Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/575 anonim válasza:
Na most jót nevettem. Datingen volt egy srác. Tipikus hatszáz nővel beszélget egyszerre típus, háromszor kérdezte meg ugyanazt a dolgot pár napon belül. A harmadiknal már mondtam, hogy ne haragudj olvass vissza, nem fogom harmadjára is ugyanazt leírni. Erre törölte a beszélgetésünket. Az előbb látom, hogy már megint bejelolt :D :D mekkora nyomi.
2021. júl. 22. 22:32
 462/575 A kérdező kommentje:

az ilyeneknek oda szoktam írni, hogy legalább jegyezd meg kitől mit kérdezel. Persze ezt csak akkor, amikor tudom, hogy részemről off. Az ilyennek jó odaszúrni kicsit, hogy vegye már észre magát.

Azt bírom én is, amikor töröl majd újra bejelöl.

2021. júl. 22. 22:42
 463/575 anonim válasza:
Ja. De olyan is van, hogy kétszer balra húztam, és megint felbukkan. Most úgy néz ki, lovag nélkül maradtam. A fociedzőt offoltam, de nem igen érdekli, azóta se írt :D G pedig majd csak a jovoheten lesz elérhető, csodálkozni fogok, ha valaha látom eloben :D
2021. júl. 22. 22:47
 464/575 A kérdező kommentje:
hát meg, ha ennyire nincs ideje, akkor annak egyébként se sok értelme lenne. Nekem lett ma egy párom tinderen. Még korábban húztam jobbra, ő meg most. Küldött egy szívet. Én meg küldtem egy ilyet🥰. Gondoltam, ha ő úgy, akkor én így. Ennyi volt a nagy kommunikáció😀
2021. júl. 22. 23:04
 465/575 anonim válasza:

Tinderen mindenkit, aki tetszik, azt simán behúzod jobbra? Nekem mindig vagy nagyon menőnek tűnő faszikat dobál fel, vagy pedig elég szerencsétleneket, úgyhogy egyet- kettőt szoktam csak. Azon gondolkodom, ne fizessek-e be egy hónapot, akkor legalább látom, engem ki jelölt meg. Ja és sokszor ugyanazokat az arcokat dobálja fel az app. Köztük az exem is :( :( milyen poén lenne jobbra húzni :D

Hmm, nem küldött azóta egy másik jelet? :D

2021. júl. 23. 08:00
 466/575 A kérdező kommentje:

Nagyon ritka, ha valakit jobbra húzok. 100 húzásból kb 2.

A nagyon menő, pénzes, világjáró pasik mennek balra. Azonkívül meg hagyjuk is milyeneket ad be...

Akiket többször, azoknak szerintem van kiemelése, azért jelenik meg többször. Amúgy sok pasinak van előfizetése. Fura, hogy ennyien fizetnek érte, mert elég drága. Én is gondoltam már rá, hogy egy hónapot lehet be kellene fizetni, de majd max akkor amikor lesz féláras akció.

Nem küldött azóta semmit, rövid románc volt😅

2021. júl. 23. 08:06
 467/575 anonim válasza:
És akiknél nincs semmi leírás, csak pár kép? Őket eddig simán balra húztam. Ajj, lehet szülinapom alkalmából fizetek egy hónapot :D A kezdetekkor (májusban :D) fizettem már egyet, és úgy jobb volt. Csak át kéne szerkesztenem a bemutatkozómat is. Mennyit osztasz meg magadról? Az érdeklődési köreimet eddig hanyagoltam, de lehet inkább odaírom őket, hátha akkor értelmesebbek jelölnek be mint eddig. Tegnap láttam, hogy a Zagar frontembere is fent van. Mondjuk nem az esetem, de nevettem egyet. Nem gondoltam, hogy neki is app kell a csajozáshoz :):)
2021. júl. 23. 08:17
 468/575 anonim válasza:

Miért érné meg fizetni a Tinderért?

Amúgy szerintem is megéri pénzt fektetni a társkeresésbe, de inkább indirekt dolgokért, amiktől az ember jobban érzi magát, jobban veszi az akadályokat. Pl kis nyaralást, pszichológust, lelkigyakorlatot, tábort... én jobban el tudom képzelni magam hogy önkénteskedjek és az ottani ismerősök között/révén találjak vkit :D

461 Ajj, ő már szerintem tényleg pszichológust igényel :(

Amúgy kérdező, majd mesélj milyen a Balcsi! Ezer éve nem voltam.

2021. júl. 23. 08:51
 469/575 anonim válasza:
Sajnos nem tudok ilyen helyekre járni. Van egy gyerekem ugye, az egyetlen segítségem, akikre rábízhatom, a szüleim. Nem akarom pluszban terhelni őket 1 hetes távollétekkel, ha nem muszáj. Maradtak az appok, nekem ebből a szempontból megéri fizetni érte.
2021. júl. 23. 09:02
 470/575 anonim válasza:
Érthető így. Csak azt hittem az édesapjával is nyaral a gyerkőc.
2021. júl. 23. 09:41
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!