Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
251 Te ki is vagy? Megint kezdek elveszni.
Macska, jól tetted hogy megírtad.
Amúgy részévtem, egyáltalán nem öröm ilyeneket írni. Nekem a párkeresés nagyrészt ebből áll... :S
Még akartam írni tegnap a melyik randin legyen szexről, csak már olyan késő... Szerintem a 3. randin is nagyon korai, nekem legalábbis tutira no-go. Egy csomó idő amíg az ember rendesen kiismeri meg megszereti a másikat, ami nélkül az egész tök üres lenne, nekem konkrétan nem si menne. Ha jó vele a szex, akkor később is jó lesz. Ha meg nem, akkor kell a francnak egy rossz élmény egy kvázi ismeretlennel. Viszont a másik véglet se jó, hogyha nincs semmiféle innuendo (vagyis teljesen aszexuális az egész). Szerintem a legjobb az ha lehet sejteni hogy bejövünk a másiknak, de nem lehet "biztosan tudni". Biztos tudjátok, mire gondolok...
254, nem vettem részt ebben a számomra már rekord hosszú (gyk-s kérdések szintjén) eszmecserében, csak pár hozzászólások volt az elején. Ennél fogva nem alaptalan, hogy elveszettnek érzed magad a hozzászólásom után.
Most csak láttam az értesítést, és kikívánkozott belőlem, elnézve az ismerkedési standardek alakulását, ne tegyünk rá, ha nem muszáj. De semmi kioktatás, vagy negatív érzés a dologgal kapcsolatban, mindössze vélemény.
256 Igen, ez a kérdés átalakult egy társkerső klubbá. Van ahol munkakereső klubok vannak egyébként, és úgy tudom hatékonyabb (hamarabb találnak munkát és jobbakat is). És egyáltalán nem baj, sőt, jó is hogy van egy kibic al-klub is, mégha nektek nyilván nem olyan forró a téma mint nekünk.
Amúgy azt akartam kérdezni az érintettektől, hogy nektek esetleg vannak olyan apró jelek, ami egyáltalán nem kéen hogy baj legyen, de mégis elveszi a ekdvetek az simerkedéstől?
Nekem pl. nagyon erős előítéletem van a macskás férfiakról (nema cicákkal van bajom, vagy a macskatartókkal, hanem ha egy macskás férfi ismerkedne velem.)
A kopaszság nálam is nehezen legyűrhető akadály, de annak legalább van oka (első főnököm... brrr). Gondolom emgfelelő mértékű kedvességgel e lehetne győzni ezt a fóbiámat :D
A harmadik az, ha valaki agresszívkedik. Ha bármilyen apró agresszív mgnyilvánulása van az ismerkedés elején, akkor nem tudok bízni benne. (apróságokról beszélek.)
J.
A macska nekem sem oké, nem férfias.
Ha bármilyen állattal együtt alszik, az sem oké.
Ha nagyon borzasztó a helyesírása... apró hibák teljesen rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!