Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nagyon kellene egy idősebb...

Nagyon kellene egy idősebb öregebb jócskán középkorú férfi társaság de nagyon nehezen találok egy valakit aki normális és rendes is lenne volna egy elfogadó toleráns emberke valaki,valakik segíteni nem tudnak!?

Figyelt kérdés

Nagyon egy magamban remeteként magányosan voltam világ életemben még most napjainkban is itt életem legvégéig már.

35 éves fiatalember vagyok és pestről írok.

36 éves leszek idén év végén ősszel.

Komolyan tényleg egy gyerek barátom játszó pajtásom is eléggé nagyon kevés volt ők is csak sajnálatból és szánalomból álltak én velem szóba tisztelt felhasználók.

jan. 21. 15:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

#18:

Persze könnyebb belepofázni, de én "innen" a partról azt látom te nagyon mérgező ember vagy és a betegséged, vagy a személyiséged miatt lehetetlen lenne veled bármit is kezdeni. Nem kevés megnyilvánulásodat láttam már itt.

Amúgy meg a sok b*zi simán használna, dugna gondolom. Aztán meg csak rinyálhatnál emiatt is. Szóval jobb, ha előbb egyenesbe jössz és olyat találsz aki elfogad úgy.

jan. 21. 20:13
 22/24 A kérdező kommentje:
Ennek nincs értelme
jan. 21. 23:37
 23/24 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz inkább. Sok ember él ilyen magányban, de meg kell találni a probléma gyökerét, hogy miért nem jössz ki az emberekkel.
jan. 22. 00:38
 24/24 anonim válasza:
30 vagyok de vidéki egyébként pont hasonló helyzetben
jan. 24. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!