Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyon vágynék egy férfi...

Nagyon vágynék egy férfi társaságra de szinte mindenki elutasít és visszautasít engem merthogy meleg fiúként érett idős,vagy netán középkorú férfiakra vágynék most mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Ráadásul a heterókra bukok nem a biszexekre és a homokosokra.

De én érintetlen vagyok és szűz.

Csakhát se társaság se semmi.

tegnap 22:22
1 2
 1/16 anonim válasza:

Melegként heterókra bukni....

Hát ilyen az, amikor az igények nem egyeznek...

tegnap 22:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát igen pechemre:-(:-s:'-(
tegnap 22:48
 3/16 anonim válasza:

Nem bántásnól, de azt hittem, hogy a melegek tudják egymásról, hogy melegek.

Mármint én nő vagyok, de kb ránézésre meg tudom mondani ki meleg és ki nem.

Vagy te kimondottan a hetero pasikra buksz?

tegnap 22:54
 4/16 A kérdező kommentje:

Igen hát én nem vagyok lány/nő.

1989-es vagyok.

36 éves leszek már és ketyeg a biológiai órám attól tartok és félek hogy kifutok az időből egy negyvenes éves erősen középkorú vén ember meg már mit akar aki túl van az élete nagyobb részén.

tegnap 23:08
 5/16 A kérdező kommentje:
😭😟
tegnap 23:08
 6/16 A kérdező kommentje:
40 évesen meg már mit akarjak nem mintha lett volna társaságom dehát nagyon szar érzés ez az örök egyedüllét a magány a fogyatékosság a csunyaság a rondaság is.
tegnap 23:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Talán ha lánynak nőnek születek nem maradok ennyire nagyon egyedül.
tegnap 23:15
 8/16 anonim válasza:

Tényleg nem bántásból kérdeztem!

A grindr-t próbáltad már? Meleg társkereső app. Találhatsz rajta egy éjszakás kalandot és rendes párkapcsolatot is(gondolom).

Azért még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy a biológiai órád ketyegjen. :D

Ha nő lennél megértem, hogy aggódsz, mert már harminc felett is undorral néznek rád a pasik. Akkor mi lehet negyvenen túl?

tegnap 23:15
 9/16 anonim válasza:

Oh ne hidd azt kérdező!

Nekem nőként sem volt egyszerű. A szerelem vagy normális párkapcsolat, mint olyan messzire elkerült.

Pedig biszex vagyok! Tehát nem is válogatok! xD

Nő, férfi, transzi, nekem mindegyik jöhet. :D

tegnap 23:22
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen ismerem a grindr-t a badoo-t is dehát mindig csak a lányokra a nőkre kíváncsiak én rám meg bezzeg egy jó ember sem.

Értem a célzást hogy vissza kérdez mi lehet negyvenedik élet éven túl.

Hát valószínűleg tíz húsz év múlva életem utolsó egy két évtizedében is kínlódok és szenvedek majd mint mostmár több mint harminc éve.

tegnap 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!