Velem van baj (lelkileg) vagy nem megfelelő emberrel ismerkedek?
Évek óta keresem a társam. Általában sikerült olyanokba belefutnom, akikről már az első találkozás alkalmával kiderült, hogy biztosan nem egymást keressük. Volt olyan eset is, amikor szimpatikus volt, sőt túlzottan is, minél több időt szerettem volna vele tölteni az első találkozáskor, majd a második alkalomra teljesen elmúlt a lelkesedésem. Úgy tudnám legjobban leírni, hogy milyen érzés lehetett ez kb, hogy a rózsaszín ködhöz hasonlítom. Nyilván nem szerelmes lettem első pillantásra, csak a szituáció ahhoz hasonlít. Mikor jön ez az érzés, akkor teljesen elbizonytalanodok. Nem tudom, hogy külsőre tetszik-e annyira, hogy akár egy életet leéljek vele (tudom a belső fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kire nézünk rá minden egyes reggel:). Elkezdem keresni a hibákat, de úgy mindenben. Mintha kifogást gyártanék magamnak, hogy miért is ne ismerkedjek tovább vele.
Évek óta egyedül élek, utolsó olyan kapcsolatom, akivel rendesen együtt éltem, az 7 éve volt. Gondoltam arra is, hogy ez riaszt meg, hogy valaki bekerül a szférámba. Vagy lehet, hogy annyira tökéletesen akarok választani, hogy minden apróságot kritikusan nézek. Tényleg szeretnék egy normális, működő kapcsolatot. Exek teljesen el vannak felejtve, az nem befolyásol.
Tudok alkalmazkodni, és tudom, hogy egy kapcsolatban kell is.
Vajon nem a megfelelő emberrel ismerkedek és azért viselkedem így, vagy csak annyira rég várok az "igazi"-ra, hogy már a legkisebb akadálynál is meghátrálok?
Szívesen olvasnék arról, ha valaki volt már hasonló helyzetben. Hogyan élte meg, mit tett, hogy túllendüljön ezen a kezdeti időszakon, mi lett belőle végül.
Szeretnék mindent megtenni, hogy normálisan ismerkedjek, de kicsit megrekedve érzem magam.
35L
Munkaidőben sokkal izgalmasabb nektek írogatni :D
Bunkó
Úgy hogy VIP vagy ( ki vagy emelve zölddel , hogy kèrdező ) könnyű :D
B.
Bunkó😂 ez jó
Hát igen, én meg csókos vagyok (zöld miatt)
Érdekelne hogy előző párotok mivel foglalkozott
Csak úgy a mihez tartàs vègett :D
B
Jujj
1-et írsz elég lett volna, de köszi
Csak kíváncsi voltam , hogy supermen-ek e de nem igazán ( biztos jók a szakmâjukban
Remélem az építési vállalkozót, nem a vilanyossal csaltad
B.
Gondoltam lásd, hogy nem feltétel nálam, hogy mérnök vagy közgazdász legyen😀
Senkit nem csaltam senkivel soha, de az mondjuk vicces lett volna😀 Egyébként 1 év telt el a kettő kapcsolat között.
Én vagyok a tegnapi randis, legyen a nevem innentől Macska :D
Az exem építészmérnök volt, előtte festőművész, étterem-tulajdonos, geológus (még az egyetem alatt) exeim voltak. Akivel most randizom ő nyomozó, de egyre inkább nem tudom, mi legyen. Minden kezd idegesíteni benne, és már a következő találkozót sem várom. Nincs kedvem chatelni se vele, de ő meg nagyon be van lelkesülve.
Hát ...
Megint az àtlag tèma ( bocs Julcsi
:D )
De egy "àtlagos" pali èrtèke jóval kevesebb mint egy "àtlagos" nőè
Kèrdező,te a húspiac mèrcèjèvel, "szinted alatt" vàlasztottàl
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!