Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/575 A kérdező kommentje:
Mi holnap megyünk Balatonra a barátnőmmel. Hát kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami jó kis pasi :D Viccet félretéve. Idén többször is lementem egyedül (mert épp nem ért rá senki), de nem is igazán voltak kint pasik, inkább csak családos férfiak. Mondjuk elszomorító, hogy ott van a gyerekük és a feleségük és közben meg más nőkre csorgatják a nyálukat. Azért azt láttam a könyvem mögül, hogy mennyire megnézik a nőket, mennyire pofátlanul.
2021. júl. 22. 11:28
 442/575 anonim válasza:

Azt én is szoktam nézni, h mindene megvan, néhány tündéri gyerkőc, feleség, jómód és a telefonját nyomkodja, stíröli a jónépet... :(

Wow! Szuper! Jó nyaralást!

2021. júl. 22. 11:33
 443/575 A kérdező kommentje:
csak egynapos megyünk-jövünk lesz, de köszi :)
2021. júl. 22. 12:13
 444/575 anonim válasza:
439: azt válaszoltam neki, hogy kapcsolattól függ a gyerek kérdés. Mert amúgy tényleg. Nekem van már egy 9 éves, kényelmesebb az, amikor 40es pasinak is van hasonló korú, vagy kicsit nagyobb, és ő sem akarna többet. De ha valakivel úgy alakul, hogy szeretne és én is, akkor felőlem lehet róla szó. Tehát annyit írtam neki, hogy részemről kapcsolattól függ. Ő meg nem válaszolt rá semmit :D
2021. júl. 22. 12:22
 445/575 anonim válasza:

Sok sikert a Balcsin :)

Én sem voltam még GyK találkozón, par hete regisztráltam csak az oldalra.

2021. júl. 22. 12:24
 446/575 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy miért kérdezte. Az utóbbi pár hónapban jó pár adatlapon láttam, hogy csak olyan nőt keres, aki szeretne gyereket. Na ahhoz képest a pasik mindig azon nyafognak, hogy a nők csak férjet és apajelöltet keresnek.
2021. júl. 22. 12:26
 447/575 anonim válasza:

A GYK találkozótól nem várok semmit társkeresési téren, sőt, semmilyen téren igazából :D

Csak néha jó random emberekkel közösködni pár órát, és idejét se tudom, mikor volt ilyen utoljára.

A párkeresést majd a strandon intézem >:)

Érdekes ez a gyerek téma, szerintem chaten elég bunkóság ezt szegezni a másiknak, akit még nem is ismerünk. Úgy értem, jóval többet megérdemel a téma. Bár én meg az állatokkal szoktam "szűrni", lehet az se sokkal jobb...

És igen, a férfiak is legalább annyira tudnak akarni gyereket, mint a nők :D :D

2021. júl. 22. 12:43
 448/575 A kérdező kommentje:
A strandos társkeresést hogyan képzeled el? Mármint le is szólítanál valakit, ha szimpi, vagy mint "fiatalon" megy a szemezgetés és hátha lép valamit a pasi?
2021. júl. 22. 13:27
 449/575 anonim válasza:

Hát, ha van magányos férfi, akkor mindenképp a közelében terítem le a pokrócom, és igen, szívesen veszem fel/tartom a szemkontaktust, vagy szólok a kutyájához pl.. Ha megszólít, akkor nem tőmondatban válaszolok, meg próbálom beszéltetni.

Ha meg nincs ilyen férfi vagy nem érdeklem, akkor élem világomat :D :D

2021. júl. 22. 13:39
 450/575 A kérdező kommentje:
hát nekem eddig az élem világomat opció volt érvényben :D lehet másik strandra kellene lejárnom, mert itt egyedülállóakat nem igazán szoktam látni. Na de hátha holnap! :)
2021. júl. 22. 13:52
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!