Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
 121/158 anonim ***** válasza:
72%
A sofőr dolga a lóhajtás🤷‍♂️
2021. aug. 25. 19:23
 122/158 anonim ***** válasza:
84%
Emeld már ki a kérdést !!!
2021. aug. 25. 22:08
 123/158 anonim ***** válasza:
81%

Most már nyugodtan elmondhatod, hogy trollkodtál! :D

Ha mégis igaz a kérdés, akkor azt, hogy mik a fejlemények azóta.

Amúgy teljesen feleslegesen emeled ki a kérdést, nem fogja senki azt mondani, hogy a szerelő a hibás és ki kellene fizetnie az összes kárt...

2021. aug. 26. 02:15
 124/158 anonim ***** válasza:
0%

Pedig itt a szerelő a ludas, nem is kicsit, na mind1, képet meg eszedbe se jusson feltenni, ha nincs szerencséd elég egy ember aki megtalál a kép alapján, kiteheti a címed meg minden egyebet, ESZEDBE SE JUSSON!

Mellesleg így az elmondottak alapján ha perre megy a dolog nyerni fogsz, de nem lesz egyszerű, illetve nem kevés idő lesz.

Talán egyszerűbb lenne hatni az adott szerelőre kicsit rendesebben.

Mellesleg töröltem a kérdést a megfigyeltekből, túl sok itt a vérpisti jogász hiperszuper mindenhez IS értő professzor.

2021. szept. 1. 02:27
 125/158 anonim ***** válasza:
88%

Kár a gőzért egy másik felhasználóddal erősítgetni saját magadat, kérderző. Mindig az a hibás, aki a kormánynál ül. Ha összekeveri a gázt a fékkel, akkor pláne.

Persze ez most csak elméleti fejtegetés, hiszen az egész ügy pusztán kitaláció, meg sem történt, több jel is utal erre, többen kifejtették korábban.

2021. szept. 1. 10:35
 126/158 anonim ***** válasza:
75%

Elóször is, igaza van a kérdezőnek, és mint tájékoztatott róla, egy profi ügyvéd támogatásával szállt harcba.

Az azért egy kicsit furcsa, hogy az egyértelmű tények ellenére, május 8 óta -azaz lassan négy hónapja- nem ment előre az ügy semmit.

Lehet, hogy azért, mert nem is volt soha, semmiféle ügy? ;)

2021. szept. 1. 11:28
 127/158 anonim ***** válasza:
82%
Kamu ez az egész, mert már azóta lekellett volna már rendezni.
2021. szept. 1. 14:59
 128/158 anonim ***** válasza:
84%

Kedves 124-es!

Kifejtenéd, hogy miért vagy biztos benne, hogy per esetén nyerni fog a kérdező? Indoklás nélkül könnyű azt mondani, hogy biztos megnyeri a pert és aki mást mond az vérpistike.

Amúgy egy, az autódról készült kép alapján hogy találnának meg? Ki kell takarni a rendszámot és kész!

Amúgy nekem valószínűbbnek tűnik, hogy nincs semmiféle akna meg autó és ezért nem tölt fel képeket. A fent felvetett ellentmondásokra és furcsaságokra nem reagál a kérdező, már annyit sem mond, hogy hogyan áll a "per" aminek négy hónap után kellene valamilyen fejleményének lennie.

2021. szept. 1. 15:06
 129/158 anonim ***** válasza:
79%

Így csináltad, kérdező?

[link]

2021. szept. 4. 14:13
 130/158 krwkco ***** válasza:
84%

"Így csináltad, kérdező?"

Nem szórakozott ennyit előre hátra. Megakadt a küszöbben. Ezt úgy próbálta megoldani, hogy gázt adott. Az autó meglódult (milyen meglepő!!!), attől megijedt és még jobban a gázra lépett. Mivel még nem volt irányban, az egyik kereke becsusszant az aknába.

(23-as hozzászólás)

És azért reklamál, mert ezalatt az 1 másodperc alatt a szerelő nem irányította !!!

2021. szept. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!