Kedves, intelligens sráccal valaki ismerkedne? 18/F
Van egy különleges képességem.
Az, hogy nagyon gyorsan tudok barátkozni.
Itt gyakorin is rengeteg havert szereztem, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot.
Sajnos ez kihat a párkeresésre is, mert többször is friendzónoltak.
Egy komoly és tartós kapcsolatra vágyok.
Órákig beszélni, együtt nevetni, egymást boldoggá tenni,"jó reggelt" üzenettel kezdeni a napot; erre vágyom.
A dunántúlon lakok, de a távolság nem számít számomra.
Szívesen utazok.
Kedves és helyes srác vagyok, aki szeret utazni, nyelveket tanulni, kirándulni, sorozatot és filmeket nézni, haverokkal elmenni helyekre.
A többit, ami egyéniséggé tesz ezek melett, azt majd elmesélem:)
Nagyon sok minden érdekel és nagyon sok hobbim van, szóval témából és vicces sztorikból lesz bőven.
Ha megszeretnél ismerni, akkor nyugodtan írj!
Az alapján amit írtál a személyiséged alapján 10/10 vagy így nem nagyon értem miért itt próbálsz párt keresni de hajrá
17l
3. válaszoló
Én se tudom, talán csak lehetőséget akarod adni, hogy valaki megtaláljon
A kisvárosban, ahol lakom valami szörnyű, hogy mennyire kevés az okos és intelligens lány, akivel lehet rendesen beszélni.
Ha pedig vannak, akkor általában egy 4 évvel idősebbel vannak együtt vagy szimplán nem klikkelünk, nincs meg az a valami.
És köszi a bíztatást:)
A leírás alapján nagyon szimpatikus vagy!
( milyen kár, hogy 30 vagyok..bár néha 16-nak érzem magam )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!