Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/575 anonim válasza:

Lehetséges :)

Viszont nekem ez az ok is problémás: részben mert rám vetít régi rossz tapasztalatot (alaptalanul, hiszen én elmentem a talira, fel se merült hogy ne). Részben, hogy ennyire negatív, kishitű... vannak ennél sokkal nehezebb helyzetek az életben amik erősebb személyiséget es hitet igényelnek.

Az első reakcióját pedig végképp nem találtam empatikusnak, inkább éreztem azt h meggondolta a talit és emögé a "félreértés" mögé bújva sunnyogott.

Aztán persze ki tudja. :D

Mindenestre részemről megadtam az esélyt, lehetőséget, figyelmet és ennél bizony többet szeretnék "cserébe". :)

Nos G. kiváncsi vagyok mivel rukkol elő holnap. De azért csak óvatosan vele.

2021. júl. 21. 13:05
 412/575 anonim válasza:

És nekem is volt rengeteg ilyen félbemaradó beszélgetésem, ezért szerintem nem gáz "több vasat tartani a tűzben" vagyis több emberrel beszélgetni míg nincs elköteleződés (vagyis minimum 1 sikeres randi).

Nem túl sok vasat, de párat :D

Meg szünetet tartani, ha az ember nagyon megcsalódott...

J.

2021. júl. 21. 13:21
 413/575 anonim válasza:
Hat nem tudom,en sokat randizok, és mindig megkerdem aznap, hogy akkor áll-e még, mert az online világban van egy csomó kamus. Volt, aki 2 hét után, randi előtt egy nappal vált köddé, megkérdeztem áll-e még és arra már nem válaszolt, el is tűnt. Szóval nem neked szólt ez elsősorban, hanem az online világnak. De az tény, hogy nem így kellett volna reagálni a hapsinak, amit leirtal. Most nekem nem lesz jo a holnap :D úgyhogy majd valamikor találkozunk, ha Isten is úgy akarja :D
2021. júl. 21. 13:29
 414/575 anonim válasza:

Annyira félt hogy nem jelenek meg hogy inkább ő nem jelent meg? :) nekem azért ez még mindig nem okés.

Persze azzal egyetértek hogy rá kellett volna néznem az oldalra indulás előtt, hiszen lehetett volna olyan is hogy lemondja valami miatt. Se itt senki nem mondta le, végeredményben ő lett a "kamus".

Ő hogy gogadta?

És te szeretnél még amúgy találkozni vele?

2021. júl. 21. 13:59
 415/575 anonim válasza:
Mindenképpen szeretnék talalkozni vele, mert nagyon értelmesnek találom, és ritka, hogy ennyire hasonló érdeklődésű emberre akadjak. Még ha csak barátot szerzek, akkor is megéri. Párkereséskor nekem alapvetően probléma, hogy az érdeklődési területeimmel előhozakodjak-e vagy sem. A filozófia, teológia, keleti vallás és művészetbölcselet nem sok embert mozgat meg, inkább ijesztő tud lenni. Neki nem az. Az előző kapcsolatomban pl elég rossz volt, hogy az exemet inkább zavarta, hogy ezek érdekelnek mert nem tudott hozzászólni, én meg nem tudtam kibontakozni.
2021. júl. 21. 14:43
 416/575 anonim válasza:
Nem is az volt a gond, hogy nem volt jártas a kérdésekben, hanem hogy nem is akarta megismerni ezeket, szóval engem is elutasított így. Én se vagyok építészmérnök, nem értek hozzá, de mindig érdeklődtem mi hogy működik, és tanultam tőle sokat. Fordítva sajnos nem működött.
2021. júl. 21. 14:48
 417/575 anonim válasza:

"inkább ijesztő tud lenni..." ajj, ez a kis félmondat olyan szomorúan megmutatja az emberek mentális állapotát. És át tudom érezni.

Amúgy G is jártas ezekben, vagy "csak" érdeklődő?

2021. júl. 21. 15:11
 418/575 A kérdező kommentje:

Szerintem Julcsi randi szitujában az lett volna a normális, ha azt mondjátok, hogy na ezt jól benéztük, keressünk másik időpontot. Semmiképp nem egy ilyen reakció, amit a pasi csinált. Hibázott ő is, hogy nem ment így el, Julcsi meg, hogy nem nézett rá az üzenetre. Amúgy szerintem ez csak egy jó kifogás volt.

És G-vel beszéltél is már ilyen témáról, vagy csak mondta, hogy őt is érdeklik ezek?

2021. júl. 21. 15:30
 419/575 anonim válasza:
Ő más oldalról jártas a keleti kultúrákban, és ez tok tetszik. Érdekli amit írok, elég jól lehet vele beszélgetni. Csak durván elfoglalt, az a nagy hátránya.
2021. júl. 21. 16:10
 420/575 A kérdező kommentje:
Nekem az idő nagyon fontos egy ismerkedésben. Ha nincs rám elegendő ideje az nem oké. És általában ez a típus elvárja, hogy amikor ő épp ráér, akkor én is érjek rá.
2021. júl. 21. 17:01
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!