Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/575 anonim válasza:
Fu nem tudom. Lehet csak skalpvadasz. Nem akarom hogy azt higgye, a pénzére megyek. Olyan kellemetlen az egész. Jobban örülnék ha átlagos lenne.
2021. júl. 19. 17:05
 332/575 A kérdező kommentje:

Jó, de lehet nem is pénzes csak úgy tűnik.

Amúgy a pénzeseket én is ezért offolom mindig, nehogy azt higgyék, hogy arra megyek.

Szóval ne kezdj el kifogásokat keresni :) Amúgy is szülinapod lesz, ennyi jár :)

2021. júl. 19. 17:12
 333/575 anonim válasza:
De, tuti pénzes, vezető pozícióban van egy multinál. Én is ilyen vagyok, mint te. Június elején egy saját céges építészt kosaraztam ki, mert ott sem tudtam elhinni, mégis mit akar tőlem, miért nem hozza hasonló menő nőknél próbálkozik.
2021. júl. 19. 17:16
 334/575 A kérdező kommentje:
Nekem volt építési vállalkozóval ismerkedésem. Azt hittem tök pénzes, ezért kellemetlenül éreztem magam. Néha ír nekem azóta is, hogy mi újság velem. Az egyik ilyen beszélgetés alkalmával elmondta, hogy amikor mi ismerkedtünk, ő full csóró volt és én sokkal jobban álltam anyagilag. De ez nem így tűnt, mert nem akarta mutatni.
2021. júl. 19. 17:28
 335/575 anonim válasza:

Jaj, lányok, ne diszkrimináljátok már szegény csóró gazdagokat :D

Az embert kell nézni... de őt jól megnézni :)

Egyszer hopp, máskor kopp úgyis...

És igaza van kérdezőnek, a tanárok hősök.

Én nem kerestem rá a Lovagra, majd holnap kiderül, milyen....

Nem veszek új ruhát, és nem fogok sminkelni se... de azért iparkodom majd kiemelten tetszetősnek lenni :D :D

J.

2021. júl. 19. 18:19
 336/575 anonim válasza:

Amúgy ti a polgári neveteket megadjátok?

Én az egyik platformon megadtam az igaui keresztnevemet, a másikon álnéven vagyok fent(bár olyan keresztnév, amit szeretnék felvenni)

2021. júl. 19. 18:59
 337/575 anonim válasza:

És még egy kérdés... ti az új randit a végén megbeszélitek, vagy "majd írunk"?

/továbbra is j./

2021. júl. 19. 19:02
 338/575 A kérdező kommentje:

én saját keresztnevemmel vagyok fent mindenhol, vagyis simán megtalálhatnak social média oldalakon

Ha olyan a randi, akkor általában az szokott lenni, hogy írunk tovább, vagy telefonálunk és adja magát, hogy újra szeretnénk találkozni, már csak a mikor kérdés.

2021. júl. 19. 19:12
 339/575 anonim válasza:
Egyébként kérdező, gondolkodtam kicsit és szerintem nagyon megható az a férfi aki épp csóró volt de nem mutatta neked.
2021. júl. 19. 20:03
 340/575 anonim válasza:
De jó, neked is holnap lesz randi, majd szorítok :D nem randiztam még ilyen jomodu férfival, próbálom kitalálni hogy lehet ezt rendesen kezelni. Ő nagyon magabiztosnak tűnik, eleve úgy tette fel a kérdést, hogy első alkalomra jó lesz-e a séta és majd legközelebb beulunk valahova, vagy kezdjük beulessel. Szóval mintha meg se fordulna a fejében, hogy esetleg nem lesz második randi. Gondolom tapadhatnak rá a csajok. Nekem látszik a rendes nevem, szóval meg tudnak találni fb-n, ha akarnak. De ha nem látszik a vezetéknév, mint ennél a srácnál, 1 percbe telt kinyomozni, a munkahelye alapján :D
2021. júl. 19. 20:18
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!