Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányokkal szeretnék barátkozni...

Lányokkal szeretnék barátkozni, ismerkedni! Kinek van kedve ehhez? 22F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel kb. 0 női személlyel tartok közvetlenül barátság szintű kontaktot, szeretnék lányokkal/nőkkel barátkozni, ismerkedni.

Röviden írok magamról néhány dolgot:

- 22 éves vagyok, egyetemista közgazdász szakon Budapesten

- sötétbarna hajú, zöld szemű, 190 cm magas vagyok, sportosan vékony testalkattal

- edzőterembe járok és ha tehetem, úszok is

- német nyelv közel áll hozzám: sváb számazású vagyok

- szemüveget és kontaktlencsét hordok

- szeretek rendezvényekre járni, bulizást se vetem el, ha megvan hozzá a kellemes társaság

- biszexuális vagyok: kérem, fiúk NE ÍRJATOK, ennek tudatában se! Ha fiúkat keresnék, Grindr-en és Romeon lennék fent, nem itt.

Elvárásaim:

- korosztálytól függetlenül bárkivel elbeszélgetek, ismerkedés esetén a 18-35 év közöttieket preferálom

- külső: ismerkedésnél előny, ha magas vagy te is (170+), csinos kisugárzás, ápolt és igényes alkat

- légy őszinte és ne csak egyszavas válaszokat adj

tegnap 23:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!