Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Amikor jártatok, akkor se volt udvarlós? Vagy akkor igen, de most szégyelli magát?
Amúgy ez hogy "munkában nem szalonképes", ilyen kis furmányosnak hangzik. :D :D
Az elején udvarlós volt. Amúgy mindig is a szavak embere volt, de a tettek nem voltak arányban vele. A szavak továbbra is megvannak, csak rám nem hatnak :D
Azért ennél tökösebb és bátrabb volt régebben, nem tudom most miért ilyen kis tutyimutyi. Lehet, hogy ennél konkrétabb jelekre vár, bár szerintem az is nagy dolog, hogy ennyit beszélek vele. Az utóbbi 5 évben összesen nem beszéltünk annyit, mint most 1-1 chat alkalmával.
:D lehet érzi ő is hogy nem hatnak, de tettekben továbbra sincs toppon :D
Amúgy lesz egy kisebb gyk találkozó szombaton Budapesten (magányos emberek barátkoznak). Lobbimnak köszönhetően egy igen szép helyen lesz :) ti jöttök?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11263..
Mennyi ideig voltatok együtt?
Minden exeddel tartod a kapcsolatot? Én egyel se, különben nem tudnék tovabb lépni, bár a legutóbbi hiányzik nagyon. De mivel az utolsó mondatom az volt, hogy soha többé nem akarok hallani felőle, valószínűleg nem ő lesz, aki megkeres hogy mi a helyzet. :D
Volt, hogy összejottetek ujra valakivel szakítás után?
Lassan kukazom a foci edzőt, abból áll a beszélgetés, hogy én kérdezek ő meg pár óra múlva válaszol 1 mondatot. Pedig ő írt rám...
1 évig voltunk együtt, de elég hullámvölgyes volt. Nem volt még túl az exén, amiért én szívtam folyamatosan. Nem volt kész egy normális kapcsolatra.
Úgy általánosságban mindenkivel normálisan váltam el. Ezért, ha néha írnak, hogy mi újság, akkor nem esik nehezemre válaszolni. Nem jöttem össze újra senkivel sem még szakítás után. Szóval ez teljesen ismeretlen terep.
Az olyanokat én is mindig kukázom. Hétvégén is volt egy ilyen, 4-5 óránként vagy félnaponta írt pár mondatot. Úgy nem lehet ismerkedni, nekem ehhez se időm, se türelmem, se kedvem nincs.
Hat igen.. Az örök ex-kérdés. Huszonévesen valahogy könnyebb volt ismerkedni, jól tudtam választani is, nem vertek át, nem csaltak meg, több éves kapcsolataim lettek. Igaz, ők baráti körből, vagy barát által lettek, tehát kamuzni sem nagyon volt lehetőségük. Ha valaki gázos volt, ott szóltak az ismerősök, hogy vele véletlenül se. Most meg, hogy a barátok már házasok, gyerekek vannak, és ismerem az ismerőseiket is, tavaly októberben attertem az online világba, de eddig számomra csalódás csalódás hátán. Máshol viszont nem nagyon van lehetőségem. A munkahely kilove, a barátok is, strandon nekem még sose jött össze ismerkedés, egyedül meg nem fogok beulni egy bárba, pedig lehet azt kéne :D
Tinderen az volt az egyik srác második kérdése tegnap, hogy akarok - e gyereket :D lol
Szintén zenész :)
Ő szeretne gyereket azért kérdezte?
"Úgy általánosságban mindenkivel normálisan váltam el."
Ez is megerősíti megintcsak a rólad alkotott képemet, Kérdező. Szerintem nem veled van a baj, hanem egyszerűen nehéz magadhoz méltó embert találnod a magyar rögvalóságban. Pedig vannak. Szóval tényleg hajrá az önismerettel!
Én a randi előtt azért is gubóztam be, mert meghallgattam-elolvastam pár dolgot ami segít fókuszálni h kit is keresek. Így a "kudarc" is kicsit más olvasatú... ;)
Nálam is kizárt dolog bármelyik exet újratölteni :D Egyik sem kéne már, pedig nagyon mély és mai napig meghatározó emberi kötelékek voltak. Mivel nagyon szerelmes voltam, nagyon türelmes is,mégse működött...
Macska, még nem voltam GYK-s talin, most lesz az első.. te már voltál?
Én strandra amúgy is vágyok, minden(ki)től függetlenül. Úgy alakult hogy már évek óta nem voltam. Bár nem biztos hogy fogok tudni vízbe is menni ahetvégén, de azért strandolni még így is szuper lesz. Már előre tervezgetni kezdtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!