosztani velünk!
2021. máj. 12. 00:08
 66/158 anonim ***** válasza:
56%

#64!

Megértem az aggodalmadat, csak az a gáz, hogy csáposon nem lehet futóművet állítani. :(

2021. máj. 12. 13:04
 67/158 A kérdező kommentje:
Megvolt az ügyvéddel a találkozó. Egyelőre azért perelünk, hogy a biztosító fizesse a kárt, a többit majd meglátjuk utána, mert az nehezebb dió lesz. Ha tolatva kellett volna bemennem, akkor nyerhető lett volna gond nélkül az ügy.
2021. máj. 20. 17:19
 68/158 anonim ***** válasza:
80%
Akkor miért nyerhető ha tolatva kellett volna bemenni?
2021. máj. 20. 20:12
 69/158 anonim ***** válasza:
85%

"Ha tolatva kellett volna bemennem, akkor nyerhető lett volna gond nélkül az ügy."

WTF????

" a többit majd meglátjuk utána, mert az nehezebb dió lesz."

Ez nem meglepő, mondhatjuk úgy is hogy lehetetlen...

(eegyébként továbbra is kamu az egész)

2021. máj. 20. 20:17
 70/158 A kérdező kommentje:

"Ha a személy- és VAGYONBIZTONSÁG megkívánja, a hátramenethez a járművezetőnek gondoskodnia kell arra ALKALMAS irányító személy közreműködéséről. Az irányító személynek úgy kell elhelyezkednie, hogy folyamatosan lássa a jármű mögötti területet és a jármű vezetőjével is kapcsolata legyen."

Ezért.

2021. máj. 20. 21:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!