Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nagyon kellene egy idősebb...

Nagyon kellene egy idősebb öregebb jócskán középkorú férfi társaság de nagyon nehezen találok egy valakit aki normális és rendes is lenne volna egy elfogadó toleráns emberke valaki,valakik segíteni nem tudnak!?

Figyelt kérdés

Nagyon egy magamban remeteként magányosan voltam világ életemben még most napjainkban is itt életem legvégéig már.

35 éves fiatalember vagyok és pestről írok.

36 éves leszek idén év végén ősszel.

Komolyan tényleg egy gyerek barátom játszó pajtásom is eléggé nagyon kevés volt ők is csak sajnálatból és szánalomból álltak én velem szóba tisztelt felhasználók.

jan. 21. 15:02
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bátyámmal még rosszabb a kapcsolatom egész életemben szüleimmel is hullámzó de mégsem várhatom azt hogy ők kísérgessenek és foglalkozzanak én velem programot szervezni énnekem nekem számomra,hogy ne egyes egyedül egyként kelljen mindenhova el mennem akár a közeli városi parkba sétálni egyet magamban.
jan. 21. 15:05
 2/24 A kérdező kommentje:

Nagyon gyűlölöm és utálom rühellem már ezt az állandó jellegű egyedüllétet a magányt ezt a remete életmódot is!!!

Még tíz húsz év múlva utolsó egy két évtizedemben is legyek egyedül.

jan. 21. 15:13
 3/24 anonim válasza:
Miért nem a saját korosztályoddal próbálkozol inkább ? Időseknek már elég sok rigolyája van, vagy betegesek.
jan. 21. 15:32
 4/24 A kérdező kommentje:

Áh csalódtam a kortársaimban tisztelt felhasználó hozzászóló kommentelő.

A bölcsődében és a belvárosi lakás óvodában is már megmutatkozott a gonoszság és a rosszindulat a rossz szándék finoman fogalmazva ő tőlük irányomban!!!

jan. 21. 15:48
 5/24 A kérdező kommentje:
Nekem az elmúlt bő harminc évem három évtizedem ment és megy is a kukába!!!
jan. 21. 15:49
 6/24 A kérdező kommentje:
Én mindegyik generációban csalódtam egyedül csak a hitem a bizakodásom a reményem maradt ami életben tart!!!
jan. 21. 16:02
 7/24 anonim válasza:
Az a baj mentálisan elég instabil vagy és amiket szoktál itt írni, nem véletlen menekülnek el előled. Szerintem előbb kezeltetni kéne magadat, hogy normális legyél, utána akarj normális társat.
jan. 21. 16:14
 8/24 anonim válasza:
Még ha nő lennél,akkor próbálnék segíteni, de ffi lelkét nincs kedvem ápolni.
jan. 21. 16:20
 9/24 A kérdező kommentje:

Instabil vagyok az igaz pechemre szerteágazó emiatt a betegségeim a sérüléseim.

Majd ápolhatom magamat fiatalember ahogy eddig is és ezután is!!!

jan. 21. 16:27
 10/24 anonim válasza:
😂😂 biztos csak szórakozik kiírt egy másik kérdést is ugyanilyen fogalmazás módban
jan. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!