Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?
Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.
A kár tetemes.
A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.
Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.
Persze, nincs gond azzal, ha nem köt rá casco-t, nem is ezt mondtam, csak ez a sok apró furcsaság összeadódik. :)
Nyilván fel lehet extrázni 8-9 millióig egy Corsát vagy Cliót is, de a garancia miatt márkaszervizbe kell hordani ezeket. Mire pedig letelik az 5 év, addigra nem fog ennyit érni.
A sufni szerviz alatt nem a magánszervizeket értettem, hanem az olyat amit a kérdező leírt: egy akna van az is a garázskapu után rögtön, ráadásul olyan széles, hogy beleesik egy autó. Amúgy én is egy magánvállalkozóhoz hordom az autóm, de ott van két akna meg egy csápos.
Jaj hagydmá' ez az eset olyan régen történt.
Azóta a szerelő visszaadta az ipart és kutyasétáltatásból él, a kérdező ügyvédje pedig széttépte a diplomáját és elment úszómesternek.
Még az autó is rendbejött. Kisímultak a horpadási, és a fényezése is regenerálódott magától.
Öröm bódottág........ :D
Szerintem felesleges égetned magad, hiába emeled ki akkor is te vagy a hibás.
Minek ülsz autóba ha nem tudsz 10 métert se menni normálisan !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!