Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kedves, intelligens sráccal...

Kedves, intelligens sráccal valaki ismerkedne? 18/F

Figyelt kérdés

Van egy különleges képességem.

Az, hogy nagyon gyorsan tudok barátkozni.

Itt gyakorin is rengeteg havert szereztem, akikkel mai napig tartom a kapcsolatot.

Sajnos ez kihat a párkeresésre is, mert többször is friendzónoltak.

Egy komoly és tartós kapcsolatra vágyok.

Órákig beszélni, együtt nevetni, egymást boldoggá tenni,"jó reggelt" üzenettel kezdeni a napot; erre vágyom.

A dunántúlon lakok, de a távolság nem számít számomra.

Szívesen utazok.

Kedves és helyes srác vagyok, aki szeret utazni, nyelveket tanulni, kirándulni, sorozatot és filmeket nézni, haverokkal elmenni helyekre.

A többit, ami egyéniséggé tesz ezek melett, azt majd elmesélem:)

Nagyon sok minden érdekel és nagyon sok hobbim van, szóval témából és vicces sztorikból lesz bőven.

Ha megszeretnél ismerni, akkor nyugodtan írj!

2020. jún. 18. 20:34
 1/7 anonim válasza:
A leírásod alapján szerintem a legtöbb lánynak ideál vagy. Nem tudom hogy a gyakori kérdések felületén ahol nem lehet rendesen bizonyítani az állításokat jó ötlet-e társat keresni de sok sikert kívánok és remélem hogy mihamarabb megtalálod a tökéletest. 14/l
2020. jún. 18. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2020. jún. 18. 20:49
 3/7 anonim válasza:

Az alapján amit írtál a személyiséged alapján 10/10 vagy így nem nagyon értem miért itt próbálsz párt keresni de hajrá

17l

2020. jún. 19. 00:09
 4/7 A kérdező kommentje:

3. válaszoló

Én se tudom, talán csak lehetőséget akarod adni, hogy valaki megtaláljon

A kisvárosban, ahol lakom valami szörnyű, hogy mennyire kevés az okos és intelligens lány, akivel lehet rendesen beszélni.

Ha pedig vannak, akkor általában egy 4 évvel idősebbel vannak együtt vagy szimplán nem klikkelünk, nincs meg az a valami.

És köszi a bíztatást:)

2020. jún. 19. 07:31
 5/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a leírásod
2020. jún. 20. 07:38
 6/7 anonim válasza:
Nem lehet üzenetet írni neked :/
2020. júl. 17. 20:47
 7/7 anonim válasza:

A leírás alapján nagyon szimpatikus vagy!

( milyen kár, hogy 30 vagyok..bár néha 16-nak érzem magam )

2020. szept. 21. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!