Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek egy intelligens lanyt...

Keresek egy intelligens lanyt ismerkedesre. Volna megfelelo?

Figyelt kérdés
F/26, Pest. Irjon privit, akit erdekel.
2020. szept. 20. 19:00
 1/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon?
2020. szept. 20. 19:09
 2/6 anonim válasza:
Nehéz dolgod lesz, drága barátom. Amelyik csaj ezen az oldalon intelligens, az vagy frigid, vagy beképzelt, legalábbis a tapasztalataim alapján.
2020. szept. 20. 19:22
 3/6 anonim válasza:

Kedves 2es!

Én úgy érzem, hogy egyik sem vagyok a kettő közül. Alapjáraton nem is írnék ehhez a kérdéshez, de a kommented erre késztet.

Ha valaki intelligens, az nem egy ilyen kiírásban keres társat.

A másik pedig, hogy az itt lévő férfiak kb 90%-a egy szexista barom (már bocsi). Az pedig nem tesz senkit feigiddé, ha nem dobja szét a lábát, ha pedig igen, az távol áll az intelligenstől 🤷

2020. szept. 20. 22:14
 4/6 anonim válasza:
#3: Akinek nem inge, ne vegye magára. Amúgy akkor ezen az alapon pl. a társkeresőket is le lehetne szólni, hiszen milyen dolog már az, hogy egy intelligens ember társkeresőzik. Miért nem írhatna ki ide bárki bármit? És ha már itt tartunk: ha intelligens ember nem ír ki ilyet, akkor intelligens ember nem is válaszol egy ilyen kérdésnél, legalábbis a te logikádat követve. Nyilván sokféle ember megfordul itt, de az a tapasztalatom, hogy ti a nem szexista nem barmokat sem igazán értékelitek. Én legalábbis rengeteg szó nélküli eltűnést, hazugságot, hülyítést kaptam ezen az oldalon a nőktől, akik jellemző módon még aránylag értelmesek is voltak. Nem kell, hogy bárki is széttegye a lábát, csak legalább ne hazudjon, legyen bátorsága legalább neten megmondani azt, hogy ezért és ezért nem akarja folytatni a beszélgetést. És legfőképpen ne csináljon olyat, hogy heteken keresztül ígérgeti a találkozást, elhitetve, hogy ő is nagyon akarja, aztán meg eltűnik. Ez utóbbi hölgyemény sem egy 8 általánost sem elvégzett némber volt. Utoljára egy olyan lánnyal beszéltem itt, aki roppant műveltnek tartotta magát, jól elbeszélgettünk, aztán amikor felvetette, hogy beszélgessünk máshol, és elküldtem neki a fb-profilom linkjét, nyomtalanul eltűnt. Benne sem volt annyi gerincesség és bátorság, hogy azt mondja, vége van, én meg csak vártam a válaszára, mint egy idióta. És ha ilyen egy viszonylag intelligens nő, mit várjunk egy putristól. Én mondjuk nem tudom megérteni, mi vesztenivalója lehet bárkinek is azzal, ha nyilvános helyen személyesen is találkozik a másikkal, de még ha nem is akar ebbe belemenni, legalább ne hülyítse őt. És persze itt is sokan előadták a szerény kislányt, hogy nekik nincsenek nagy igényeik, elég az, ha egy srác átlagos, ehhez képest kb. mindenki talál valamit egy átlagos srácban, ami miatt mégsem elég jó. Úgyhogy a több éves tapasztalataim alapján írtam azt a kérdezőnek, amit írtam, itt sem egyszerű intelligens emberrel beszélni.
2020. szept. 20. 23:03
 5/6 anonim válasza:

Nem tartom magam nagyon butának - igaz extra okosnak sem.

Ismerkedni szeretek.

2020. szept. 21. 14:49
 6/6 anonim válasza:
volna,nekem irhatsz
2020. szept. 25. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!