Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/575 anonim válasza:
Képzeljétek, elkezdődött (hogy az eredeti kérdésre is reflektaljak).. Ma reggel láttam, hogy felrakott egy új képet, ami távoli, de olyan rajta mintha apu teste lenne, nagy hassal. Jajj. Most minden lelkesedésem összeomlott. Ráadásul éjjel az exemmel álmodtam, hogy felkeresett messengeren.
2021. júl. 27. 06:00
 512/575 A kérdező kommentje:

Az apu testén azért lehet dolgozni :) exem is felszedett szerintem egy tizest legalább. Majd nem kap vacsorát, ha úgy alakul :D Dehogy, csak vicc.

Hány éves egyébként? Meg lehet, hogy csak a kép nem előnyös, hátha tesz még fel másikat is.

2021. júl. 27. 06:59
 513/575 anonim válasza:
Az első kérdések egyike szokott lenni nálam, hogy sportol-e valamit (mert én igen) . És ő azt mondta hogy nem :/ néha úszik és ennyi. Mas képein nem látszott dagadtnak, de ezen eléggé nagydarabnak tűnik. :(
2021. júl. 27. 07:24
 514/575 anonim válasza:
Ja, 46 éves amúgy.
2021. júl. 27. 07:32
 515/575 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is kérdeztem a korát. Gyanús, hogy jól látod. Esetleg valahogy ráterelhetnéd a szót, hogy közösen majd lenne-e kedve sportolni, ha úgy alakul. Még, ha nem is akarsz közösen, de legalább kiderül a hajlandóság. Én egyébként pl futni csak egyedül szeretek. Képzeld volt egyszer egy pasi, aki beköszönésnek azt írta, hogy menjünk el futni és közben dumáljunk egy kellemeset. Hát én nyáron a melegben kb az életemért küzdök futás közben, nemhogy dumálgassak közben :D
2021. júl. 27. 07:51
 516/575 anonim válasza:

Uhh, na az kicsit nekem is erős lenne. Én jogazok minden nap, illetve heti 1-2szer futok, de azt annyira nem szeretem. Annyit írt, hogy a jogát szívesen kiprobalna. Hát meglátjuk. De most kicsit lankadt a lelkesedésem :D

Kozben írogat egy Pesti pasas is, de ő nagyon furi, sztem kullancs típus. Én írok 2 mondatot, ő elkuld 3 bekezdést és egész nap ír úgy, hogy nekem nincs időm valaszolni csak este.

2021. júl. 27. 13:00
 517/575 anonim válasza:

Bocs, hogy nem írtam... a szokásos hétfő mellett most az is volt, hogy egy kicsit szíven ütött ez a vasárnapi strandoló tragédia. Nagyon sajnálom a szülőket, nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni. Remélem kitartanak egymás mellett.

De látom nálatok rengeteg fejlemény van!

Az apu test - hogy a legfontosabbhoz szóljak hozzá - szerintem sem gáz, azon tényleg sokat lehet segíteni. Gondolj Lölöre, ő is meglepően fitt egy vőlegény lett....

Sztem nem kell egyből futással kezdeni, inkább ilyen ping-pong, tollas vagy efféle játékos sport. Vagy túrázás, fokozatosan növelve a távot :))

Meg a kajáját is szépen kézbe veheted.

Ha a jelleme klassz, akkor szerintem megéri türelmesnek lenni, formálni kicsit.

Amúgy amikor komolyabban ismerkedtek és már csak egyvalakivel, akkor milyen gyakran taliztok? Macska írtad a heti 2-3 estét, ami szerinem pont az egészséges amúgy. Szerintem erről érdemes kezdeni és szép lassan növelni az adagot... de azért érdekelne hogy ti mit gondoltok? Hogy szoktátok?

2021. júl. 27. 13:51
 518/575 A kérdező kommentje:

Én szeretem, ha hétközben is van legalább 1-2 találkozás, plusz hétvége, akár mindkettő nap, ha úgy alakul. Szóval heti 3-4 alkalom szerintem kell ahhoz, hogy fennmaradjon az érdeklődésem, meg a lelkesedésem.

Én nem bírom az olyat, aki bekezdéseket ír. Meg is szoktam mondani az olyannak, hogy vagy rendes párbeszédben irogatunk, vagy hagyjuk is, mert nem vagyok regényíró. Az olyan személytelen nekem.

Exem amúgy azóta se jelentkezik, de én biztos nem fogom keresni. Elvégre ő mondta, hogy jön le a héten.

2021. júl. 27. 14:06
 519/575 anonim válasza:
Arcra helyes, azzal semmi bajom. A személyisége - amennyi lejon belőle - tetszik eddig. Csak a teste problémás :D de igazatok van, vahohy biztos rá lehet venni, hogy mozogjunk közösen. Nekem sajnos a heti 3 találkozó a nagyon maximum, inkább 2 este, amit tudok vállalni. Ez sokaknak kevés,pl exem, aki kB minden nap együtt akart volna lenni. Aki nem jelentkezik az a dunaújvárosi, vagy a másik, akivel jól sikerült a hétvégi találkozó?
2021. júl. 27. 14:37
 520/575 A kérdező kommentje:
A dunaújvárosi az full eltűnt azóta, vele ugye ma mentem volna strandra. Akivel hétvégén találkoztam ő nem jelentkezik, de simán kinézem belőle, hogy ez valamennyire taktika.
2021. júl. 27. 14:42
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!