Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
ahh egyre furább. Kérdezi, hogy miért költöztem ide, ha nem köt semmi a környékhez. Előtte elmondta, hogy ő Pákozdon vett házat, és azt meg kivettem a szavaiból, hogy nem köti oda semmi. Így tehát kérdése kérdéssel válaszoltam, hogy miért ne lehetne csak úgy ideköltözni és, hogy őt mi köti Pákozdra?
Válasz:
Jaj, elnézést! 🙈🙈
Engem, sajnos már semmi sem köt sehova.
én: öcséd Érden él, szóval ő akár köthetne oda gondolom
ő: Az öcsém Érdi, a bátyám Budakalászi.
Mindenkinek megvan a maga élete.
Attól még testvérek maradunk, hogy nem egy helyen lakunk. 🤗
Most mi van? Mi ez a hülye válasz? Ki mondta, hogy éljen velük vagy, hogy így már nem testvérek? És miért nem tudja, hogy kell leírni, hogy érdi és budakalászi? És miért tett a chatbe már legalább 20 db indokolatlan ölelős szmájlit? Egyéb kérdésem nincs :D
Facepalm.
"Engem, sajnos már semmi sem köt sehova."--- Szerintem ez a legrosszabb az egészben amúgy :(
Na jó éjt lányok!
J.
Ahh, sajnálom. Sok beszélgetésem szakadt meg Tinderen, azért is hanyagoltam végül. Sőt, egy faszi még ki is oktatott, hogy bena vagyok, hogy nem tartok egyszerre több vasat a tűzben, neki is csak a B verzió lettem volna, ha nem jön össze az A. Na aztán ez jelölt be tegnap Fb datingen is :D Nagyon sok az ilyen alak. A legtöbben több emberrel is beszélgetnek egyszerre. Legjobb, mikor azt is elfelejti, kivel mit beszélt, és megkérdi ugyanazt 2-3szor.
En sem bírom ha valaki minden mondat végére öt különböző szmajlit tesz. Amúgy ezt utalom a legjobban: ☺️ annyira bena feje van. A második ez a majmos, amit bemasoltal.
Jó éjt mindenkinek (-:
Ahh, kamu. Az ilyen mind kamuzik. Még jó, hogy nem vettél ruhát tegnap.
Sajnálom, hogy lemondta :( na de ilyenkor szoktam mondani, hogy nem véletlen érezted tegnap, hogy lehet le kellene mondani. Megérezted, hogy valami nem stimmel.
És amúgy írt b opciót, hogy akkor holnap vagy valami? Vagy csak szimplán lemondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!