Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?
Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.
A kár tetemes.
A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.
Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.
Képzeld úgy esett bele hogy a garázs kapujában van egy bukkanó az ajtó vonalában. Ott nyomtam egy kövér gázt, mert megakadtam benne, az autó eleje behuppant az aknába én meg megijedtem és nyomtam tovább a gázt... Lehet röhögni de k.rvára nem vicces. És igen nem a teljes kocsi zuhant bele csak a bal oldala alá ment a talajnak szépen végighúzva behorpasztva az egész kocsi oldalát. Először azt sem meg merjek e mozdulni utána úgy kecmeregtem ki a jobb ajtón nagy nehezen mert """"szerencsére"""" megakadt nem pedig a levegőben lógott hogy továbbeshetett volna. Utána még ráment az egész délután hogy autómentőt hívtunk és kihozzák valahogyan. Most áll a telepen mert nem tudom kifizetni a mentést és a kárt a szerelő meg nem vállalja magára a felelősséget, elküldött a k. anyámba is.
De tényleg kitaláció és csak azért írtam le hogy legyen min röhögnötök! Idióták. Tisztelet a kivételnek aki legalább a véleményét felvállalta még ha nem is értünk egyet!
Csak nekem lesz igazam a végén: ne vezess többet autót, nem neked való. "Megijedtem, és nyomtam tovább a gázt". Örülj hogy most csak a saját kocsidat antikoltad le. Egy gyalogost elgázolni azért, mert "megijedtél", már nem ennyire vicces, akkor nem a gyakorin kérdezősködnél, hanem az előzetesben merengenél az élet értelmén.
Az autómentőt pedig nem fogja helyetted kifizetni senki. A szerelő sem, és örülj, hogy a kiesett időt, ameddig foglaltad az aknát, nem fizettette ki veled. Ha megfésülködni nincs pénzed, hogy gondoltad, hogy autót tartasz? Miből lett volna olajcsere, új gumik, meg a szokásos rendszeres költések? Add el ebben az állapotában, és fizesd ki belőle az autómentőt, ennyi.
Fogalmad nem volt mi van elotted csak mentel elore mint az okor, fogalmad nincs rola hogyan kell 'veszhelyzetben' regalni barmire is, az autot kezelni nem tudod hanem csak osztonosen (es sz*rul) reagalsz a varatlan esemenyre, de ez valahogy mindenki mas hibaja, sehogyse a tied.
Remelem az autoszerelo nemcsak az automento, hanem a kiesett munkaidejet is behajtja rajtad.
100%-ban a te hibad ami tortent, hiaba vered magadat es probalsz mindent masra haritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!