Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/575 A kérdező kommentje:
és honnan jön? Amúgy nyilván sejthette, hogy nem jó a 21 óra
2021. júl. 20. 08:37
 382/575 anonim válasza:
Állítólag le kell neki mennie még Bszemesre munka után valami megbeszélésre és amiatt későn erne haza.
2021. júl. 20. 08:39
 383/575 A kérdező kommentje:
a majom...jobb kamut is kitalálhatott volna. Annyira idegesítő az ilyen. És nem hiszem el, hogy valós a sztori. Mit fogsz tenni?
2021. júl. 20. 08:45
 384/575 anonim válasza:
Nem ismerem, még akár igaz is lehet, mert tegnap meg Egerben volt este üzleti tárgyaláson. Azt írta, ott alakult úgy, hogy este meg a Balatonra kell mennie tárgyalni. Írtam, hogy a mai már nem jó, legyen akkor másik nap. Ha azt is lemondja majd, offolom. És igyekszem nem túl komolyan venni a csávót.
2021. júl. 20. 08:53
 385/575 A kérdező kommentje:

Nekem eddig mindig bejött, amit gondoltam, hogy kamuzott. Akinek ilyen a munkája az eleve nem beszél meg randit így, mert tudja, hogy bármi közbejöhet. Ha meg megbeszél, akkor jelzi, hogy elképzelhető, hogy a munka közbeszól és akkor eleve úgy lehet hozzáállni.

Ezek azok a típusok, akik össze-vissza chatelnek és variálgatják a találkozót attól függően, hogy épp kihez van kedvük.

De ne legyen így. De amúgy igen egy próbát megér, ha van kedved hozzá, ha ott is lesz kifogás, akkor mehet a levesbe.

2021. júl. 20. 09:04
 386/575 anonim válasza:
Ahh nem tudom, lehet válaszolni sem kellett volna semmit.
2021. júl. 20. 09:14
 387/575 A kérdező kommentje:
én amúgy mindig megérzem, hogy ki az a típus, aki lemondja aznap a randit. Barátnőm szokta is kérdezni, hogy na várod már? Én meg halál nyugodtan beközlöm, hogy nem, mert úgy is lemondja. És mindig bejön. Persze igyekszem mindig esélyt adni, meg igent mondok a randira, hátha ő más, meg nem jó a megérzésem, meg az évek alatt gyűjtött tapasztalat stb, de mindig rájövök, hogy az első megérzés mindig jó.
2021. júl. 20. 09:19
 388/575 anonim válasza:
Nahát képzeljétek, a kamusokrol jut eszembe. Decemberben megismerkedtem datingen egy férfival, 9 évvel idősebb volt nálam de nagyon bejott. Elkezdtünk chatelni, heteket beszélgettünk át, mindenről. Aztán január közepén írta, hogy jó lenne már eloben is látni egymást, igent mondtam persze. Na itt elkezdodtek a kifogások :D pl valami lett a kocsijával, 2 hetet volt szervizben, ez alatt 3 találkozót mondott vissza, mert mindig azt hitte végre kesz lesz, aztán mégse. Fogadkozott, hogy nem akar atverni, csak ennyire szerencsétlenul jönnek össze a dolgai. Végül találkoztunk, első látásra belezugtam, nagyon jó volt, összejöttünk. Viszont folyamatosan lett vele valami, csomó megbeszelt időpontot lemondott mert beteg lett, vagy a gyerekei miatt nem tudott jönni. Aztan szetmentunk mert ez nem volt kapcsolat, de nagyon megviselt. A mai napig nem tudom, hogy tényleg ennyire szerencsétlen volt, vagy össze - vissza hazudozott.
2021. júl. 20. 09:35
 389/575 A kérdező kommentje:
Szerintem simán lelkibeteg volt. Főleg, ha vannak gyerekei. Nekem több olyan ismerkedésem volt, ahol full lelkibeteg volt a pali és mindnek volt gyereke. Egyszerűen nem tudják feldolgozni, hogy nem élnek együtt a gyerekkel. És mind olyanokat csinált, amiket te is írtál. Egy van közülük, akivel még 7 éve ismerkedtem, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Na vele konkrétan lehetett is beszélni erről. És elmondta, hogy ez a típus, mint ő, nem tudja mit akar. Akar is kapcsolatot, meg nem is. Ezért is beszél meg találkozót, de utána berezel, elmegy a kedve, fél h csalódni fog stb és inkább lemondja valami hihetőnek tűnő kamuval. Aztán persze megbánja, mégis akar találkozni, és kezdődik újra az egész.
2021. júl. 20. 09:41
 390/575 anonim válasza:
Mindenesetre én nagyon sajnaltam, mert szerelmes lettem belé :( még mindig sokat gondolok rá és hiányzik.
2021. júl. 20. 09:45
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!