Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?
Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.
A kár tetemes.
A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.
Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.
"Több száz gyalázkodó komment....."
Mondjuk ha azt vesszük, hogy eddig összesen 133 hozzászólás volt, és abból van bőven amit kérdező írt, akkor az milyen matek???
Szegénynek úgy a "sárba tiporták" lelkét, hogy már számolni sem tud. ;)
"a kitalátor"
Miért találna ki valaki egy olyan történetet, amiben ügyetlennek állítja be magát. Én még azt is elhiszem, hogy van olyan ügyvéd, aki elvállalta, hogy bíróság elé viszi a dolgot. Elvégre, akár veszít, akár nyer, meg fogja kapni a honoráriumát.
"Ahol már a kitalációt újabb és újabb kiegészítő kitalációkkal kellett megvédeni."
Például?
137:
6 millió a kár. Ebből következően 8-9 milliós autóról beszélünk. Az ilyen értékű autókkal nem egyszemélyes sufni műhelyekbe járnak az emberek, ahol csápos emelő sincs, és a garázsajtó mögött van közvetlenül az akna.
A kérdezőnek nem volt pénze kifizetni az autómentést, de 8 milliós autóval jár, ügyvédre van pénze, stb. Az ügyvéd díja mellett az autómentő aprópénz.
Az autó a szerelőnél parkol, mivel nem tudta kifizetni az autómentést, de valaki felmérte, hogy a kár 6 millió, pontosan miket kell cserélni, mi sérült.
"egész kasznit ajtóstul cserélni kell!" Hogy cserélik az egész kasztnit? Ha csak félig ment bele miért kell az egészet kicserélni? Mind a négy ajtót, géptetőt, csomagérajtót? Később már azt írja, hogy csak a bal oldala horpadt be.
Egy 8-9 milliós autó nem kompakt/sub kompakt kategória (vagy csak újonnan annyi, de azt a garancia miatt márkaszervizbe hordja az ember), hanem szélesebb. Ha így is csak éppen ráfért az aknára, akkor az akna elég széles, így egy kisebb autó rá sem tudna állni. Nincs olyan autószerelő, aki olyan aknát csinálna, ahova az autók fele nem tud beállni.
Egy ilyen értékű autóra szokás Casco-t kötni.
Egy valódi ügyvéd nem mond ilyeneket, amiket a kérdező írt.
A:"Ha vészhelyzetben ösztönsen megnyomod a gázt, ne vezess autót"
B:"nem volt vészhelyzet. Megakadtam a garázskapu kidomborodásában, ezért adtam nagyobb gázt"
Két hozzászólással ezelőtt:
B:"eleje behuppant az aknába én meg megijedtem és nyomtam tovább a gázt" Arra sem emlékszik mit írt két hozzászólással ezelőtt.
A kérdező nem mond konkrétumokat, pl milyen autó volt stb., a stílusából, helyesírási hibákból az jön le, hogy 18 év alatti.
Ezek valóban jó érvek.
Bár én nem ellentmondásoknak nevezném őket, mert nem a kérdező két nyilatkozata között van különbség.
Inkább lódításig menő túlzások.
De értem, hogy miért gondolod a történetet kitalációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!