Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Profi a leírás
Adjatok magatoknak esèlyt a bildogsàkra meg ilyesmik.
Offoltam Hölgyeim
B
Köszi kérdező, lehet hogy én is megnézem majd ha nincs szerencsém itt. Viszont... jelenleg van egy kiszemeltem ezen a társkeresőn... és tudom hogy ő olyan kaliberű, aki ha nem sikerül, ki kell majd pihenni, nem kezdek újra társkeresésbe rögtön, ez fix.
Olyan klassz lenne ha mindhárman egyszerre találnánk párt! :)
Amúgy volt egy cikk WMN-en nemrég erről a témáról, hogy az egyedülálló nő kora reggel kap egy "hogy aludtál?" SMS-t az aktuális randipartnertől, és ez nagyon zavarja őt. Pont mint minket. Persze rögtön nekiestek a főszereplőnek meg aki védte, de az igazság az hogy amíg a másik idegennek számít, addig bizony ez tolakodás.
Milyen udvariasan köszönt el a Bunkó.
J.
Kérdező, türelmesnek kell lenni. Nálam általában 30 balra egy jobbra az arány :D
A nyomozó az előbb írt, hogy adjam meg a számom, mert fel akar hívni. Gonosz vagyok, de nem nyitottam meg a chatet, nehogy azt lassa hogy megkaptam az üzenetet 😑 nem akarok beszélgetni vele, és valahogy meg kéne írnom neki, hogy a vasárnapi randi részemről offos 😌😌
Nekem is irogat a pasi, akinek tegnap megmondtam, hogy kb esélytelen. De olyan fura dolgokat. Meg beszámol mindenről részletesen. És egyáltalán nem reagálom le amiket ír, még sem hagyja abba. Nem értem miért érzi azt, hogy be kell számolnia mindenről, hogy mit csinál. Mutattam barátnőmnek miket ír. Azt mondta meneküljek és, hogy ez borzasztó.
Köszi a linket Julcsi, mindjárt elolvasom.
Tényleg klassz lenne, ha egyszerre találnánk párt :)
Julcsi, Te melyik társkeresőn vagy?
Macska, az a nyomozó elég irritáló lehet már. Na és mi újság a helyes pasival? Amúgy Te jelölöd is a pasikat, vagy csak azokat, akik bejelölnek téged? Én eddig senkit se jelöltem be, csak azokat nézem, akik engem bejelöltek.
Én kicsit másmilyen vagyok. Ha olyan férfi küldi ezt, akiért odáig vagyok, annak nagyon tudok orulni es nem randul görcsbe a gyomrom :D
A helyes pasival beszélgettünk délután, szeretnénk majd találkozni egy jó eszmecserére. Szellemi partnert keres elsősorban és ez a hozzaallas tetszik. Most a Balatonon van :D én nem zargatom, majd ír ha akar.
Ha unatkozom esetleg akkor jelölök én, de nagy átlagban inkább megnezem kik jelöltek és eldontom mi legyen a sorsuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!