Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/158 anonim ***** válasza:
80%

"Nincs olyan, hogy szabványos aknaszélesség."

Vagy ha van is valami eldugott szabványban, nem kötelező a használata. A tizenhatos csavarkulcs méreteit is rögzíti szabvány, de a szerelő attól használhat másfajta kialakítású szerszámokat is.

2021. máj. 8. 17:01
 12/158 anonim ***** válasza:
83%
Te vezettél, te vagy a hibás.
2021. máj. 8. 17:45
 13/158 anonim ***** válasza:
85%

Neked kell bizonyítanod, hogy az ő gondatlansága okozta a kárt. Van rá bizonyítékod? Az állítás nem elég, valamivel, tanú, kamerafelvétel, bizonyítani is kell.

Te vezettél, nem lettél kényszerítve, hogy ráállj az aknára. Szabad akaratodból meg is tagadhattad volna.

Tudom, hogy nem ezt a választ vártad, hanem hogy mindenki megerősít majd hogy neked van igazad. De nekem akkor is ez a meglátásom.

2021. máj. 8. 17:46
 14/158 anonim ***** válasza:
12%

Na, nem csak fotelszerelő pubik vannak itt, hanem foteljogászok is...

Gondolom a sok itteni nyikhaj rengeteg polgári peren van már túl, és pontosan ismeri, mennyi peranyag áll sorban egy-egy bíróságon...

2021. máj. 8. 18:10
 15/158 anonim ***** válasza:
98%
#14: Ha akkora szakértő vagy, kérlek idézd hogy miért nincs igazuk, ne a levegőbe beszélj.
2021. máj. 8. 18:15
 16/158 anonim ***** válasza:
89%
Aki a kormánynálül, az a felelős mindenért. Bebuktad. Lehet hogy jobb is hogy most nincs autód, ilyen képességekkel ne vezess.
2021. máj. 8. 20:20
 17/158 anonim ***** válasza:
90%

Te vagy a hibás egyértelműen.

Bárhol irányit valaki és baj van mindíg a sofőr a hibás 100 %-ban.

Ráadásul ezt te utólag fogod rá csak, mert akkor ezt előre is lehetett volna látnod.

Sőt még a szerelő le is tagadja ha perre kerülne a sor , hogy ő beleszólt volna a vezetésedbe.

2021. máj. 8. 21:27
 18/158 anonim ***** válasza:
11%

" Szervízekben fele ilyen széles aknát sem szoktam látn"

Nem csoda ha beleestél egy 2.5m széles aknába. Egy perce röhögök. Szervizben soha nem én vezetek be. Soha nem láttam szervizben aknát. Ha kell felemelik. Alkudozhatsz SufniJózsival.

2021. máj. 9. 07:02
 19/158 anonim ***** válasza:
84%
Vazze, hogy a faxba tud beleesni egy autó az aknába. Mész gyök kettővel. Ha elnézed az egyik első kereke belehuppan. Jobb vagy bal oldala sérülhet a kaszninak. Ahhoz hogy a hátsó is beleesen elsőkerék meghajtásnál 30-al neki kell futni. Ergo Kamuuuu.....
2021. máj. 9. 07:11
 20/158 anonim ***** válasza:
85%

19-nél a pont!

Kérdező, meséld már el pontosan lépésről lépésre, ahogy történt!

Különösen azt részletezd, hogyan szálltál ki az autóból.

Mivel kitaláció, biztos lesz olyan részlet, ami a valósággal és a fizikával összeegyeztethetetlen.

2021. máj. 9. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!