Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autószerelőnél belemegyek...

Ha autószerelőnél belemegyek az aknába, akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés

Nagyon széles akna volt a szerelőnél és ragaszkodott hozzá, hogy én menjek be. Végig azt csináltam amit mondott, oda kormányoztam, ahova mondta. Aztán mégis belezuhantam az aknába, mert nem vette észre, hogy az első kerekek ferdén állnak.

A kár tetemes.

A szerelő szerint az én hibám, mert nem azt csináltam, amit mondott. Szerintem meg a szerelő hibás, mert nem jelezte, hogy az akna felé megy az autó eleje.

Mit lehet tenni? Én biztosan nem fogom kifizetni neki.

2021. máj. 8. 15:56
 141/158 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, neked azzal lehetne a legtöbbet segíteni, ha beiratnának általános iskolába...
2021. szept. 5. 21:44
 142/158 anonim ***** válasza:
80%

#140: Nem konkrétan a helyesírási hibákra gondoltam, hanem az egész stílusra, és nem genyózásnak szántam.

Viszont a többi észrevételemre is reagálhatnál, akár privátban is.

2021. szept. 5. 21:57
 143/158 anonim ***** válasza:
70%

Tessék, akkor írok egy normális választ a kérdésre:

Szia!

Ha az autószerelőnél belemegy valaki az aknába akkor az a hibás, aki vezetett. Azt tudod tenni, hogy kifizeted az autód javíttatását, vagy bepereled az autószerelőt és akkor kifizeted az autód javíttatásán kívül a perköltséget és az ügyvédi díjat is.

2021. szept. 5. 22:14
 144/158 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem csak egyetlen egy bűnbak van ebben a történetben.

Az akna!

Mert amikor látta, hogy jön ez a szerencsétlen kérdező, akkor mi az anyjáért nem húzódott össze, vagy miért nem ugrott félre, vagy valami ilyesmi? :D

2021. szept. 6. 12:43
 145/158 anonim ***** válasza:
87%

"És ez elszomorító, mert ennyi válasz közül két kézzel meg tudom számolni hány volt normális."

Akkor biztosan Csernobilban születtél, mert én az első 3 oldalon több mint 10 értelmes választ találtam. Tartalmilag nem mind helyes, de normális stílusban, jóhiszeműen, a kérdésre érdemben reagálva íródtak.

2021. szept. 6. 18:51
 146/158 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy kitaláció-e, vagy sem. Ha minden úgy történt ahogy mondtad, akkor a szerelő esetleg erkölcsileg hibás lehet, de jogi értelemben semmiképpen, mivel nem ő vezetett. Ha vezetés közben az anyósülésről valaki azt mondja, hogy menj neki egy fának akkor ő lesz a hibás? Nem. Ugyanez a helyzet itt is. De szívesen vesszük a beszámolót arról, hogy a bíróságon hogyan látják az esetet.
2021. szept. 6. 20:53
 147/158 anonim ***** válasza:
51%
Konkrétan minden HIVATALOSAN működő autószervíznek van hasonló esetekre biztosítása. A ~10 milliós autóját (6+ millió a kár, plusz nyilván maradványérték is van, tehát kb. ennyi lehet) senki nem hordja olyan zugszervízbe, ahol nincs. Ha meg mégis, akkor olyan hülye, hogy megérdemli.
2021. szept. 6. 21:58
 148/158 anonim ***** válasza:
100%
En olyan aknara be se allok ami nincs bedeszkazva.
2021. szept. 19. 09:44
 149/158 anonim ***** válasza:
96%
Nem olvastam el az osszes kommentet, mivel a kerdezo a 2. Oldalon levo hozzaszolasanal irja hogy a kapu kuszobon hogy atdobja az autot, nagyobb gazt adott amitol megijedt es tovabbnyomta a gazt es ugy hajtott bele. Most az a szerencsetlen szervizes mar mit navigaljon ha te ijedtedben tovig nyomtad a gazt? A kerdesbol nem derult ki melyik nemet kepviseled de ilyet nok szoktak csinalni. Nem no vagy?
2021. szept. 19. 09:58
 150/158 anonim ***** válasza:
36%
Amugy a helyedbe annak orulnek hogy nem volt senki a kozeledben es nem utottel el senkit. Mert ez az ijedtemben gazra lepek noktol kellene elvenni a jogsit.
2021. szept. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!