Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nagyon kellene egy idősebb...

Nagyon kellene egy idősebb öregebb jócskán középkorú férfi társaság de nagyon nehezen találok egy valakit aki normális és rendes is lenne volna egy elfogadó toleráns emberke valaki,valakik segíteni nem tudnak!?

Figyelt kérdés

Nagyon egy magamban remeteként magányosan voltam világ életemben még most napjainkban is itt életem legvégéig már.

35 éves fiatalember vagyok és pestről írok.

36 éves leszek idén év végén ősszel.

Komolyan tényleg egy gyerek barátom játszó pajtásom is eléggé nagyon kevés volt ők is csak sajnálatból és szánalomból álltak én velem szóba tisztelt felhasználók.

jan. 21. 15:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem szórakozok én csak kétségbeesetten keresem a társaságomat.
jan. 21. 16:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Azért mert mentálisan szellemileg zavart vagyok és instabil ember attól nekem még így ugyanúgy vannak igényeim és vágyaim mint az ép és egészséges embereknek.
jan. 21. 16:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Meghogy sérült homoszexuális és egyéb hibás génekkel gén állománnyal rendelkezem még én is szerettem volna élni az emberi életemet de lehet röhögni és vihogni én rajtam.
jan. 21. 16:59
 14/24 anonim válasza:

Nem tudom mennyire egy emberre akarsz támaszkodni vagy inkább csak közösségi életet élni valamennyire. A Facebook tele van ilyen csoportokkal, ahol az emberek ismerkednek és beszélgetnek. Tegyél egy próbát ott, hátha bejön.

Viszont ha a való térben akarsz, volt hogy spontán elmentem egy beülős helyre egy mozgalmas szombat este és egy teljesen random csapatba szegődtem egy csocsózás során. Hasonlóban gondolkozhatsz.

jan. 21. 17:21
 15/24 anonim válasza:
Lehet vannak igényeid, de amilyen beteg vagy jobb, ha mindenki messziről elkerül. Nem tudsz normálisan reagálni kritikára sem, ezt láthattuk a régebbi kérdéseknél. Előbb kezeltetned kell magadat, akárhány kérdést is írsz ki.
jan. 21. 18:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Akkor jobban járok igaz ha legutoljára legutolsónak az életemről is lemondok vagy el züllök és le amortizálom magamat!!!
jan. 21. 18:18
 17/24 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van. Bár ezek a mondatok után ne csodálkozz, ha tényleg ez a sors vár! Nem is akarsz tenni azért, hogy elfogadható legyen a személyiséged, vagy ez a xar jut, vagy semmi. Ha ennyi telik tőled...
jan. 21. 18:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Könnyű a partvonalról beugatni bepofázni a pályára és okoskodni tudáléknak lenni nekem meg csak ez ennyi a véleményem
jan. 21. 18:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Én meg birjam ki a nehézségeimet a gyötrelmeimet ahogy akarom leszarja mindenki hogy hogyan életem végéig itt vegetálhatok vergődhetek komolyan mondom de tényleg azoknak az embereknek jó akik már nagyon régen nem élnek!!!
jan. 21. 18:57
 20/24 A kérdező kommentje:
És meghaltak nincs több bajuk gondjuk problémájuk magukkal és az életükkel!!!
jan. 21. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!