Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?
Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.
A kár tetemes.
A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.
Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.
Igen, szerintem a kérdező fel sem fogta, hogy mekkora mázlija volt, hogy csak egy aknába ment bele és nem állt ott senki a műhelyben.
Aki ennyire ijedős és stresszhelyzetben nem tudja megfelelően kezelni az autóját, az mentálisan nem alkalmas a vezetésre. És nincs ezzel semmi baj, van ez így, nem ő az egyetlen a világtörténelemben ezzel. De az ő érdekében nem nagyon kellene forszírozni a vezetést. Ha az utcán ugyanígy megijed valamitől és gázra lépve felhajt a járdára emberek közé, a bíróságon az nem lesz mentség, hogy ő megijedt. Ugyanúgy felelősségre vonják és megy a börtönbe. Ezt kellene megelőzni a saját jól felfogott érdekében.
Kedves Kérdező!
Elmondnád miért emeled ki a kérdést állandóan? Mit vársz? Mit mondjunk?
Az a hibás aki vezetett. Mindig így van.
Emelgesd bátran ki, attól még nem fogja kifizetni az autószerelő a tetemes károdat.
Szia!
Van valami fejlemény az ügyben? Kifizette végül a szerelő a költségeket?
Miért tette volna?
Az ügyfél okozott kárt a szerelőnek, örüljön hogy megúszta.
...volna, ha az egész nem egy többszörös ellentmondásokba bonyolódó troll kitalációja lett volna.
Eredetileg valószínű hogy egy síránkozós önsajnáltató sztorit szeretett volna előadni.
Végül, csak egy eröltetett, körbemagyarázott trollkodásra tellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!