Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Velem van baj (lelkileg) vagy...

Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?

Figyelt kérdés

Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.

Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.

Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.

Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?

Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.

Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.

35L

2021. júl. 13. 11:00
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/575 anonim válasza:

"Aztán szóvá is tette, hogy nekem kellett volna fizetni, vagy legalább felajánlani"

Na ja, de ha felajánlod ő tuti elfogadja :DD

Amúgy régen én is elég sokszor felajánlottam, hogy én fizetek, vagy nem fogadtam el semmit (mert tudtam hogy még egy buszjegy is fájdalmas neki), de mostmár kicsit másképp látom ezt. Egyrészt szerintem a szeretet jele is az hogy meghív egy férfi egy nőt (mint amikor valakinek házikedevnce vagy unokája van, akkor is mindig kedvez neki amikor csak teheti és nem azt nézi hogy mennyi már a prémium táp hanem "egyed kutyuskám, ettől elsz szép fényes a bundád"). Szóval ha valaki sajnálja a pénzt, akkor az nálam mostanra intő jel - pláne hogy már nem diákok vagyunk.

Természetesen nem hagynám MINDIG fizetni... de az első néhány randin biztosan.

...

Persze az is red flag, ha a pasi szórja a pénzt és drága dolgokat vesz (bár magyarokra ez talán kevésbbé jellemző :)) mi takarékos nép vagyunk:D)

De én nagyon szomorúnak élném meg, hogy nem akar meghívni, vagy garasoskodik, mert úgy érezném h nem szeret. Bár a beülős helyek miatt pont nem kellene költségekbe vernie magát miattam, mert gluténérzékeny vagyok és nem nagyon bízom már mások főztjében :D

j.

2021. júl. 18. 16:02
 312/575 A kérdező kommentje:

most olvastam egy pasinál, aki bejölt: nem keresek dagadékot, se dohányost

Milyen kedves, kiváncsi vagyok hányan jelölhetik vissza. Meg az ilyet annyira nem értem. Ha nem jönnek be neki a testesebbek, akkor ne jelöljön be olyat és annyi.

2021. júl. 18. 16:46
 313/575 anonim válasza:
Vagy fejezze ki kevésbé sértően legalább. 🤷🏻‍♂️
2021. júl. 18. 17:07
 314/575 anonim válasza:

A fizetés dolog olyan kényes téma amúgy. Első randin fizessen a férfi, de utána már felvaltva.

Hat én vékony alkatú vagyok, de biztos menne balra az, aki ilyen bunko stílusban nyilvánul meg.

M.

2021. júl. 18. 17:10
 315/575 anonim válasza:

Na, mégiscsak randira lettem hívva!! :D én is várom (természetesen), bár kicsit parázok is mert rég nem voltam randin...

312

Tipik társkeresős tapló:D

2021. júl. 18. 17:39
 316/575 anonim válasza:
*j.
2021. júl. 18. 17:39
 317/575 anonim válasza:
Na, sok sikert :D Mikor lesz? Majd írd meg, mi volt.
2021. júl. 18. 18:21
 318/575 anonim válasza:

Én is izgulok a holnapi miatt, bar nem is igazi randi, vagy fene tudja mi :D találkozunk egy pubban és dumálunk.

Májusban szakítottak velem (elég sunyi és bántó módon), azóta randiztam egy csomót, de eddig senki nem mozgatta meg különösebben a fantáziám. Ő viszont igen, hasonló típus kulsore, mint az exem. Emiatt is szorongok már most :D akarok venni valami jó kis rucit holnapra :D Szoktatok ruhát venni ilyen alkalomra?

2021. júl. 19. 09:13
 319/575 anonim válasza:
Macska voltam.
2021. júl. 19. 09:13
 320/575 A kérdező kommentje:

én régebben (5-6) éve volt amikor vettem, de mára már teljesen elengedtem ezt a dolgot. Sőt soha nem is megyek nagyon csinosan, hanem inkább lazábban, kényelmesen, de nőiesen. Ha így nem fogom meg, akkor kár is érte.

Holnapra már elvileg jó idő is lesz, szerencse, hogy nem ma ebben az esős időben találkoztok.

2021. júl. 19. 09:21
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!