Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Amúgy szerintem veletek van a baj :D Szerintem nem vagytok olyan szinten kinézetre, hogy megengedhessétek magatoknak azt a szintű férfit, akit szeretnétek, így marad a mindenféle selejtes figura, akiket netről akartok összevadászni, úgyis kiderül mindegyikről, hogy van valami baj vagy stikk mögötte. A kérdező is 35 éves a többieket nem tudom mennyi. Ez már az a veszélyes kor, amikor családot akar a nő és a legtöbb férfit meg elijeszti az ilyen. A fene se akarná, hogy ráakaszkodik egy 30-as nő, aki tuti meg akar fogni egy gyerekkel, ha jó vagyok neki. Sajnos az van most, hogy a 40-es férfiak, mint például én már a legtöbbünk foglalt, aki jó party a másik fele meg a 20-as csajokat dugja. Marad nektek a 30-as 40-es korosztályból az elvált gyerekes kategória meg a magányos neten keresgélő otthon élő szűz. Nem mondom, hogy kifutottatok vagy kifutott az időből a kérdező, de kezdenek beszűkülni a terek és szerintem ezt ő is érzi már.
Amiket írtok, hogy ez nem tetszik az nem tetszik egy férfin én ezt 20-as éveimben csináltam csak azzal a különbséggel, hogy én megtehettem, hogy ilyen mondvacsinált ügyek miatt dobtam a nőket, mert már ott volt a másik. De, így visszanézve nagyon gyerekes dolog ez a viselkedés. Igaz 38 éves koromig nem volt állandó kapcsolatom csak szexpartnereim, mert nem akartam megállapodni senkivel, mert ment a szekér. Menne mai napig csak ott megtaláltam egy nőt, aki ugyanaz nőben, mint én férfiban. Teljesen passzolunk egymáshoz, mindenben egyetértünk, kiegészítjük egymást stb. Nem gondoltam volna, hogy megállapodok, de ez tart 3 és fél éve mostmár és semmi nem változott.
Én sem szeretek elköteleződni amúgy és ezért sem akartam soha komolykapcsolatot, mert akkor fel kellett volna adnom az addigi életem, amit nagyon szerettem, mert nem kellett senkihez alkalmazkodnom csak jöttek a lányok és mentek is :) A mostani kapcsolatomban viszont semmit nem kellett feladnom a régi életemből csak annyit, hogy nem csajozok másokkal és mivel, azért én hűséges típus vagyok annak ellenére, hogy rengeteg csajjal voltam az életemben senkit nem csaltam meg és nem is fogok ez nálam alap. Olyan viszont volt, hogy buliban megtetszett egy csaj és kapcsolatban voltam, felhívtam a barátnőm, hogy most szakítok sajnos ez van és tiszta lelkiismerettel mentem rá a csajra. Kegyetlen tudom, de mint írtam nem csaltam meg senkit, hanem ilyen módon szakítottam, hogy aztán egy estéért eldobjam a párom.
Lehet írjátok férfiként könnyebb meg inkább kujon az, aki váltogatja a nőit, mint nőként ugyanezt csinálni, mert az kva...vagyis ezt mondják rá.
Szerintem a kérdező egyedül fog még lenni nagyon sokáig a többieket nem tudom, mert nem olvastam végig az összes hozzászólást, de kb. ugyanaz a kategória lehet, mint a kérdező. Nem okoskodni akarok csak én mostmár ezt látom inkább és talán jogos is a kérdés maga, mert a kérdező is tudja magáról, hogy szinte menthetetlen.
👌👌
Inkább olvasd végig, egy-egy kiragadott részletből szép mesét kreáltál😂
Külsőmmel semmi probléma és nem akarok szülni 5 éven belül🤷♀️ Ha van gyereke se probléma, ha megfelelőek a körülmények (gyerek anyjával rendezett a viszony). És nem, nem fogok sem én, sem a csajok sokáig egyedül maradni. De nem fog egyikünk sem lelkisérült, tutyi-mutyi, nem férfias, esetleg alkoholista férfi mellett leragadni, csak azért, hogy legyen valakink. Köszi, én full jól elvagyok egyedül, de nyilván vágyok társra.
Köszi, hogy itt voltál, meg a fáradozást a kommenttel. Szia🙋♀️
281:elobb olvasd el az egészet.
Amúgy most kaptam 2 képet, a nyomozó küldte saját magáról, egy esküvőn van és ki van nyalva :D Az hittem megértette, hogy offos. Úgy tűnik nem.
281 A közhelyek koronázatlan királya :D :D
Én ma este elmentem gördeszkázni (itt nem esett).
Még most kezdtem csak, piciket gurulok fel-alá, és egyszerre csak keveset. Egy néni meglesett és ezt mondta:
- Menni fog az. Csak gyakorolni kell!
Annyira cuki volt, hogy utána megtáltosodtam és sokkal hosszabbakat gurultam xD
Bízom benne hogy így lesz ez a párkereséssel is :D
J.
Váó, szuper vagy!
Én meg görkorizni szeretnék évek óta, csak nem tudom, hogy fogjak hozzá. Lehet el kellene mennem Dechatlonba felpróbálni párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!