Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/158 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a teljes kocsi zuhant be az aknába, hanem pl csak az egyik első kerék. Az is éppen elég kár. A kocsi ráesik a küszöbre, behorpad, sérül a padlólemez, stb. Legalábbis én első olvasatra így képzeltem. Az is éppen elég kár. Ha az én kocsimmal történne ilyen, nem mondanám, hogy rángassuk ki, aztán jól van az úgy, csak egy kis karcolás, nem számít...
2021. máj. 9. 14:08
 22/158 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyre kell menni ahol van emelő.
2021. máj. 9. 14:32
 23/158 A kérdező kommentje:

Képzeld úgy esett bele hogy a garázs kapujában van egy bukkanó az ajtó vonalában. Ott nyomtam egy kövér gázt, mert megakadtam benne, az autó eleje behuppant az aknába én meg megijedtem és nyomtam tovább a gázt... Lehet röhögni de k.rvára nem vicces. És igen nem a teljes kocsi zuhant bele csak a bal oldala alá ment a talajnak szépen végighúzva behorpasztva az egész kocsi oldalát. Először azt sem meg merjek e mozdulni utána úgy kecmeregtem ki a jobb ajtón nagy nehezen mert """"szerencsére"""" megakadt nem pedig a levegőben lógott hogy továbbeshetett volna. Utána még ráment az egész délután hogy autómentőt hívtunk és kihozzák valahogyan. Most áll a telepen mert nem tudom kifizetni a mentést és a kárt a szerelő meg nem vállalja magára a felelősséget, elküldött a k. anyámba is.

De tényleg kitaláció és csak azért írtam le hogy legyen min röhögnötök! Idióták. Tisztelet a kivételnek aki legalább a véleményét felvállalta még ha nem is értünk egyet!

2021. máj. 9. 15:15
 24/158 anonim ***** válasza:
81%

Csak nekem lesz igazam a végén: ne vezess többet autót, nem neked való. "Megijedtem, és nyomtam tovább a gázt". Örülj hogy most csak a saját kocsidat antikoltad le. Egy gyalogost elgázolni azért, mert "megijedtél", már nem ennyire vicces, akkor nem a gyakorin kérdezősködnél, hanem az előzetesben merengenél az élet értelmén.

Az autómentőt pedig nem fogja helyetted kifizetni senki. A szerelő sem, és örülj, hogy a kiesett időt, ameddig foglaltad az aknát, nem fizettette ki veled. Ha megfésülködni nincs pénzed, hogy gondoltad, hogy autót tartasz? Miből lett volna olajcsere, új gumik, meg a szokásos rendszeres költések? Add el ebben az állapotában, és fizesd ki belőle az autómentőt, ennyi.

2021. máj. 9. 15:21
 25/158 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rá hogy te hogyan reagáltál volna abban a néhány tizedmásodpercben amikor eltűnik alólad a talaj. Véleményezni én is tudom a másikat attól még nem lesz igazam.
2021. máj. 9. 15:41
 26/158 anonim ***** válasza:
86%

Fogalmad nem volt mi van elotted csak mentel elore mint az okor, fogalmad nincs rola hogyan kell 'veszhelyzetben' regalni barmire is, az autot kezelni nem tudod hanem csak osztonosen (es sz*rul) reagalsz a varatlan esemenyre, de ez valahogy mindenki mas hibaja, sehogyse a tied.

Remelem az autoszerelo nemcsak az automento, hanem a kiesett munkaidejet is behajtja rajtad.

100%-ban a te hibad ami tortent, hiaba vered magadat es probalsz mindent masra haritani.

2021. máj. 9. 16:28
 27/158 anonim ***** válasza:
18%
*automento koltseget
2021. máj. 9. 16:29
 28/158 A kérdező kommentje:
Képzeld láttam mi van előttem de azt nem érzékeltem hogy minimálisan ferdén áll az autó. A szerelő meg bíztatott hogy egyenesbe rakott kormánnyal menjek jó lesz az. Hát nem lett jó! Ennyi elég volt hozzá hogy a kerék beleessen a széles aknába. Olyan széles volt hogy két oldalt a gumik pereme a levegőben lógott. Nekem ne mond hogy te mm pontosan érzed az autód minden egyes oldalát mert az kizárt dolog. Autóversenyző maximum.
2021. máj. 9. 16:38
 29/158 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondom, de ha bizonytalan vagyok hogy elfer-e, kiszallok es megnezem. Te csak nyomtad a gazt ijedtedben.
2021. máj. 9. 16:40
 30/158 anonim ***** válasza:
79%
Ha egy kicsit van elfordítva a kerék, akkor csak látod, hogy nem egyenesen áll a kormány xd abból amit leírtál, még biztosabb, hogy te vagy a hibás.
2021. máj. 9. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!