Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/158 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy szeretné... amint látható, szembesült a kérdező olyan emberekkel, akik már valóban láttak közelről autót, aknát, szerelőt, és magára hagyta a kitalációját. Nem jelentkezik, fotó még most sincs, többször ellentmondásokba keveredett. Nem kell vele foglalkozni.
2021. jún. 1. 18:53
 92/158 A kérdező kommentje:
#91 Itt vagyok még, de az ügyvédem javaslatára nem válaszolhatok az üggyel kapcsolatban.
2021. jún. 1. 18:57
 93/158 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen érthető, hogy az ügyvéded hírzárlatot javasol.

Hiszen köztudott, hogy minden "gyakori...."-s hozzászóló mögött egy fondor lelkű ügyész rejtőzik, akik perek tucatjaival készül letámadni téged.

Természetesen mindez csupán egy béna aknába csúszás kapcsán.

(már ha egyáltalán igaz az egész) ;)

2021. jún. 1. 22:26
 94/158 anonim ***** válasza:
79%
#92 ja hát ennél több terhelő nyilatkozatot már ne tegyél magad ellen :)))
2021. jún. 1. 23:13
 95/158 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom hogy most örüljek vagy sajnáljam, hogy kamu a kérdés.
2021. jún. 1. 23:27
 96/158 anonim ***** válasza:
66%

Nincs ügyvéded, autód sincs. Szerettél volna megfuttatni egy kitalált kérdést, és bíztál benne, hogy mindenki egyetért majd. Aztán jöttek az újabb kitalált elemek, egyik hazugsággal foltozgatva a másikat.

Ha ez az ügy valóságos lenne, akkor mire a szerelőtől kiperelnéd a ki nem fizetett autómentő miatt ott tartott kocsidat, biztos vagyok benne, hogy levődne benne annyi "rejtett hiba", hogy abból többet olcsón fenntartható autó nem lesz. Konkrét tippeket nem fogok írni.

2021. jún. 2. 13:31
 97/158 anonim ***** válasza:
75%

Na én itt befejeztem a kommentek olvasását!

Igazán komoly "ügyvéd" lehet az, aki a gyakorikerdesek.hu-ra ad válaszírási javaslatokat...

2021. jún. 2. 14:01
 98/158 anonim ***** válasza:
37%
Wow. Szerintem ez a legdurvább komment szekció, amit az oldalon olvastam valaha 😀
2021. jún. 3. 16:37
 99/158 anonim ***** válasza:
63%

"de az ügyvédem javaslatára nem válaszolhatok az üggyel kapcsolatban" XDDDDDDDDDDD LOL you made my day

Amúgy hány éves vagy, hogy van időd ilyeneket kitalálni?

De ha már kamuzol csinálhatnád rendesen. Mondjuk kevésbé realitástól elrugaszkodott állítások, kevesebb ellentmondás a történetben, netről letöltött kép amit tükrözöl, hogy a google képkeresés ne találja meg, vagy kivágsz ebből a videóból egy képet stb. [link]

De akkor mondjuk nem szórakoznánk ilyen jól.

2021. jún. 4. 00:44
 100/158 anonim ***** válasza:
18%

Kár ide ilyen kérdést kiírni, unatkozó, provokáló, kispcsű hülyegyerekek itt játszák a janit, és beugatnak annak, aki él és mozog.

Szemtől szemben az életben meg vigyorognak, mint egy tinilány, akit bszni visznek.

2021. jún. 4. 05:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!