Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Másokkal is ismerkedsz, ugye Macska?
És veled mizi, Kérdező?
Olyan kapcsolatot nem akarok, amikor állandóan egymás nyakán logunk, de olyat se, hogy hetente egy estére találkozunk. Abban sem vagyok biztos, hogy akarok-e egyáltalán komoly kapcsolatot, vagy egy lazább jobban megfelelne.
Igen, most egy foci edző sráccal beszélgetek még, elég helyes, de nem nagyon vagyunk egy hullámhosszon. Ő a latvanyfilmeket szereti, én meg a muveszfilmeket vagy drámákat inkább. G-ben az is tetszik, hogy ő is olyanokat szeret, mint én.
Ti próbálkoztok tovabb?
Próbálkozom természetesen, de az online társkeresésből kifelé vagyok. 2 randioldal helyett már csak az egyiken vagyok fent és ott is a megkezdett beszélgetéseket folytatom. Ha beesne valami igazán kecsegtető profil, akkor azért esélyt adnék, de ha ilyen nem történik és elfogynak a beszélgetések, akkor végre lezárom ezt is.
Élőben szeretnék ismerkedni inkább.
én most nem beszélek senkivel, de kedvem se lenne hozzá. Az 5 évvel ezelőtti exem, akiről korábban írtam, pár naponta előkerül mostanában. Ma is célozgatott, meg próbált imponálni, de semmi konkrét.
Julcsi,
nem próbálod meg a datinget? Jobb a többinél szerintem. Nyugi, ismerősök nem látnak:)
Ez melyik ex is, aki le akart nyűgözni pedig nem volt sok bevétele?
Te szívesen vennéd ha próbálna imponálni?
A datinget felírtam amikor mondtad, de most biztosan nem kezdek újba nyáron... próbálok találni valami közösségibb dolgot ahol esetleg lehetnek társkereső férfiak... most épp strandon gondolkodom.
Vagy esetleg elmehetnék horgászni, haha :D
Igen, az a pasi. Hát nem is tudom. Évek óta nem találkoztunk. Ahhoz, hogy tudjam, kellene találkozni. De hát csak kerülgeti a forró kását. Én meg nem fogom mondani, legalább ennyire legyen már férfias.
Én szoktam egyedül is strandolni, de eddig egy férfi sem elegyedett szóba velem. Ugyanaz van, mint utcán vagy boltban. Csak bámulnak. De hátha te több sikerrel jársz.
Nem láttam az előadást, de érdekesnek tűnik.
Bátorítod őt (picit)?
Amúgy szerintem strandra stb stb mindenképp megéri kinézni, nemcsak flört reményében, hanem h ne teljen el strandolás nélkül a nyár. Én még nem is voltam, annyira begubóztam
Remélem legalább egy fürdés összejön majd a hétvégén :D
Itt van az első része:
Szerintem igen, adok azért jeleket, hogy nem vagyok bezárva felé. Illetve eddig évekig teljesen semleges voltam felé, amikor írt (mert nem voltam kíváncsi rá), most azért sokkal érdeklődőbb vagyok. Tegnap Bp-n voltam, közel ahhoz a helyhez, ahol sokáig dolgoztak régen. Írtam neki este, hogy ott jártam és, ha még ott dolgoznának, akkor átugrottam volna köszönni. Erre írta, hogy munkában nem szalonképes, mert csinos nő mellé, csinos férfi illik. Aztán kérdezte, hogy mikor járok legközelebb Bp-n, mondtam, hogy pár héten belül. Erre írta, hogy az még messze van, ő előbb jár Fehérváron üzleti ügyben.
Most ebben azt nem értem, hogy csak miattam, találkozni nem jönne le és azért kötné össze az üzletiúttal? Vagy nem akar direktbe találkozóra hívni? De vajon miért, ha közben folyamatosan kerülget évek óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!