Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/158 anonim ***** válasza:
3%

"hidd el, lesznek tanúi arra, hogy ő akart beállni, de te ragaszkodtál ahhoz, hogy te akarsz beállni. És amúgy is, olyan hangosan szólt az autódban a zene, hogy nem csoda, ha rosszul hallottad, mit mond. "

Ez sok mindent elmond, azt hiszem, kár feleslegesen ragozni.

2021. máj. 10. 14:29
 52/158 anonim ***** válasza:
21%
#51: A szerelő valószínűleg tényleg ezt állítaná egy bírosági eljárás során, és tényelg hozna tanúkat. Nem tudom miért probléma ha ezt leírja valaki.
2021. máj. 10. 15:43
 53/158 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 49!

Nem azt írtam, hogy én állítanék hamis tanúkat, hanem hogy a szerelő mit tenne, ha megszorognatják. Nem én vagyok rosszindulatú, hanem a világ kemény. Van egy kárvallott, aki a saját hülyesége áldozata. Van ilyen, előfordul. Azon húztam fel magam, hogy ez az életforma egy olyan pisis óvodás szintű hisztibe kezdett, ami méltatlan egy felnőtt emberhez. Pusztán vázoltam neki azokat a pofonokat, amikbe bele fog futni, ha nem változtat a stílusán.

Persze az ilyen széplelkek mint te, jobban szeretik a kedves mosolygós hazugságokat, mint a fájdalmas tényeket. Nem tettem mást csak szembesítettem a való világgal.

Az pedig nem érdekel, hogy szerinted milyen vagyok, mert attól hogy te ezt állítod, nem leszek olyan. Szerintem a legnagyobb jót az teszi ezzel a szerencsétlennel, aki valahogy leállítja a hisztijét, és szembesíti azzal, ami a valóság. Ezt próbáltam meg, bocs hogy fájt az érzékeny lelkecskédnek.

Az csak egy mellékkörülmény, hogy jó eséllyel kamu a sztori. Kicsit meg akarta futtatni a válaszadókat, aztán nem tetszettek a válaszok, amiket kapott, ennyi. Többmilliós autókkal, (hatmilliót emlegetett) nem szokás emelő nélküli sufni-műhelyekbe járni.

2021. máj. 10. 16:32
 54/158 anonim ***** válasza:
13%

"Nem azt írtam, hogy én állítanék hamis tanúkat"

Így van, neked csak a fejedben megfordult, sokat elmond a gondolkodásodról. :-)

2021. máj. 10. 17:13
 55/158 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván azért, mert 50++ év alatt sok szemét embert láttam, és ismerem a módszereiket. Persze a te kis primitív világodban mindig neked van igazad. De ettől nekem nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Sőt, némi derűre ad okot, ahogy elképzelem, hogy lila fejjel "büntetsz", nyomkodod a negatív értékeléseket. De tudod, ahogy a közmondás tartja: "A kutya ugat, a karaván halad".

Ilyen kis kutyácskák ugathatnak, ha nagyon zavar az ugatás, legfeljebb a leghangosabbat felrúgom, ennyi. Ettől az életem nem lesz sem jobb, sem rosszabb. Sem attól, hogy te itt miket firkálgatsz rólam.

2021. máj. 10. 17:21
 56/158 anonim ***** válasza:
37%

"Így van, neked csak a fejedben megfordult, sokat elmond a gondolkodásodról. :-)"

Akkor azt sem szabad leírni, hogy a lakás bejárati ajtaját zárja be valaki, mert különben kirámolja egy besurranó tolvaj? Akkor is az lesz a hibás aki ezt leírja, mert megfordult ilyen a fejében?

2021. máj. 10. 17:39
 57/158 anonim ***** válasza:
20%
55-ös, feltűnt, hogy ugyanazt csinálod, mint amiért a kérdezőt lehisztizted? :-)
2021. máj. 10. 18:02
 58/158 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Csak nem tűröm, hogy egy ilyen kis csíra mint te, oltogasson.
2021. máj. 10. 19:03
 59/158 anonim ***** válasza:
3%
Szóval hisztizel. :-) Nem baj, sírd csak ki magad.
2021. máj. 10. 19:35
 60/158 anonim ***** válasza:
56%
privátod olvasatlanul törölve, neved tiltólistára helyezve.
2021. máj. 10. 20:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!