Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Julcsi, lehet én már azért unom a kérdést, mert számtalanszor leírtam a választ. És amúgy kb elsiklanak felette, jön a következő kérdés.
Én nem is nagyon tudok mit kezdeni a kérdezz-felelek típusú chateléssel. Jobban szeretem, ha közvetlen a beszélgetés, mint pl itt veletek. Persze ilyenkor is kérdezünk, de mennyivel másabb így, és mennyivel szívesebben válaszolok, mint amikor olyan mintha interjúztatnának.
Na jó, így abszolut adom.
Jó éjt!
J.
Hűha
Bocs , megint a matek, meg az anyagiak - asszem nèv nèlkük jött a kèrdès:
Egy àtlag nőnek több a matche mint egy àtlag fèrfinak, legtöbb nő meg nem ismerkedik szinten alul, a túlkereslet miatt megnő a nő èrtèke, àtlagjózskàè meg ...
B
Nektek van olyan férfi /nő az életetekben, akin még nem tudtatok tultenni magatokat? Egész éjjel ezen gondolkodtam. Nekem van, még mindig hiányzik, és valszeg ezért csinálom azt, hogy mindenkiben csak hibákat keresek. Amikor 18 évesen az első durva szerelmi csalódásomat ateltem, évekig ugyanazt játszottam, mint mostanaban. Senki nem volt jó, a legaprobb hibák miatt is dobtam embereket, mikozben kétségbeesetten kerestem valakit. Hetente változott hogy kivel ismerkedem/randizom. Tavaly megint nagyon szerelmes lettem, olyan intenzitassal ahogy akkor, és megint padlóra lettem küldve. Ugyanazt a mintát követem most is, senki nem jó, de valaki nagyon kéne. Randik ezerrel, aztán mindenki megy a kukába. A nyomozó is oda fog menni, már tudom. Szegény még nem tudja.
M.
Kàposzta melegítve?
Húspiacon is megy egymás fusztràlàsa, a nyomozó is lehet kiadja majd másra a feszkót
Kivéve ha nagyban játszott és volt melletted más is mert úgy leszarja , bár ahogy leírtad a dolgokat nem valószínű
B
Ahh, nem fogjuk újra kezdeni, ő biztos nem akarná.
Olyan hulyesegekkel udvarol a mostani, pl
"Egysíkúbbnak gondoltalak, de tok jó hogy nem olyan vagy"
"Meglepodtem hogy nem ráncos a homlokod, ebben a korban (36 vagyok) már rancosodnak a nők"
"Ezt se néztem volna ki belőled, van benned élet, na jólvan"
Ahh, anyám :D
M.
Fuuu ez kemèny. :D :D
Ő valami állatidomár???
Ilyen szövegeket ìrhattok mèg , lenne hova fejlődnöm.
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!